Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SPORT – Spišská Nová Ves

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SPORT – Spišská Nová Ves"— Transkript prezentace:

1 SPORT – Spišská Nová Ves

2 Sportovci, pozor! K přespolním běhům se náramně hodí krajina kolem této obce. V zimních měsících se můžete vydat společně se svými běžkami na nesčetně mnoho běžkařských tratí. Využitelný může být i zimní stadion, třeba pro brusle… Rádi plavete? Krytý bazén, letní koupaliště nebo přírodní vodí plocha… Je to jenom na Vás, co si vyberete. Pro případ extrémnějšího sportovního vyžití je zde střelnice nebo možnost parašutismu, či potápění. Venkovní sportovní areály jsou v dobrém stavu, takže směle na ovál a jedem jeden kilometr za druhým, nebo si můžeme zatrénovat s fotbalovým týmem…

3 Basketbalový klub Počátky organizováného basketbalu se datují ve městě už od roku 1947 pod názvem Lokomotivy. V roce 2004/2005 postoupili do extraligy pod názvem BK 04 AC LB Spišská Nová Ves. V letošní sezóně BK 04 AC LB skončili na 5. místě a v play off se dostalo až do finále.

4 FK Spišská Nová Ves První začátky fotbalu jsou z roku Nyní hrají borci z FK Spišská Nové Vsi II. SNFL. V letošní sezóně skončili na výborném druhém místě.

5 HK Spišská Nová Ves V roce 1934 vznikl hokejový klub AC Spišská Nová Ves. Nyní hrají pod názvem HK Spišská Nová Ves. HK Spišská Nová Ves hraje 1. hokejovou ligu SR. A dokonce dokázali v základní části vyhrát tuto ligu. V play-off se dostali až do finále, ale bohužel v něm prohráli.

6 Klub slovenských turistů
Turistický oddíl Prielom je dobrovolným občanským sdružením, které vytváří podmínky pro aktivní turistiku a ochranu životního prostředí. Jeho prvořadým posláním je zabezpečovaní a organizace pohybu v přírodě, ochrana přírody a práce s dětmi. Organizační oddíl spadá pod Klub slovenských turistů.

7 Parašutistický klub Compact
V dnech se v Prievidzi konalo společné Mistrovství SR a ČR v parašutizmu. Družstvo COMPACT Skydive Slovensko, sestavené z reprezentantů SR se umístilo na 3. místě v rámci Mistrovství Slovenska.

8 Potápěčský klub Manta Potápěčský klub Manta v Spišské Nové Vsi vznikl v roce 1962 a řadí se mezi nejstarší kluby Slovenska, vedené pod ZPS. V současnosti má cca 20 členů a nejčastějším místem na setkávání členů se stala městská krytá plovárna, kde je pro členy každou neděli od 7,00 do 8,30 volný bazén s 3,8m hloubkou.


Stáhnout ppt "SPORT – Spišská Nová Ves"

Podobné prezentace


Reklamy Google