South park: the stick of truth

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dokončení textu Čtenářská gramotnost.
Advertisements

zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_11.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Systémový software Aplikační software
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Counter Strike - Source
Daniel Mikeš, I4.E Vedoucí práce: Lukáš Masopust.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/15/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Mgr. Michal Oblouk. nejjednodušší podává fakta (co se kdy a kde stalo nebo stane) údaje jsou řazeny v místních či časových sledech nebo abecedním způsobem.
Lineární elektromotor
Elektormagnetické vlnění
Výukové programy pro předmět český jazyk a literatura
BAJKA Obyčejně kratší próza (existují však i bajky veršované) obsahující hlubší význam. Bajky využívají tzv. alegorie - zvířata jednají jako lidé, mají.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_12.
 Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_ESTETIKA_03  Název materiálu: Drama  Tematická oblast: Estetika, 1. ročník  Anotace: Prezentace slouží k výkladu.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Hardware – operační paměť Autor:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_CJL_HR_3_05.
Už zase skáču přes kaluže
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
…se zaměřením na herní aplikace Vypracoval: Vladimír Geršl
Skyrim The Elder S crolls V START!. Tvoje postava pokračovat.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
STRUKTURA A JAZYK PROZAICKÉHO DÍLA
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.14 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici povídek a románů, jejich hlavní znaky a dělení. Žáci se seznámí s nejznámějšími.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Daniel Keyes životopis, výklad románu.
Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…
Game Page.
Carlo Goldoni Anna Bartošová, C1B
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/12/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Název J. D. Salinger: Kdo chytá v žitě Předmět, ročník
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Leo Rosten životopis, charakteristika.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_CJL_HR_3_06.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_29.
Project informační systém E-Shop Jméno: Michal Straka Třída: 2.IT Rok: 2011/2012.
LAWRENCE FERLINGHETTI
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Výukový materiál, kód:EU-OP VK- III/2 ICT DUM 24, zpracovala J. Polgárová v rámci projektu EU PENÍZE ŠKOLÁM – operační program vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_175.
Z_088_Politická mapa dnešního světa světa _Státní hranice
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_120 Jméno autora: Lucie Šrámková Třída/ročník: 5. Datum vytvoření: Výukový materiál zpracován v rámci.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_DEJ296 Jméno autora:Mgr. Karel Šonka Třída/ročník1. ročník.
Slohové postupy.
On-line Hry Hana Smolanová.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Sociologická imaginace.Praha: SLON, 2002; kapitola Příslib, str
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Ilustrace Vladimíra Jiránka Anotace: Seznámení s ilustracemi Vladimíra Jiránka Vzdělávací.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová KOMUNIKACE slovem písmem gestem dotekem.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Kateřina Polívková MAPA PŘÍBĚHU KDO ? KDE ? JAK ? KDY ? PROČ ? S KÝM ? CO ? KAM ?
Materiál obsahuje prezentaci s úkoly o známých osobnostech ČR. Je určena žákům 4. – 6.ročníku. Žáci sami mohou doplnit další jména Čechů, která znají.
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
ANOTACE a) PRÁCE JE URČENA PRO ŽÁKY 7. ROČNÍKU B) TÉMA: USA C) CÍL UČEBNÍHO MATERIÁLU: žáci se seznámí s administrativním členěním, státním zřízením.
Přítomný průběhový čas The present continuous tense
Obsah, rozsah a kritéria hodnocení prezentace
Posílení strachu ze hry
Hry pro nevidomé.
VY_12_INOVACE_RŮ_I_13 DRAMA 1/2
DOMÁCÍ SLOHOVÁ PRÁCE ZADÁNÍ PROJEKTU.
ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016.
Počítač v rámci volného času
Transkript prezentace:

South park: the stick of truth Zpracovala lenka kohoutová, 5.A

South park Městečko South Park je americký komediální seriál. Děj se odehrává v zapadlém coloradském městečku. Hlavními hrdiny jsou 4 žáci místní základní školy. Charakteristický humor, vyjadřující postoj tvůrců ke společensko- politickým tématům. Podle ankety 100 Greatest Cartoons je třetím nejlepším animákem všech dob.

Hlavní postavy Stanley „Stan“ March Kyle Broflovski Eric Theodor Cartman Kenneth „Kenny“ McCormick Leopold „Butters“ Stotch

HRA RPG – Role Playing Game Tahový bojový systém Přesné zpracování seriálového městečka a dalších lokací Velké množství vedlejších postav ze seriálu Výběr z různého vybavení, zbraní, ale i vzhledů Schopnosti vycházejí ze seriálových scének

Příběh hry

The new kid Postava, za kterou ve hře hrajete. Nemá jméno, většinu hry je oslovována New Kid. Třídy - fighter, mage, thief, jew. Velký výběr výbavy, často vztahující se k úkolům.

Klady a zápory + - Humor Hratelnost Ovládání Příběh Jednoduchý RPG systém Délka Cena (playman.cz – 1079 Kč) Chybí čeština Po chvíli stereotypní souboje

Nějáké otázky? Fakt ne?

Děkuji za pozornost  http://cs.wikipedia.org/wiki/M%C4%9Bste%C4%8Dko_South_Park http://en.wikipedia.org/wiki/South_Park:_The_Stick_of_Truth http://games.tiscali.cz/south-park-the-stick-of-truth-14629