Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií."— Transkript prezentace:

1 Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA

2 Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií. Zde se 53 dětí učí základům fotbalu čtyřikrát v týdnu pod vedením zkušených trenérů. Díky velkému zájmu byla přípravka od loňského roku byla rozdělena na starší,mladší přípravku a nejmenší „ Myšáky“. Starší přípravka je pravidelným účasníkem okresního přeboru v minifotbale. Mladší přípravka skončila v premiérovém ročníku Ligy mladší přípravky okresu Kolín na skvělém 4.místě !!! Pro nejmenší „ Myšáky“ organizujeme pravidelné přátelské zápasy.

3 Sportovní areál Sokola Jestřabí Lhota

4 Starší přípravka

5 Mladší přípravka

6 Naši nejmenší „ Myšáci “

7 Zimní halová sezóna, turnaje a umělá tráva

8 Soustředění, exkurze, rozlučky, web

9 Sponzoři

10 Přijd´te mezi nás www.lhotafotbal.net


Stáhnout ppt "Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií."

Podobné prezentace


Reklamy Google