Dobrodru ž ství za č alo a my jsme se poprvé podívali na hotel Mosta ř, kde jsme m ě li bydlet celé t ř i dny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Advertisements

Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Les ve škole – škola v lese
Ekologický seminá ř (7.ro č ník + 6.A) Hledání bod ů Kolumba (

Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb. Odhaduje se že.
Projektový den Evropa ve škole, škola v Evrop ě ZŠ a MŠ T ě šetice, , p ř ísp ě vková organizace.
Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )
Žena (návod pro muže).
 Co d ě láme  Jak jsme pokro č ili  Selek č ní metody  K ř í ž ení  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme nyní  Co d ě láme  Jak.
Přeji Ti sílu všech živlů
ŽIVOT VE STŘEDOVĚKU Vlastivěda pro 4. ročník Gabriela Mikulková 2011.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Výuka biologie Tomáš Klinger, Sp, b ř ezen  Co je to biologie?  U č ebny  Profesorky  Po č ty hodin v týdnu  U č ivo.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Základní škola a mateřská škola, Praha - Nebušice od 1. 7
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Název projektu:Učení pro život Reg. číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo šablony:V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova.
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
KURZ PRVNÍ POMOCI Ve č tvrtek 13. února 2014 jsme navštívili Mendelovu st ř ední školu v Novém Ji č ín ě, kde si pro nás ž ákyn ě 4. ro č níku pod vedením.
Na pozvání Ani č ky a Stanislava jsme p ř ijali pozvání na kávu. Já jsem to trochu cht ě l, protože jsem se tam nedávno krátce zastavil a vid ě l tu nádhernou.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
2014 / 2015 Na č em stojí skauting? Jan Peroutka - Rocky Ideologica.
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Poslední cesta vede k nám! POH Ř EBNÍ SLUŽBA Poh ř ební služba Hálkova 42 Jihlava- Helenín
25. Listopadu Tak za č ínala ve Vyso č anech zima. Málo sn ě hu, jen jinovatka.
Přímá volba prezidenta ve Vysočanech odstartovala v pátek úderem 14té hodiny. Přímou volbu prezidenta si dlouhodobě přála většina občanů. Jako jedni z.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Jaký je naše tělo Kontrola
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
MG Vsetín vím,kam jít..
Masarykovo gymnázium Vsetín
Slovní úlohy o společné práci 2. Výkop pro přívod plynu by první rypadlo vyhloubilo za 9 pracovních dní. Po dvou dnech začalo na výkopu pracovat druhé.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Stran č ice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Ř ehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R18_ Slovní úlohy s procenty TEMA:
P ř íprava a pilotá ž vzd ě lávacích program ů (v č etn ě metodik) pro d ě ti a mláde ž zam ěř ených na rozvoj metod vzd ě lávání v oblasti rozvoje klí.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
Posvícení je obvykle vnímáno jako vzpomínková slavnost na posv ě cení kostela. Sazená, p ř esto ž e vlastní kostel nemá, má aspo ň své posvícení. Slaví.
J Ó náš pan prezident L E T I Š T Ě a jeho strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0201_OSOBNÍ R. Téma: FG_OSOBNÍ ROZPOČET Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Zdravý životní styl Vytvořila :Adéla Buchtelová 8.třída.
STATEK HORNÍ DVORCE Pecinová Václava, Pererka Vojtěch.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
VY_32_INOVACE_01_Český jazyk_8.ročník 16_Pád podstatných jmen
Naše škola má dvě budovy
ČTYŘI SVÍČKY.
U holiče.
Exkurze žáků sedmých ročníků ZŠ Školní 1480, Chomutov Projekt LABORA
Děti už mockrát dokázaly, že jsou opravdu pracovité
ČTYŘI SVÍČKY.
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
1.B paní učitelky Lenky Vítové
Pobyt v přírodě – 3.třída Den první.
Podklady k nepřímé řeči
Transkript prezentace:

Dobrodru ž ství za č alo a my jsme se poprvé podívali na hotel Mosta ř, kde jsme m ě li bydlet celé t ř i dny.

 Druhým rokem ka ž dá šestá t ř ída jezdí na adapta č ní kurz- soust ř ed ě ní. Letos to vyšlo na nás, a proto jsme za č ali plánovat. Koukání na internet, hledání místa pobytu, p ř íprava zábavy na ve č er.  Nadešel den, kdy nám paní u č itelka ř ekla, ž e u ž máme vybráno. Naším cílem byla Lu č ina, penzion Mosta ř.  U ž v Sedlištích za č aly p ř ípravy. Neustálé p ř esv ě d č ování, ž e nám nic nechybí, hledání informací o TGM a balení oble č ení, kterého bylo tolik, ž e se kufry rozpadaly ve švech.

 Najednou p ř išel ten o č ekávaný den a my jsme u ž č ekali na to, a ž odbije sedmá hodina.  Naše dobrodru ž ství za č alo na pokojích, následoval ob ě d a odpolední klid., p ř i kterém rozhodn ě klid nebyl.  Vytvá ř ení projekt ů, hraní her a ú ž asné procházky do neznáma.

 Z oken jsme vid ě li Ž ermanickou p ř ehradu.To ž e jsme nem ě li plavky nám nevadilo. Dá se p ř eci plavat i v tri č ku a d ž ínách, nebo ne?

 Odpoledne jsme na terase luštili k ř í ž ovky, osmism ě rky týkající se našeho prvního prezidenta Č eskoslovenska – Masaryka.  Ka ž dá skupinka si vytvo ř ila vlastní projekt.

Bowling,tato zábava byla asi nejlepší část našeho pobytu. I ti,kteří se toho nechtěli zúčastnit byli nadšeni.

Druhý den jsme putovali k žermanické hrázi. Měli jsme domluvenou velice zajímavou přednášku, z které jsme se doopravdy velice poučili. Pan Václav Rára nás po celých prostorech provedl a nezapomněl se zmínit ani o té nejmenší věci...

Jeden z našich úkolů na soustředění bylo trénování první pomoci.No považte,i mumie může mít zlomenou ruku...

Předposlední den byl plný zábavy,tance a zpěvu... A netančili jen žáci hýbali se samozřejmě i učitelé...