Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů."— Transkript prezentace:

1 INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů se zaměřením na profesní medicínské vzdělávání a vzdělávání v manažerských dovednostech. Projekt číslo: CZ.1.04/1.1.00/46.00002.

2 Do dubna 2013 díky finanční podpoře Evropského sociálního fondu a rozpočtu ČR bude v rámci individuálního projektu Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost úspěšně proškoleno 6.295 lékařů a farmaceutů. Realizátorem projektů je Ministerstvo zdravotnictví. Generálním dodavatelem Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví.

3 Díky finanční podpoře Evropského sociálního fondu a rozpočtu ČR je ÚČAST VE VŠECH VZDĚLÁVACÍCH AKTIVITÁCH PROJEKTU BEZPLATNÁ. pro pracovníky ve zdravotnictví s většinovým pracovním úvazkem mimo území hlavního města Prahy.

4 Rozsáhlá nabídka vzdělávacích aktivit zaměřených na vzdělávání zdravotníků dle zákona 95/2004 Sb., v platném znění, které jsou realizovány nejrůznějšími formami výuky: TRADIČNÍ ZPŮSOB VÝUKY KURZY, KONFERENCE A SEMINÁŘE TVORBA ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ AUDIOVIZUÁLNÍ PREZENTACE E-LEARNINGOVÉ KURZY

5 KLÍČOVÉ VZDĚLÁVACÍ AKTIVITY INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU OP LZZ "VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ"

6 Více informací o projektech, včetně přehledu všech vzdělávacích aktivit najdete na Chcete se zúčastnit některé ze vzdělávacích aktivit? Přihlaste se na. http://zeus.vzdelavani-zdravotniku.cz

7 Do projektu se mohou zapojit nejen zdravotníci a využít tak jedinečné možnosti prohloubení vzdělání nebo zvýšení kvalifikace, ale i. zdravotnická zařízení a realizovat v rámci projektů pro své zaměstnance vlastní vzdělávací aktivity dle potřeb svých zaměstnanců.

8 Více informací o projektech, včetně přehledu všech vzdělávacích aktivit najdete na Chcete se zapojit do některého z projektů jako REALIZÁTOR?. Kontaktujte nás telefonicky na 601 388 233 nebo e-mailem info@vzdelavani-zdravotniku.cz

9 Individuální projekt OP LZZ „Vzdělávání lékařů“ je svým rozsahem i obsahem unikátní vzdělávací aktivitou v historii postgraduálního vzdělávání zdravotníků v ČR. Díky tomuto projektu mají zdravotníci, potažmo jejich zaměstnavatelé, jedinečnou příležitost vzdělání za neopakovatelných podmínek. Byla by škoda minout šanci na rozšíření kvalifikace v oboru, pro který je postgraduální vzdělávaní nezbytnou nutností.


Stáhnout ppt "INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů."

Podobné prezentace


Reklamy Google