Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016."— Transkript prezentace:

1 ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016

2 E-SPORTS Elektronický sport, zkráceně e-sport je zkratka používaná jako obecný termín, který vyjadřuje závodní hraní video her. Za hry, které jsou obvykle hrány jako e-sport jsou považovány: real time strategie (RTS), střílečky z prvního pohledu (FPS) nebo massive multiplayer online role-playing game (MMORPG). Závodně jsou hrány na amatérských, poloprofesionálních a profesionálních úrovních, včetně lig a turnajů.

3 LEAGUE OF LEGENDS Ve této prezentaci bych se chtěl blíže zaměřit na hru zvanou League of Legends. League of legends is a game played professionally all around the world, majorly in the US, Europe and South East Asia. League of Legends je celosvětově hraná hra, hlavně ve Spojených Státech, Evropě a jiho-východní Asii. Lolko je vnímáno jako závodní real time strategy hra s druhým nejvyšším počtem hráčů. Má 15 milionů registrovaných uživatelů a přes 1,4 milionu hráčů se přihlásí každý den.

4 LEAGUES League of Legends Championship Series (LCS) je nejlepší liga League of Legends v Severní Americe a Evropě. Každá LCS liga (Severní Amerika a Evropa) je složena z deseti týmu, které čelí každému jinému týmu dvakrát do sezóny s tím, že každý tým hraje dohromady 18 her. Zápasy jsou hrány v Best of 1 formátů a každý tým hraje jednou denně. Hry jsou rozloženy do dvou „splitů“, jarního a letního.

5 TEAMS Jak už jsem psal, v každém regionu je deset týmů (Severní Amerika a Evropa) Každý tým se skládá z pěti hráčů a obvykle jednoho kouče.

6 WORLD CHAMPIONSHIP Každý rok se koná mistrovství světa, kde se účastní týmy ze Severní Ameriky, Evropy, Jižní Koreje, Číny, Taiwanu a některé týmy z ostatních regionů obdrží divokou kartu. Divokou kartu na posledním mistrovství obdržely týmy Bangkok Titans a paiN Gaming (Brazílie) Výherní ceny: 1. $ 1,000,000 2. $ 250,000 3. $ 150,000

7 WORLD CHAMPIONSHIP Abych popsal jak velkou hrou League of Legends je, tady jsou nějaké obrázky NA LCS Finále (Madison Square Garden, New York) Místrovstí světa, Německo

8 BROADCASTING League of Legends is usually being broadcasted on twitch.tv, youtube.com or azubu.tv.

9 CZECH PLAYERS V této době Českou republiku reprezentuje pouze jeden hráč, který hraje za tým Renegades v NA LCS.

10 DĚKUJI ZA PŘEČTENÍ ))))))))))))))))))))))))))))


Stáhnout ppt "ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016."

Podobné prezentace


Reklamy Google