HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Joštova realitní kancelář
Advertisements

Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Představení společnosti
Česká spořitelna.
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Pojištění úvěrů pro české investice v zahraničí Nový produkt dle VPP „If“ pro investiční úvěry poskytnuté finančními institucemi.
Financování nemovitostí MAJORDOMUS Praha, 11 st January 2011 Ivo Caha.
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Finalizace akvizičního procesu
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám" Projekt: Škola pro život Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: C.
Michaela Mrňová Jakub Novotný
ZÁKLADY BYDLENÍ.
Virtuální pobočka Moderní doplněk k prodejním kanálům Hypoteční banky Jan Sadil, Bohdan Suchánek 14. září 2011.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
DOBRÁ STRATEGIE PRODEJE FIRMY PARDUBICE, JIŘÍ SLEZÁK.
Dopad daňových reforem na trh bydlení ing. Tomáš Prouza, MBA, ředitel péče o klienty a ombudsman Stavební fórum, Praha, 22. května 2007.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
1 Realita není černobílá aneb řešení šitá na míru 19. září, Praha Michal Tesař, NEWTON Management, a.s.
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 – Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Konference Evropa regionů – priorita ELS-ED
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Bezpečnost realitních služeb
Vychytávky s hypotékou
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
24. září 2008 DŮVĚRNÉ benson oak Projekt BROOK: Rekapitalizace Diskusní materiál pro setkání s Komerční bankou.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
Prezentace společnosti Fincentrum
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_20 Název materiáluHypotéka.
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Kurz finanční gramotnosti OA Neveklov
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Nabízené služby společnosti
Modelace úvěru BD Vánek
DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Nabízené služby společnosti
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Bankovní finanční produkty.
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Transkript prezentace:

HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace kompletní zajištění úvěrů REALITY developerské projekty profinancování prodej vyhledávání nemovitostí

Obsah Kdo jsme Naše služby Co umíme financovat Možnosti spolupráce Jak FINEO pracuje Prezentace Finea Kde nás najdete Kontakty

Kdo jsme Společnost FINEO s.r.o. vznikla v září roku 2004 spojením obchodních aktivit jejich tří zakladatelů a navázala na předchozí více jak 3leté zkušenosti z vlastní činnosti v hypotečním financování. FINEO vzniklo jako hypoteční makléř specializovaný na vyřizování úvěrů, na investice do rezidenčních nemovitostí a činnosti s tím přímo související (např. sjednávání životních a majetkových pojištění, vyřizování úvěrů ze stavebního spoření, právní servis atd.). Společnost FINEO reprezentuje nabídku všech hypotečních produktů a poskytne Vám úplné informace na jednom místě. Od roku 2005 jsme své obchodní aktivity převedli na FINEO group a.s. Členové představenstva : Jiří Jandus, Boleslav Beveláqua, Michal Forman Nejvýznamnější partneři : ČNES bau-export, a.s., STAPO PRAHA a.s. apod.

Naše služby Komplexní zajištění celého úvěrového případu pro hypoteční úvěr, tj. zejména jednání s finančními ústavy a výběr nejlepšího finančního ústavu pro klienta, zajištění dokumentace na katastrálním úřadu (výpis z katastru, snímek katastrální mapy), vypracování potřebné smluvní dokumentace, zajištění odhadu, Po dohodě s RK u významnějších klientů budeme při jednání přímo v RK, tak aby klient měl celkový servis.

Co umíme financovat H y p o t é k y Zpracujeme Vám podrobnou finanční analýzu a navrhneme nejvhodnější řešení V bance vybrané na základě analýzy Vám vyjednáme nejvýhodnější podmínky Zkompletujeme všechny potřebné podklady Zajistíme zpracování odhadu nemovitosti Zajistíme úvěr až do výše 100% odhadní ceny nemovitosti, mimořádně i vyšší Garantujeme minimální úrokové sazby Do banky půjdete až k podpisu úvěrové smlouvy, kam Vás doprovodí náš poradce Pomůžeme Vám připravit veškeré dokumenty k čerpání z hypotečního úvěru Profinancujeme – koupi, rekonstrukci, výstavbu, vypořádání dědictví nebo SJM, refinancování dříve poskytnutého úvěru, právnické osoby vlastnící nemovitosti.. Zajišťujeme financování i na družstevní byty

Co umíme financovat P r o j e k t o v é f i n a n c o v á n í Profinancujeme nákup nebo výstavbu nemovitostí určených k dalšímu prodeji/pronájmu, kde zdrojem splácení je realizace projektu N e m o v i t o s t i Pomůžeme Vám s vyhledáním vhodné nemovitosti Nabízíme nemovitosti z vlastních projektů P o j i š t ě n í Bude-li potřeba, zajistíme životní a majetkové pojištění včetně jejich vinkulací P r á v n í s e r v i s Vypracujeme potřebnou smluvní dokumentaci Zajistíme právní posouzení kupních a případně dalších smluvních dokumentů

Možnosti spolupráce Komplexní zajištění financování investičního záměru klienta včetně zajištění odhadů, listin z katastru atp. v úzké spolupráci s prodávajícím tak, aby byl celý proces prodeje a financování pro klienta co nejvýhodnější a nejjednodušší. Vzhledem k velmi úzkým vazbám je vyřízení hypotéky zajištěno ve velice krátkých termínech. Vyhledávání nemovitostí pro klienty Vytváření developerských projektů a jejich příprava k prodeji Prodej nemovitostí v partnerských projektech Webové propojení – nabídka nemovitostí na webu FINEO

Jak FINEO pracuje Developerské projekty (s prodejem) Vytváření projektů Pora- denství Vlastní zdroje Stavební úvěr Marketing Prodej Smluvní servis Vyřizování úvěrů Kontrola čerpání Vyřizování úvěrů Kontrola čerpání Práce pro nedeveloperské klienty Hlavní charakteristiky činnosti Všechny činnosti směřují k získání hypotečních klientů Služba je založena na vysoké kvalitě, s klientem jsme v nepřetržitém kontaktu Spíše než na efekt míříme na výsledek Vyhledání nemovitosti Smluvní servis Vyřizování úvěrů Kontrola čerpání Vyřizování úvěrů Získání klienta Analýza Předjed- nání, řešení Žádost, podklady Interní návrhy Schválení, podpis Podmínky čerpání Kontrola čerpání

Prezentace Finea Naše účast na veletrhu Bydlení 2006 na výstavišti v Praze Holešovicích ve dnech 2. - 5.2.2006

Kde nás najdete FINEO s.r.o. Hybernská 1007/20 110 00 Praha 1 Vchod vedle GE Money Bank 2. patro

Kontakty tel./fax: 234 095 741 mobil: 777 632 740 e-mail: info@fineo.cz w w w . f i n e o . cz Kontaktní osoba: Jiří Jandus tel.: 608 457 461 e-mail: jandus@fineo.cz

Na spolupráci s Vámi se těší společnost FINEO s.r.o a partneři společnosti