Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. Služba Absolut Reality se zaměřuje na vyhledávání zajímavých realit na trhu. Neustále mapujeme realitní trh a vyhledáváme zajímavé nemovitosti, jedná se jak o nemovitosti pro vlastní bydlení, kdy vycházíme z konkrétního zadání klienta, tak o nemovitosti vhodné k investici, kde dáváme větší důraz na celkovou výnosnost a likviditu investice. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem poradenských služeb v ČR. V souvislosti s realitami zajišťujeme i jejich rekonstrukce, pronájem a správu. Samozřejmostí je i zajištění financování formou výhodného hypotečního úvěru. Absolut Reality

3 Byt2+1 Cena1 990 000 Kč AdresaNa lučinách 3, Praha 3 Budovacihlová Stav objektuPo celkové rekonstrukci Vlastnictvíosobní Počet podlaží6 Podlaží umístění3 Plocha užitná52 m2 ZařízenoNE Balkón/lodžieNE Garáž- dopravaMHD tram 1,9,16 ParkováníZa domem, ulice bez zóny Obč. vybavenostVše v pěším dosahu Byt 2+1 se nachází ve 2. patře zrekonstruovaného domu v ulici Na Lučinách v Praze 3. Dům byl kompletně nákladně zrekonstruován v roce 2009. Z původního čtyřpodlažního domu se tak stal moderní dům s výtahem a nástavbou. Dům je na okraji oblíbené čtvrti Jarov s výhledem do zeleně. Ve bezprostřední blízkosti je základní škola se sportovním areálem. Výhodou jsou také nízké poplatky a možnost pronájmu bytu za v místě obvyklou cenu 10 000 Kč/měsíc. Byt vyžaduje pouze dílčí rekonstrukci a dovybavení s odhadovanými náklady cca 200 000 Kč (kuchyňská linka, elektroinstalace, renovace podlah, malba). Obojí Vám rádi a za výhodných podmínek zařídíme.

4 mapa

5 dům Dům – je kompletně zrekonstruován

6 dům Dům – v domě jsou nové výtahy a za domem parkoviště

7 dům Dům – zadní vchody

8 dům Dům – okolo domu je zeleň a bezproblémové parkování

9 dům V okolí domu jsou stromy

10 dům Vchod do domu

11 dům Dům – Byt je ve 3NP (2. patře), z bytu jsou okna do tří stran

12 byt Byt - dispozice

13 byt Byt – obývací místnost, parkety jsou v dobrém stavu

14 byt Byt – obývací místnost, výhled

15 byt Byt – ložnice

16 byt Byt – ložnice – výhled z okna

17 byt Kuchyň – zde jsou nové instalace, linku nutné doplnit

18 byt Kuchyň – výhled z okna

19 byt Koupelna je nově zrekonstruovaná

20 byt WC je nově zrekonstruovaná Rozvody v domě jsou kompletně zrekonstruované

21 byt Chodba je relativně úzká, je z ní vchod do koupeny a WC a jsou v ní původní vestavěné skříně

22 Děkujeme Vám za pozornost a přejeme příjemný den! www.absolutin.cz


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google