OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ministerstvo zemědělství Odbor Řídící orgán OP.
Centrální ohlašovna Ministerstva životního prostředí Úsek informační podpory, oddělení IRZ/CO.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
Program rozvoje venkova, OSA LEADER v MAS Sdružení SPLAV, o.s. od r.2011 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
 Kontrola přijatelnosti MAS  Administrativní kontrola MAS  Doplňování na MAS  Předání na SZIF  Kontrola přijatelnosti SZIF  Administrativní kontrola.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
Téměř sto miliard korun pro konkurenceschopné české podniky Praha Národní dům Na Smíchově 3. října 2006 Nové přístupy implementačních agentur k žadatelům.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
VÝROČNÍ KONFERENCE,,Operační program Rybářství příležitost pro produkční rybáře“
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Seminář pro žadatele Ústí nad Labem, 20.dubna 2010 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
zelená linka: Dočerpání OPŽP & představení nového OPŽP Seminář OPŽP pro potenciální žadatele.
Business Consulting Services © 2005 IBM Corporation 9. ICT Forum, Praha Elektronická daňová správa Klientský přístup k daňovým subjektům.
Školení žadatelů 10. výzva MAS Leden 2014 Jiřina Bischoffiová.
ZEMĚDĚLSKÉ DOTACE OD VSTUPU DO EU PO SOUČASNOST. Platební agentura SZIF zprostředkovává finanční podporu z EU a národních zdrojů. Jedná se o následující.
Příprava a podání Jednotné žádosti. Standardně do 15. května (v roce 2015 byl termín posunut do 29. května) + 25 dní pro pozdní podání (se sankcí) Termín.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Ondřej Vodhánil, Odbor projektových opatření rozvoje.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Podání žádosti o dotaci
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
postup podání žádosti odbor 55 - SIPVZ
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Program rozvoje venkova
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Program rozvoje venkova
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Program rozvoje venkova
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Podání žádosti o dotaci
Operační program Rybářství 2014 – 2020
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Transkript prezentace:

OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství   Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách 33 110 00  Praha 1 6.12.2010

OP Rybářství 2007-2013 - základní informace Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) V rámci implementace OP Rybářství je SZIF zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů - Zprostředkující subjekt SZIF - Zprostředkující subjekt - Dohoda o delegování pravomocí informování žadatele příjem a registrace Žádostí o dotaci administrativní kontrola kontrola přijatelnosti bodování projektu dle bodovacích kritérii doporučení/nedoporučení projektů k financování z OP Rybářství a mnoho dalších Administrace žádostí - RO SZIF CP SZIF

OP Rybářství 2007-2013 – Žádost o dotaci rok 2008 Žádost o dotaci v papírové podobě - psané vyplňování - velká chybovost - časově náročná registrace žádosti na RO SZIF rok 2009 Žádost o dotaci v elektronické podobě zpracovaná v softwarovém nástroji ve formátu *.pdf - kontrola vyplněných údajů - snadná a časově nenáročná registrace žádosti na RO SZIF rok 2010 Žádost o dotaci v elektronické podobě zasílaná přes Portál farmáře - součástí Žádosti o dotaci je projekt, některé povinné i nepovinné přílohy - ještě dokonalejší kontrola vyplněných údajů - zaslání Žádosti o dotaci na příslušný RO SZIF - snadná a časově nenáročná registrace žádosti na RO SZIF - posun k příjmu žádostí bez nutnosti osobní návštěvy žadatele na RO SZIF

OP Rybářství 2007-2013 – Portál Farmáře Registrovaní uživatelé se mohou na Portál farmáře SZIF přihlásit z internetových stránek SZIF www.szif.cz pomocí odkazu “Portál farmáře“ v pravém horním rohu hlavní stránky:

OP Rybářství 2007-2013 – Portál Farmáře Po vyplnění uživatelského jména, hesla a pomocí funkce přihlášení se žadatel dostane na hlavní menu Portálu farmáře Všechny informace o Portálu farmáře jsou uvedeny na internetových stránkách SZIF (www.szif.cz)

OP Rybářství 2007-2013 – Portál Farmáře Základní funkcionality Portálu farmáře: Přehled podaných, resp. zaregistrovaných a administrovaných Žádostí o dotaci

Portál Farmáře Jsou zde žadateli zpřístupněny informace o postupu administrace jeho Žádosti o dotaci od zaregistrování až po vyplacení dotace.

OP Rybářství 2007-2013 – Portál Farmáře Mezi další základní funkcionality patří zaslání Žádosti o dotaci v elektronické podobě na příslušný RO SZIF. Manuál k elektronickému podání Žádosti o dotaci přes Portál farmáře je umístěný na www.szif.cz u příslušného opatření.

OP Rybářství 2007-2013 – Portál Farmáře Nové funkcionality Portálu farmáře: „Aktuální podoba Žádosti o dotaci v průběhu administrace na SZIF“

Portál Farmáře od únorového kola příjmu žádostí roku 2011 budou žadateli zpřístupněny informace o získaném počtu bodů za jednotlivá bodovací kritéria

OP Rybářství 2007-2013 – Portál Farmáře Plány na rok 2011 Od 8. kola příjmu Žádostí o dotaci (únor 2011), budou všechny žádosti jednotlivých opatření přijímány SZIF pouze prostřednictvím Portálu farmáře. Dále plánujeme pilotně vyzkoušet příjem žádostí bez nutnosti osobní návštěvy žadatele na RO SZIF. snížení počtu povinných i nepovinných příloh předkládaných při podání Žádosti o dotaci od 7. kola příjmu zaveden systém dotazů do externích registrů v rámci kontroly osvědčení právního statutu

OP Rybářství 2007-2013 Věříme, že výše uvedené rozšíření funkcionalit IS SZIF a Portálu farmáře přispěje k dalšímu zvýšení transparentnosti celého systému administrace a bude tak podpořena i vzájemná důvěra mezi Státním zemědělským intervenčním fondem a zástupci produkčních rybářů, vzdělávacích subjektů, rybářských svazů a odbornou veřejností v rámci rybářství. Zároveň bychom Vás rádi ujistili, že v rozšiřování funkcionalit IS SZIF a Portálu Farmáře budeme i nadále pokračovat.

e-mail: Antonin.Vavrecka@szif.cz OP Rybářství 2007-2013 DĚKUJI ZA POZORNOST ! e-mail: Antonin.Vavrecka@szif.cz tel.:  222 871 785