Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012."— Transkript prezentace:

1

2 Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012

3 Úvod Vážení sportovní přátelé, téměř na den přesně organizujeme ve spolupráci s FC Ivančice 2.ročník neoficiálního mistrovství fotbalových přípravek české republiky hráčů či hráček narozených po 1.1. 2002. Motivace zůstává stále stejná: Poskytnout na co možná nejvyšší sportovní úrovni příležitost konfrontovat mezi sebou mladé fotbalisty ze všech koutů naší vlasti. Výchozím kriteriem pro oslovení družstev byla příslušnost A-týmů v 1.Gambrinus lize mužů, přestože si uvědomujeme, že výkonnost dospělých přesně nekoreluje s výkonností přípravek. Ale nechtěli jsme selektovat a subjektivně rozhodovat, kdo je dostatečně dobrý a kdo nikoliv. Z 16 družstev, která budou rozdělena do 4 skupin, jsme ponechali jedno místo pro FC Zbrojovku Brno, jakož to pořadatele i z neskromného, ale výsledky a hrou obhajitelného názoru, že mezi nejlepší družstva ČR patří. Nebude-li naplněn počet účastníků z 1.ligy, pravděpodobně oslovíme týmy ze Slovenska. Uzávěrka pro 1.ligu je 31.1.2012.

4 Organizace turnaje systém 6+1 hrací doba 20 min 3 hřiště s přírodní trávou branky 5x2m střídání hokejovým způsobem 4 skupiny po 4 účastnících podle regionálního přístupu max.počet 14 hráčů na soupisce po 3 utkáních ve skupině postupují první dva týmy na základě: počtu bodů vzájemného utkání lepšího skóre (při stejném rozdílu vstřelených a obdržených branek rozhoduje počet vstřelených gólů) penaltového rozstřelu (3 kopy).... následuje čtvrtfinále, semifinále a finále. Nepostoupivší hrají o celkové umístění.

5 Účastníci turnaje ?

6 kontakty Vladimír Chaloupka tel. 602551919 chaloupka.vladimir@gmail.com trenér FC Zbrojovka Brno U10 Zbyněk Hložek tel.777555358 info@zheuroexpo.cz ředitel turnaje …těšíme se na shledání v Ivančicích


Stáhnout ppt "Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012."

Podobné prezentace


Reklamy Google