Dolní Břežany. - 32 dětí v mateřské škole - 80 dětí v základní škole (ve věku 6-15) - 20 zaměstnanců 2010 - 13 dětí v mateřské škole - 9 dětí v základní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Evaluace v mateřské škole
Porovnání učebních plánů SŠ % 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% GymnáziaTechnické lyceum SPŠSOU Výběrové/Disponibilní.
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Didaktika tělesné výchovy Pedagogická fakulta JU v ČB KTVS
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9 MOST MEZI ŠKOLKOU A ŠKOLOU.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Role asistenta v Montessori pedagogice
Dosavadní možnost studia učitelství Mgr. - odborné (s možností učitelské způsobilosti) – FF - učitelství (PdF, FTK, PřF)
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Sdružená/komunitní škola brno
POLYTECHNICKÁ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ V MŠ
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Konference Jihlava mluví o vzd ě lávání a Montessori pedagogice 2014 Montessori na 1. stupni ZŠ – zkušenosti z praxe.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
1. Gymnázium Oty Pavla Základní údaje
Projekt Asistentky v předškolní péči Marcela Machačková Osobní výpověď o absolvování kurzu a praxi v obecních MŠ.
se sportovním zaměřením IČO
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Mensa a identifikace nadání Mensa ČR – Společnost pro Vás! Tomáš Blumenstein
Obtížnost profesních činností učitele z pohledu studentů učitelství, učitelů a oborových didaktiků Mgr. Jana Wernerová.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání -
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Základní škola Nerudova Říčany okres Praha - východ Škola je plně organizovaná, tj ročník, spolu se speciálními třídami
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Vyučovací formy-výuka v bloku
Koncepce třídy  Činnost třídního učitele.  Třídní učitel by měl mít podporu v pracovníkovi pověřeném prevencí, ve školním psychologovi, ve výchovném.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
OPEN GATE OTEVŘENÁ BRÁNA DO SVĚTA 2009/ studentů (134 boarding) 40 pedagogů (+6 externistů) 20 dalších zaměstnanců 2011 Základní škola CZ/EN 2005.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb Výchovn ě vzd ě lávací systém Č R Část 1. Pedagogika Mgr. Irena Kudláčková.
Projekt Etická výchova na ZŠ nám. Curieových v Praze.
Předškolní vzdělávání.  Rámcový vzdělávací program vymezuje hlavní požadavky, podmínky a pravidla.  Školní vzdělávací program vytváří každá mateřská.
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Co se rozumí kvalitou vzdělávacích služeb Mgr. Pavel Říha
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Aktuální informace o stavu
Kam směřuje reforma terciárního vzdělávání a proč je třeba ji udělat
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Zátěž a rizika povolání a optimismus učitele
3. Hra jako základní prostředek vzdělávání
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
NÁRODNÍ PROGRAM ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ V ČR
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Dolní Břežany

- 32 dětí v mateřské škole - 80 dětí v základní škole (ve věku 6-15) - 20 zaměstnanců dětí v mateřské škole - 9 dětí v základní škole (ve věku 6-8) - 7 zaměstnanců 2015

- Mateřská škola (věk 3-6) 32 dětí - Základní škola, 9 let (věk 6-15), 135 žáků - Střední škola, 4 roky (věk 15-19), 60 studentů – Gymnázium + střední pedagogická škola - Plně vybavený areál včetně bazénu, tělocvičny, kuchyně, badatelny, hudební zkušebny, dílen, ateliéru… - Podlahová plocha 2700 m2 - Investice 110 mil. CZK

- podporuje u dětí, žáků, studentů jejich vrozenou potřebu učit se a objevovat, motivuje je rozvíjet jejich talent a přirozenou sebedůvěru - vede k osobní zodpovědnosti

- přijímá pedagogy, kteří milují svoji práci, studenty podněcují svým nadšením, inspirují přirozenou autoritou nikoli tlakem, jsou vyzrálými, stabilními osobnostmi - důvěřuje v sílu lidského bytí, v sílu týmu

-malý počet žáků ve třídě (individuální přístup) -zastává demokratický přístup, respektuje osobní svobodu studentů i dospělých (sněm, školní samospráva s reálnými pravomocemi)

-využívá slovní hodnocení po celou dobu docházky (konstatování faktu, kde se student nachází, jak se posunul vůči sám sobě, nikoli srovnávání) -nabízí nadstandartní výuku angličtiny, mnoho odpoledních aktivit, kroužků, kvalitní stravování -nabízí nadstandartní a relativně dostupné vzdělávání

- Pedagog je koučem, průvodcem - Vnitřní motivace - Nehodnocení - Zrcadlení - Orientace na žáka, ne na výkon - Práce sama na sobě - Osobní zodpovědnost - Respekt - Radost, ochota, zájem a pravdivostc

Fotografie

- Nyní dokončujeme přípravu ŠVP pro čtyřleté gymnázium a také chystáme změnu pro druhý stupeň ZŠ -ŠVP vychází z RVP, inspirace Přírodním gymnáziem Františka Tichého -Moduly, výjezdy, expedice, školní firma, sněmy a školní samospráva, kruhy, zápočty, mnoho volitelného, osobní zodpovědnost a svobodná volba, zájem, participace na celém projektu da Vinci, žáci jsou součástí, spoluvytváří školu -Zažádáno o akreditaci pro střední pedagogickou školu