David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

SPORT – Spišská Nová Ves
Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.
TJ Slavoj Temelín v OP
Historie – dnešní Skaut
Fotbal Kopaná Fočus.
KOPANÁ.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Fc Chelsea Tento tým vznikl, proto aby dobyl Ligu Mistrů
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
SKOKY NA LYŽÍCH.
Anglie Vojta Krejčí.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
VY_32_INOVACE_1B8 Františka Plamínková.
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Poznámky pro výuku Předmět: Tělesná výchova Autor: Kováříková Lenka
John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Fotbal.
Nejznámější klub ve Španělsku!
HÁZENÁ 2.
Petr Čech.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
LETY NA LYŽÍCH.
1. SVĚTOVÁ VÁLKA Tereza Hozová třída 5.A..
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Čísla kolem nás (MĚNA).
Jsme basketbalový tým působící v americké NBA Sídlíme ve státě Kalifornie Přezdívá se nám „Válečníci ze Zlatých států“ Vyznáváme modrou, bílou a žlutou.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
EDWARD KELLY.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
BK Kondoři Liberec.
{ Basketball Tělesná výchova Julie Ráčková, 6. A.
Stolní tenis.
1.Světová válka 28. července 1914 až 11. listopadu 1918.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
CESTA KOLEM SVĚTA MARTIN KRYSTYNÍK. NIZOZEMSKO (Amsterdam) Nizozemsko jsem si vybral, kvůli tomu, že jsem se tam chtěl vždycky podívat. Letěl jsem z Prahy.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
BABYBOX VY_52_INOVACE_ února 2014
Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 Autor: Eva Valentová Název: VY_32_inovace_212_ Velká Británie Téma: anglický jazyk Číslo.
Dan Beneš – Úvod do RAGBY | MUNI, BRNO. Elitní akademie > Definice: Kolektivní, kontaktní sport s oválným míčem > Verze Ragby: Touch ragby Tag.
ÚSPĚCHY ČESKÝCH A ČESKOSLOVENSKÝCH SPORTOVCŮ - FOTBAL.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
České hokejové zlato v Naganu 1998
Slavní fotbalisti.
Hokej Patrik Bařica 5.B.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Napoleon Bonaparte Andrea Hollyová.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
1980_1984 ROK PO ROCE Poválečnými dějinami rok za rokem.
Marie Rottrová
1. Ve kterém roce vypukla 1. světová válka
Transkript prezentace:

David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil na druhém místě ankety Fotbalista roku, v roce 2004 byl nejlépe placeným fotbalistou na světě -Beckhamova kariéra začala, když podepsal profesionální smlouvu s Manchesterem United. Svoji premiéru v prvním týmu si odbyl v roce 1992 -Klub opustil v roce 2003 a podepsal smlouvu s Realem Madrid. Zde zůstal další čtyři sezóny

-Beckham byl kapitán Anglie od 15. listopadu 2000 do 2. července 2006 -Beckham byl kapitán Anglie od 15. listopadu 2000 do 2. července 2006. Jako kapitán se objevil v 58 zápasech, jeho kapitánské období skončilo na mistrovství světa 2006. V roce 2007 se opět začal ukazovat v národním týmu Anglie -Svůj poslední zápas za Real odehrál 17. června. Po tomto zápase tým převzal cenu pro mistra La Ligy. -Jeho nová smlouva s Galaxy vstoupila v platnost 1. července 2007

-vůj první zápas v Galaxy odehrál 21 -vůj první zápas v Galaxy odehrál 21. července v přátelském zápase proti Chelsea FC na stadionu The Home Depot Center. V roce 2009 hostoval od února do června v italském klubu AC Milan

Konec