ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector
Advertisements

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Sklízecí řezačky.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Kombinovaný kypřič SATURN a NEPTUN
Obraceče ,shrnovače.
Charakteristika produktu a inovací
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _14
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Strojírenství Stavba a provoz strojů Mechanické převody (ST43_001)
Železniční dvojkolejné příhradové mosty
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _20
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
TLOUŠŤKOVAČKA.
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
Strojírenství Stavba a provoz strojů Hřídelové spojky ST26
Tato prezentace byla vytvořena
Tato prezentace byla vytvořena
KOTOUČOVÉ PILY II..
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
Řešení kuželočelní převodovky
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
STRNIŠŤOVÝ MANAGEMENT OPTIMALIZUJE PRACOVNÍ POSTUPY A TÍM SNIŽUJE NÁKLADY A ZLEPŠUJE CELKOVOU EKONOMIKU PODNIKU!
POTENCIÁL ČR Z HLEDISKA POSKYTOVÁNÍ PpS ZZ30
Dvourotorové stranové shrnovače
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Tato prezentace byla vytvořena
STROJÍRENSTVÍ Technologie Montáž strojů a potrubí (ST8) Převodovky
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
Ostatní strojní součásti, převody
ZPV Industrial, s.r.o. zajišťuje
Pohony NC strojů, odměřovací zařízení. Pohony pro obráběcí stroje musí splňovat mnoho náročných parametrů Nejdůležitější parametry: maximální přesnost.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Mechanické převody. Seznámení studentů se základními stavebními prvky strojů a strojního zařízení. Úvod do problematiky mechanických spojů.
Stroje a zařízení – části a mechanismy strojů
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí Pöttinger koncept, který se vyznačuje hospodárností, výkonností a kvalitou práce! Systémovým řešením z jedné ruky.
Ozubené převody Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 3. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Části strojů Zbožíznalství 1. ročník. Části strojů Zbožíznalství 1. ročník.
Hoblování a obrážení.
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Polonesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
Třída 3.B 8. hodina.
Transkript prezentace:

ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost

NOVADISC Pracovní záběr - m7,248,92 Transportní výška - m3,103,90 Hmotnost stroje - kg Počet disků2 x 62 x 8 Min. příkon traktoru - PS85100 Výkonnost - ha/h7,009,00 NOVADISC 730 / 900 RYCHLÁ SKLIZE Ň = KVALITNÍ KRMIVO

NOVADISC 730 / 900 Připojení SS tabilní nosný rám se závěsem kat. II nebo III. SS tředová vzdálenost obou žacích jednotek činí mm - optimální překrytí pro všechny druhy použití. Pohon PP řes kloubový hřídel probíhá přenos sil na vstupní převodovku, která klínovým řemenem pohání žací disky. Přeprava a odstavení PP ro přepravu po silnici se žací stroj hydraulicky vyklopí vzhůru a mechanicky zajistí. NN a přání lze dodat odstavné patky pro prostorově nenáročné umístění. Odpružení pro šetrné sečení DD vě silné odlehčovací pružiny zajišťují rovnoměrné odlehčení celého žacího stroje. Mechanická nájezdová pojistka OO boustranná mechanická nájezdová pojistka umožňuje v případě kolize vyklopit žací jednotky zpět o úhel vyklopení cca 12°.

NOVADISC - ž ací lišta MM odulová konstrukce disků pro snadnou opravitelnost. PP lochý tvar lišty a plazů s optimalizovaným oválným tvarem disků garantují kvalitní řez i v těžkých podmínkách. LL išta je svařovaná a vyrobená z kvalitní oceli o šířce 4 mm. ŠŠ roubovaný unašeč s vyměnitelným čepem. DD vouřadé kuličkové ložisko. PP lazy pro vyšší strniště ve volitelné výbavě.

OO zubená kola s počtem 35 a 44 zubů pro rovnoměrné zatížení a klidný chod. VV ždy 2 zuby v záběru. RR ychloupínání nožů pro snadnou výměnu.

NOVADISC 730 / 900

O pokos sa postará žacia kombinácia tvorená čelným diskovým žacím strojom NOVACAT 356 F alfa motion a zadným diskovým žacím strojom NOVADISC 730. Výkonnosťou táto kombinácia naväzuje na celú linku a za deň dokáže pokosiť približne 50 ha. Za celú sezónu zvládne asi ha. Pracuje so zvýšenými plazmi, čo chráni nože pred kameňmi a nerovnosťami terénu. Zvyšuje sa tým aj pracovná rýchlosť a výkonnosť. Spotreba nafty sa pohybuje okolo 3,5 až 4 litre na ha v agregácii s traktorom o výkone 180 koní. NOVADISC - u ž ivatelé MVDr. Jozef Korňan Agroregión Rajec v okrese Žilina

NOVADISC - u ž ivatelé Ján Kušnír, PD ONDAVA v okrese Stropkov Približne ha zberajú tunajší pestovatelia dvakrát, na niektorých pozemkoch je len jedna kosba, podľa množstva zelenej hmoty a dostupnosti terénu. Všetko pokosia žacie stroje Pöttinger – 3 sedemmetrové kombinácie NOVADISC 730 s NOVACAT 306 F alpha-motion a na malé výmery slúžia kratšie žacie lišty.

Donnerstag, 16. April 2015 „ K d o s e r o z h o d n e p r o P Ö T T I N G E R, z í s k á v í c e n e ž s t r o j … “ D ě k u j e m e z a p o z o r n o s t !