Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. Služba Absolut Reality se zaměřuje na vyhledávání zajímavých realit na trhu. Neustále mapujeme realitní trh a vyhledáváme zajímavé nemovitosti, jedná se jak o nemovitosti pro vlastní bydlení, kdy vycházíme z konkrétního zadání klienta, tak o nemovitosti vhodné k investici, kde dáváme větší důraz na celkovou výnosnost a likviditu investice. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem poradenských služeb v ČR. V souvislosti s realitami zajišťujeme i jejich rekonstrukce, pronájem a správu. Samozřejmostí je i zajištění financování formou výhodného hypotečního úvěru. Absolut Reality

3 Byt1+1 Cena1 390 000 Kč AdresaNa dlouhém lánu 61, Praha 6 BudovaCihlová Stav objektuPo částečné rekonstrukci Vlastnictvíosobní Počet podlaží3 Podlaží umístění1 Plocha užitná49 m2 ZařízenoNE Balkón/lodžiene Garáž- dopravaMHD tram, metro ve výstavbě ParkováníUlice bez zóny Obč. vybavenostVše v pěším dosahu Byt 1+1 se nachází ve zvýšeném přízemí částečně zrekonstruovaného domu na Dlouhém lánu v Praze 6 Vokovicích. Společné prostory domu a rozvody jsou zrekonstruované a jsou ve velmi pěkném stavu. Fasáda je původní, ale v dobrém stavu. Byt je určen k totální rekonstrukci. Výhled z bytu je do zeleně. Výhodou jsou nízké poplatky a možnost pronájmu bytu za v místě obvyklou cenu 10 000 Kč/měsíc. Byt vyžaduje celkovou rekonstrukci a dovybavení s odhadovanými náklady cca 500 000 Kč. Obojí Vám rádi a za výhodných podmínek zařídíme.

4 mapa

5 ulice Ulice – klidná jednosměrná ulice

6 dům Byt je ve 1NP (přízemí) s okny na obě strany

7 ulice Ulice – před domem je předzahrádka

8 dům Dům – fasáda je původní, okno do ulice je cca 3 m nad zemí a do předzahrádky

9 dům Společné prostory domu jsou v dobrém stavu, rozvody jsou zrekonstruované

10 byt Kuchyň je bez linky Okna jsou původní, nutná je celková rekonstrukce

11 byt byt – kuchyň – místo pro kuchyňskou linku

12 byt Obytná místnost s francouzským oknem, parkety stačí renovovat

13 byt Obytná místnost – vchod z předsíně

14 byt Francouzské okno, výměna nutná, výhled na zahradu

15 byt Koupelna – nutná rekonstrukce

16 byt Koupelna – nutná rekonstrukce

17 byt Samostatné WC

18 byt Výhled z okna – zahrada sousedí se školkou

19 byt Zahrada patří k domu

20 byt Pohled na dům ze zahrady

21 byt Francouzské okno ze zahrady

22 byt

23

24 Děkujeme Vám za pozornost a přejeme příjemný den! www.absolutin.cz


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google