PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ 26. 5. 2011 Praha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Specializační vzdělávání na lékařských fakultách Pavel Dlouhý.
Specializační vzdělávací program
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
Pravidla publicity projektu
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů Konference „Podpora vzdělávání zdravotnických pracovníků z fondů Evropské unie“ Hotel ILF
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Ivan Novák, Katedra pediatrie IPVZ
MASÉR kvalifikační kurz akreditovaný MZ ČR
Prohlubování vzdělávání nelékařů Seminář Ostrava Brno
PRAVIDLA Desatero OP LZZ.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Administrace a realizace vzdělávacích aktivit v projektu Prohlubování vzdělávání nelékařů Mgr. Kateřina Hájková, MBA Mgr. Šárka Urbancová.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Specializační kurz Interní základ
Prohlubování vzdělávání nelékařů
Novinky ve specializačním vzdělávání
Prohlubování vzdělávání nelékařů
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
I NFORMATIVNÍ SCHŮZKA PRO ABSOLVENTY MAGISTERSKÉHO STUDIA Šafránkův pavilon
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Podmínky získávání a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání Základní legislativa: Zákon č. 96/2004 Sb. Vyhláška č. 394/2004 Sb. o podmínkách.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory 3.2 Seminář pro příjemce 4. výzva GG
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Setkání regionálních výrobců
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Publicita v projektech
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Transkript prezentace:

PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha

Administrace a realizace vzdělávacích aktivit v projektu Prohlubování vzdělávání lékařů Příručka pro akreditovaná pracoviště Tato příručka je určena pro akreditovaná pracoviště účastnící se projektu „Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů se zaměřením na profesní medicínské vzdělávání a vzdělávání v manažerských dovednostech“ v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.00/ , dále jen „projekt“.

Podmínky pro účast na projektu: Akreditované pracoviště: platná akreditace od MZČR pro nástavbový obor podepsaná smlouva s IPVZ o vzdělávání lékařů v nástavbových oborech platná pro projekt schopnost proškolit účastníky dle příslušného vzdělávacího programu, aby ukončení praktické části CK bylo nejpozději k datu Realizátor vzdělávání: podepsaná smlouva s IPVZ v rámci projektu

Postup pro přijetí lékaře do certifikovaného kurzu v rámci projektu Žádost lékaře na akreditovaném pracovišti - vyplnění Žádosti/přihlášky do CK v rámci projektu Dodání příslušných požadovaných dokumentů Koordinátor přihlásí účastníka do Klientského systému IPVZ Akreditované pracoviště elektronicky přihlásí účastníka (od 7/2011)

Schéma postupu pro přijetí lékaře do CK

Povinnosti akreditovaného pracoviště v rámci realizace vzdělávací aktivity Dohled nad dodržováním a plněním vzdělávacího programu dle vyhl. č. 185/2009 Sb. Praktická část CK = akreditované pracoviště.

Nejpozději do 1 měsíce od podpisu Smlouvy s IPVZ zaslat IPVZ: Tabulku „Kritéria výběru vzorku kontrol – rizikovost“ Plán vzdělávací aktivity ( zdravotnicti-pracovnici/publicita) zdravotnicti-pracovnici/publicita Seznam lektorů Informace o umístění odkazu na informační portál zdravotniku.cz - za předpokladu, že má akreditované pracoviště webové stránkywww.vzdelavani- zdravotniku.cz. Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity

Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity Kritéria výběru vzorku kontrol - rizikovost náklady Druh nákladu, které organizace zahrnuje do ceny akce pro účastníka Zvolte variantu ANO/NE, kterou vaše organizace splňuje. Neuvádějte cenu. náklady na školitele/lektora náklady na pomůcky a studijní materiály provozní náklady (stravování, praní prádla, pronájem učeben+techniky) náklady na energie (voda, elektřina) Jiné Pokud máte jiné náklady, uveďte, prosím jaké?

Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity Plán vzdělávací aktivity Název realizátora/akreditovaného pracoviště: IČ realizátora: Kód vzdělávací akce: Název vzdělávací akce: Certifikovaný kurz Angiologie pro celou ČR Typ vzdělávací akce: Akce typu plán Nově vytvořená / inovovaná vzdělávací akce: ne Typ vzdělávací aktivity: L_A4_Certifikované kurzy Smlouva s IPVZ č.: Počet předpokládaných účastníků celkem: Kraj pořádání vzdělávací akce Účastník získá Kredity: počet Způsob ukončení vzdělávací aktivity: zkouška Program akce: Pro koho je akce určena:Tato vzdělávací aktivita je určena pro lékaře školené v rámci Projektu prohlubování vzdělávání lékařů, kteří jsou zařazeni do nástavbového oboru (certifikovaného kurzu) dle vyhlášky 185/2004 Sb., Kontaktní údaje - osoba, zodpovědná za realizaci/instruktor(ka):

Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity Nejpozději do 2 měsíců od podpisu Smlouvy s IPVZ zaslat IPVZ: Dokument „Sledované indikátory projektu“ elektronicky (5 listů) – pracovnici/publicita pracovnici/publicita Oznámit doplnění požadované kapacity svými zaměstnanci – nebylo-li naplněno „jinými“ zájemci Informovat IPVZ, pokud nedojde k naplnění stanoveného počtu lékařů

Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity Sledované indikátory projektu pro vzdělávací aktivity realizované v rámci projektu "Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů se zaměřením na profesní medicínské vzdělávání a vzdělávání v manažerských dovednostech". Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.00/ Název realizátora/akreditovaného pracoviště: IČ realizátora: Číslo vzdělávací akce: doplňuje koordinátor Název vyučovaného modulu: praktická část certif.kurzu Typ termínů: vybrat "akce typu plán" Kód modulu: doplňuje koordinátor Číslo běhu: netýká se CK, nevyplňovat Termín vzdělávací akce "od": myšleno nástup 1.účastníka Termín vzdělávací akce "do": Místo konání: Kraj místa konání: Rodné číslo odborného vedoucího vzdělávací aktivity: Kontaktní údaje - osoba, zodpovědná za realizaci/instruktor(ka):

Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity Nejpozději v den nástupu účastníka na CK: Dohoda o podmínkách účasti v projektu vč. příloh:  kopie pracovních smluv s uvedením místa výkonu práce  doklad o zařazení lékaře do oboru dle vyhlášky 185/2009 Sb.  kopie doložení trvalého pobytu v ČR u cizinců  u lékařů cizí státní příslušnosti pracovní smlouva na dobu neurčitou  v případě soukromých podnikatelů doložení Rozhodnutí o registraci nestátního zdravotnického zařízení v kraji

Povinnosti akreditovaného pracoviště v průběhu realizace vzdělávací aktivity Doložení absolvované praxe za uplynulé čtvrtletí od zahájení u každého lékaře školeného v rámci projektu – s fakturou Průběžné informování o všech skutečnostech a postupech jež mohou mít vliv na úspěšnou realizaci Bezplatné zakončení CK závěrečnou zkouškou - nejpozději do

Povinnosti akreditovaného pracoviště v průběhu realizace vzdělávací aktivity Formulář vzdělávacích aktivit projektu - potvrzení o absolvované praxi za uplynulé čtvrtletí (A4) Číslo vzdělávací akce:  vkládá koordinátor Akreditované pracoviště Napsat, o jaké čtvrtletí od zahájení praktické části v rámci projektu se jedná, např. 1. čtvrtletí, 2. čtvrtletí… Název CK Čtvrtletí Přesný termín čtvrtletí např Jméno účastníka Místo realizace praktické části Termín "od"Termín "do" Dovolená nebo Pracovní neschopnost od - do Školitel a podpis

Povinnosti akreditovaného pracoviště při ukončování praktické části certifikovaného kurzu Anonymní hodnotící dotazník každému z účastníků – zpracování do dokumentu „Sledované indikátory projektu“ Kompletní vyplnění dokumentu „Sledované indikátory projektu“ - do 30 dnů od skončení CK Závěrečná zpráva o průběhu celé realizace – do 3 měsíců od ukončení realizace činností, nejpozději však do pracovnici/dokumenty-ke-stazeni pracovnici/dokumenty-ke-stazeni

Postup při realizaci vzdělávací aktivity s ohledem na zajištění publicity projektu Dodržování pravidel publicity platných pro OP LZZ ( Informace o projektu na webu akreditovaného pracoviště / realizátora Učebna/třída/místnost označena logy – publicitním minimem Dokumenty související s administrací vzdělávací aktivity musí být označeny logy Informovat před zahájením vzdělávacích aktivit o hrazení z ESF Propagační letáky – dostupné všem účastníkům projektu Hlavičkový papír – pozor na rozlišení černobílé a barevné verze loga EU!!! Veškeré potřebné formuláře jsou umístěny na internetových stránkách zdravotniku.cz

INFORMACE K PŘIHLAŠOVÁNÍ LÉKAŘŮ Podrobné informace pro účastníky projektu k přihlašování či další dotazy i podrobnější informace pro akreditovaná pracoviště naleznete

DĚKUJEME ZA POZORNOST Jana Kubová, DiS. + Robin Freisleben Kontakt: Telefon: ,