Prezentováno na semináři v Litovli 18.dubna 2007 Ing. Mračkovou Návrh novely NV 242/2004 Sb. - HRDP.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktuality v ekologickém zemědělství pro rok 2009 IC Jihlava,
Advertisements

Přijímací řízení na střední školy
Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
NOVÁ LEGISLATIVA EU LFA O podmínkách poskytování plateb horským oblastem, oblastem s jinými znevýhodněními (LFA) Ing. Pavel Stonawský Akreditovaný poradce.
AEO v roce 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Chmelařský kongres Praha 2008
Ing. Lubomír Svoboda Odbor přímých plateb a HRDP
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
Zemědělci a vodohospodáři – protivníci nebo spojenci? J a n K l í r Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha - Ruzyně
Nitrátová směrnice (aktuální informace)
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Agroenvironmentální opatření
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR OPERAČNÍ PROGRAM TECHNICKÁ POMOC Školení k Příručce pro žadatele a příjemce v OPTP
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. 22. května IFA. 1. Příjmové daně 2. Věcný záměr nového zákona o daních z příjmů 3. Nový zákon o daních z příjmů (NZDP)
Podpora v rámci Programu rozvoje venkova v období
Ing. Anna Vejvodová Návrh nařízení vlády o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Ing. Anna Vejvodová
Novela nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 14. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
1 Znevýhodněné oblasti a Natura 2000 Ing. Jaroslav Humpál ÚZEI Praha.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Program rozvoje venkova
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Legislativní záměry v oblasti e-Governmentu Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra Ing. Jaroslav Krupka předseda podvýboru pro VS a IS.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/2010 Přijímací řízení pro školní rok 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy.
Praha, 2010 Představení připravovaného dotačního programu II.1.4 Platby na podporu dobrých životních podmínek zvířat Ing. Jiří Rádr.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Ing. Eva Kotková & Ing.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví MHMP.
Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Výchovní poradci základních škol okresu Liberec Liberec
23. září 2009, Ústí nad Labem, Odborný seminář 1 Vysoké učení technické v Brně Fakulta stavební Ústav vodního hospodářství krajiny Doc. Ing. Miroslav DUMBROVSKÝ,
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
Podmínky pro poskytování plateb za přírodní znevýhodnění v horských oblastech a oblastech s jinými znevýhodněními.
Registr zdravotnických pracovníků Co nám stále dělá potíže ? Michaela Hofštetrová Knotková.
Nařízení vlády o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ing. Zuzana Nováková Odbor Řídící orgán OP Ministerstvo zemědělství ČR.
INSPIRE směrnice 2007/2/ES Transpozice směrnice INSPIRE v České republice Enviro – i – Forum, Zvolen,
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Elektronická příprava deklarace a podání JŽ. Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně.
AEKO Agroenvironmentálně–klimatická opatření (AEKO) A podopatření integrovaná produkce ovoce B podopatření integrovaná produkce révy vinné B1.
Nařízení vlády o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření č. 79/2007.
ZEMĚDĚLSKÉ DOTACE OD VSTUPU DO EU PO SOUČASNOST. Platební agentura SZIF zprostředkovává finanční podporu z EU a národních zdrojů. Jedná se o následující.
Příprava a podání Jednotné žádosti. Standardně do 15. května (v roce 2015 byl termín posunut do 29. května) + 25 dní pro pozdní podání (se sankcí) Termín.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Program rozvoje venkova ČR 2007 – 2013 Osa II Ing. Ivan Landa, CSc
Příspěvek na hospodaření v rámci AGROENVIRONMENTÁLNÍCH OPATŘENÍ ČESKÉ REPUBLIKY LUŽE Listopad 2008 Jan Simek DAPHNE ČR - Institut aplikované ekologie.
Změna systému financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji v roce 2016 v návaznosti na aplikaci pravidel veřejné podpory Ing. Jan Tuček
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
Změny v LPIS v souvislosti s novou SZP a novelou zákona o zemědělství.
Návrhy změn požadavků podmíněnosti a greeningu Lubomír Smrček Podklady pro prezentaci pocházejí z materiálů odboru přímých.
Zelená nafta Seminář k novele zákona o spotřebních daních
Dobré životní podmínky zvířat
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Pracovní skupina CROSS COMPLIANCE
DOTAČNÍ ROK 2018 – LFA; PPO; ANC LFA
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
DOTAČNÍ ROK 2019 – LFA; PPO; ANC LFA
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Transkript prezentace:

Prezentováno na semináři v Litovli 18.dubna 2007 Ing. Mračkovou Návrh novely NV 242/2004 Sb. - HRDP

Změny v rámci HRDP  podávání žádostí o dotaci do 15.května  podávání ŽZZ s navýšením výměry do 15.května (pokud chce žadatel navyšovat přes limit – nová žádost o zařazení v rámci EAFRD)  podávání ŽZZ do 31.ledna 2008 popř. do 30.dubna 2008 (C3, C6) – žádosti podané po tomto datu budou pro rok 2007 zamítnuty  žádost o vyřazení z AEO  původní § 5 rozdělen na § 5 (řeší změnu zařazení) a § 5a (řeší převody)

Změny v rámci HRDP  intenzita chovu hospodářských zvířat ke dni 31.července  deklarace chovu koní ke dni 31.července + kopie registru předkládána na ZA-PÚ do 15.září (ruší se sankce za nedoručení, ale v tomto případě chov koní není zohledněn při výpočtu intenzity)

Změny v rámci HRDP  posun termínu u obnovy travního porostu za účelem zúrodnění z 30. června na 15. července (souvislý travní porost; sklizena krycí plodina)  posun termínu do kdy má být provedena 1. seč u B1.1.C (vynechané pásy) a C1 z 15.července na 31.července  2. zásada správné zemědělské praxe – posun termínu sečí 1. seč do 31.července (dříve 15.července) 2. seč do 31.října (dříve 15.října) - již není možný posun seče díky nedostatku srážek