Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život v obecenství – Zpověď
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
Podle Motu Prorio Benedikta XVI. PORTA FIDEI
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Vzdělávání kazatelů a vedoucích.  Všechny fotografie byly pořízeny v průběhu července 2012 v Jižním Súdánu, ve státě Eastern Equatoria. Rachel Jar,
HLAVNÍ OHNISKA NAPĚTÍ VE SVĚTĚ
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
JIHOZÁPADNÍ ASIE = „BLÍZKÝ VÝCHOD“
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
Slovo života Slovo života leden 2012 leden 2012 Každoročně se od 18. do 25. ledna slaví v mnoha částech světa Týden modliteb za jednotu křesťanů, jehož.
Dominikánské misie Martin Rosenbaum. To jsou oni.
KŘESŤANSTVÍ.
Teologický rozměr majetkového vyrovnání. Co je církev Existuje mnoho pohledů na církev.  Instituce s hierarchickými i demokratickými prvky  Kristovo.
Peníze jsou jazykem světa. Boží Slovo je překlad, který vede k Finanční svobodě.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
“Vešli jsme do doby,kdy by se každý člen církve měl chopit zdravotně- misijní práce.“ Testimonies Vol. 7, p. 62 Povolání církve.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_09.
SVĚTOVÁ MIGRACE A PRACOVNÍ SÍLA.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Arabská říše Islám.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
Společenské a hospodářské prostředí
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Iniciativa kurzů Alfa podzim 2013 Týden modliteb za kurzy Alfa 15. – 22. září 2013.
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc Mojžíš se často a dlouho zdržuje při rozhovorech s Pánem. Jedná se o důvěrný vztah k věrnému Bohu. Při těchto.
1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Obce jako oběť reforem? Obce jako oběť reforem? XIV. celostátní finanční konference 10. – 11. listopadu 2011 Ing. Dan Jiránek Předseda SMO ČR Primátor.
1. Jen v Kristu církev Páně | má základ svůj i cíl, | pro nebe připravil ji, | obnovil, očistil, | za nevěstu ji zvolil | a k nebes svatbě zve; | on lásku.
Egypt Země bohů.
LIBYE Vypracoval: Petr Svojanovský.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Kněz:nebo: Modlitba na závěr přinášení darů Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Modleme se, aby Bůh přijal.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
KŘESŤANSTVÍ a jeho rozšíření po středověké Evropě.
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Význam bible OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-L ) úkol: Vytvoř myšlenkovou mapu (co si vybavíš, když se řekne bible):
Gabriela Neveselá, UČO: باقية وتتمدد.  se-dal-porazit-behem- tydne/?fb_action_ids= &fb_action_types.
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Papuánská Velká noc Filip Breindl.
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Slovo života Červen 2013.
Obnov svoje brány!.
Název školy: ZŠ Průhonice
D ě jiny islámských zemí. Z Mekky do Medíny Prorokem islámu Muhammad Žil jako obchodník, než se mu začal zjevovat archanděl Gabriel Muslimové (vyznavači.
ROZKVĚT ANTICKÉHO ŘECKA
Konflikty ve světě Význam ozbrojených sil Příčiny a důsledky konfliktů
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
Novověk – stavovské povstání a třicetiletá válka
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
SVĚTOVÁ MIGRACE A PRACOVNÍ SÍLA.
Transkript prezentace:

Modleme se k Pánu žně! – říjen

3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ 3. za určité misijní téma související s českou církvi

Pronásledovaní křesťané v Súdánu Motorem perzekuce v Súdánu je směs islámského extrémismu a diktátorské paranoie. Zákon šaría dosud nebyl plně zaveden. Křesťané čelí narůstajícím vyhrůžkám muslimské společnosti a muslimských vládních úředníků, přesto počet křesťanů muslimského původu narůstá. Vláda a společnost se pokoušejí utlačovat křesťany ve všech oblastech života a úroveň násilností vůči křesťanům eskalovala v posledním roce. Vyhlášením nezávislosti Jižního Súdánu stát ztratil 75% příjmů a tisk odhaduje, že 70% zbývajících příjmů padne na boje v Dárfúru a ve sporném pohraničí s Jižním Súdánem. V průběhu útoků byly vypáleny a vyrabovány domy, školy a modlitebny a byly znehodnoceny vodní zdroje. Dostáváme informace, že křesťané jsou vražděni kvůli náboženství, jejich majetek je ničen, slyšíme i čteme o nezákonném zatýkání a také o nucených sňatcích. Mnoho křesťanů se v důsledku tohoto útlaku snaží utéct. Díky Bohu za všechny věrné, kteří prošli pronásledováním a vydali dobré svědectví, jako třeba medializovaný příběh Mariam Ibraheem.

Pronásledovaní křesťané v Súdánu Modleme se: Za ochranu pro místní křesťany a pokoj pro celou zemi za posílení súdánské církve za milost k pokání pro uprchlíky ze Súdánu, kteří jsou rozeseti po celém světě

Národ nomádů žijících mezi Nilem a Rudým mořem, hlavně na území Súdánu, Egypta a Eritreje. Potomci Chámova syna Kúše, nyní muslimové s příměsí původních folkových náboženství. Žijí v ohromné bídě a politici orientovaní na většinu nemají zájem investovat do těchto oblastí. Tento národ je zcela nezasažený evangeliem. Nezasažený národ - Bedžové

Modleme se: za misionáře, kteří by tomuto národu přinesli evangelium za milost k pokání a duchovní průlom

Prosme Pána žně za českou misii - za dlouhodobé misionáře z českých církví a sborů - za finance pro všechny projekty NF Nehemia - za možnosti vstoupit do nových projektů v nezasažených oblastech

Modleme se k Pánu žně! - říjen Pro další informace: Napište na Sledujte facebook stránku “NehemiaCZ” Zveme Vás také na misijní konferenci Za Horizonty 2014 v termínu 15. – 17. října 2014 na téma „Příliv imigrantů do Evropy – příležitost nebo hrozba?“