Systém hodnocení operátorů 2006. Hodnocení Operátor – zácvik Operátor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Téma: Hodnocení zaměstnanců
Advertisements

Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_10.
M A N A G E M E N T 3 Akad. rok 2009/2010, Letní semestr
Management Ing. Jan Pivoňka.
Registrační číslo projektu: VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_11
Ing. Miroslav Pivovarčík, MBA
Jdeme do hloubky: týdenní report
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Analýza pracovního místa Katedra řízení Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
1 Hodnocení zaměstnanců v DT – Výhybkárna a strojírna, a.s. Manažerská snídaně – Fórum personalistů.
Analýza a popis pracovního místa
Hodnocení prací, jako základ spravedlivého mzdového a motivačního systému.
Hodnocení pracovního výkonu
Význam odborné praxe v rámci vysokoškolského profesního vzdělávání
Pracovní skupina Pracovní skupinu tvoří určitý počet osob na jednom pracovišti, kteří jsou spjatí společnou činností, vnitřní strukturou sociálních pozic.
HODNOCENÍ ZAMĚSTNANCŮ
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
Možnosti hodnocení ředitelů škol
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
Řízení kolektivu.
Personální management
Podniková ekonomika Personální činnost.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
2. téma 1MU305, 211 – Manažerské účetnictví I.
Zkušenosti se zavedením hodnocení zaměstnanců Vetropack Moravia Glass a.s. Kyjov Ing. Křižková Lenka Vedoucí mezd a personalistiky Ostrava
Systémy odměňování a hodnocení. K čemu slouží odměňování?
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
1 Měření efektů manažerských vzdělávacích a rozvojových aktivit Štěpán Galbavý Partner Inventa,s. r. o.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
SEKTOROVÉ DOHODY význam, příprava, realizace. Co je Sektorová dohoda?  Unikátní nástroj umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů v ČR prostřednictvím.
Personální funkce Ekonomika a řízení podniku 2008/2009 Seminář č. 6 JUDr. Martin Landa.
Ošetřovatelský proces
Magisterské studium navazující I. ročník navazujícího studia – učitelství zdravotnických předmětů pro střední školy.
1 HODNOCENÍ PRACOVNÍKŮ Hodnocení:  míra naplnění určitých kritérií v oblastech: a)pracovním výkonu b)pracovním chování Účel hodnocení:  získání informací.
Personální mamagement
Nikdo není schopen zahrát sám celou symfonii ...
KARIÉRNÍ SYSTÉM ŘEDITELŮ
Pracovní instrukce Stručný výtah z norem, určují základní povinnosti pracovníků. Vyvěšeny na pracovišti. Specifikují povinnosti obsluhy zařízení, které.
Odměňování pracovníků ve veřejné správě a veřejných službách
BUDOVÁNÍ SYSTÉMŮ MANAGEMENTU
EVIDENCE PRACOVÍKŮ.
Téma 8 Mzdový systém podniku a jeho tvorba
Personální plán pro podnikatelský plán
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
VY_32_INOVACE_LID_18 VY_32_INOVACE_LID_18 Pracovně-právní vztahy.
Stránka 1, © Vema, a. s. Personální portál a hodnocení zaměstnanců Jaroslav Šmarda.
Management řízení organizací. složky řízení plánování plánování organizování organizování vedení lidí a motivace vedení lidí a motivace kontrola kontrola.
Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení v GRASS CZECH s. r. o. Vedoucí:Ing. Radka Vaníčková, Ph.D. Oponent:Mgr. Gabriela Lesňáková Autor:Walter Knösel,
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Autor bakalářské práce: Martina Moravcová, DiS. Vedoucí bakalářské.
Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních.
Analýza materiálového toku ve společnosti Jihostroj, a.s.
Téma 2 Odměňování Mzdy a platy v odměňování zaměstnanců.
Kybernetická obrana české republiky
Vytváření pracovních míst – jejich analýza a popis
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Assessment centrum.
Téma 2 Odměňování Mzdy a platy v odměňování zaměstnanců.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Společnost s ručením omezeným charakteristika
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Výrobní postup Slovní nebo grafický přehled obsahu a sledu jednotlivých výrobních operací, pracovních i nepracovních. (pracovní – přítomnost pracovníka,
Problematické aspekty patient summary optikou právníka
Poskytovatelé ambulantní hemodialyzační péče Dohodovací řízení pro rok 2019 Společný návrh ZP
Transkript prezentace:

Systém hodnocení operátorů 2006

Hodnocení Operátor – zácvik Operátor

Účel Stanovit požadavky na operátora tak, aby při jejich splnění bylo zajištěno dosahování cílů (množství, kvalita, tým,...) Informace, jak nadřízený (předák, dělník – předák) v jednotlivých oblastech hodnotí, v čem je potřeba se zlepšit Otevřená komunikace o hodnocení se zaměstnancem

Účel Základní požadavky, které musí být splněny při přechodu z funkce Operátor – zácvik na funkci Operátor Na základě výsledků hodnocení navrhnout úpravu Osobní složky základní mzdy jako dlouhodobé motivace ke zvýšení výkonu

Hodnocení Operátor - zácvik Při přechodu na funkci Operátor Všechny položky musí být splněny Nejdříve po 3 měsících od nástupu, nejpozději po 6 měsících od nástupu

Hodnocení Operátor - zácvik Kvalitativně zvládá proces Dodržuje pracovní kázeň Udržuje pořádek na pracovišti v průběhu směny Je schopen/na být členem týmu Je spolehlivý Dodržuje technologickou kázeň Umí pracovat s pracovními instrukcemi (orientace v nich), návodky vč. zápisů Je schopen plnit takt linky nebo normy na lince u 90% operací

Hodnocení operátorů Minimálně 1x ročně Listopad Rozhovor s nadřízeným (předák) o hodnocení

Stupně hodnocení operátorů 0 - nesplňuje 1- částečně splňuje 2- splňuje 3- překračuje požadavky

Kriteria hodnocení operátorů Zvládá řešení kvalitativního problému Kvalitativně zvádá proces Je schopen plnit takt linky nebo normy na lince u 100% operací Dodržuje technologickou kázeň Má sortimentní přehled na buňce Umí pracovat s pracovními instrukcemi (orientace v nich, návodky vč. zápisů) Zajišťuje zácvik nových pracovníků při 100% plnění své práce Zná obor a souvislosti

Kriteria hodnocení operátorů Organizace a řízení Přizpůsobuje si pracoviště svým fyzickým možnostem bez porušení technologické kázně Zvládá začátek a konec výroby na přiděleném pracovišti Je iniciativní Je spolehlivý (á) Dodržuje pracovní kázeň

Hodnotící rozhovor Hodnocený + hodnotitel Dlouhodobé hodnocení Dohoda