Operační program RYBÁŘSTVÍ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Ostrava
Advertisements

OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství na podniku Pstruhařství Mlýny Josef Bláhovec EVROPSKÝ RYBÁŘSKÝ FOND INVESTOVÁNÍ DO UDRŽITELNÉHO.
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o.
Chmelařský kongres Praha 2008
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Zhodnocení fungování pobídek po novele Ing. Ondřej Votruba | ředitel Divize Investic Brno, 8. říjen 2013.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
BioFish s.r.o. Horní Paseka
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ministerstvo zemědělství Odbor Řídící orgán OP.
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Podpora v rámci Programu rozvoje venkova v období
Regionální veřejná podpora Nařízení Komise 1628/2006 ze dne 24. Října další z tzv. blokových výjimek -podle tohoto nařízení lze postupovat od
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
8. jednání Monitorovacího výboru pro OPPP hotel Yasmin Mariánské Lázně 23. – hotel Monty.
Program rozvoje venkova
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
EKO-ENERGIE Operační program Podnikání a inovace Ing. Tomáš Severa Regionální projektový manažer České Budějovice
Co nám přinesl LEADER (14) Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. Lada Nevečeřalová
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
Cíle výzev Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI)
Blanická 3, Olomouc, tel.: fax.: web: portál: Žofínské fórum.
Jindřichohradecké místní dráhy, a.s. Dvacet let působení v regionu Tak trochu jiná dráha.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
VÝROČNÍ KONFERENCE,,Operační program Rybářství příležitost pro produkční rybáře“
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ing. Zuzana Nováková Odbor Řídící orgán OP Ministerstvo zemědělství ČR.
Upřednostňujete vlastní podnikání? Ing. Petr Mareš Trh pracovních příležitostí 2011 pro studenty AF Mendelu v Brně 20. dubna 2011.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství
Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová.
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Případová studie – analýza úspěšně realizovaného projektu z OP Zemědělství Bc. Lukáš Tymel Řídící orgán OP Zemědělství a OP Rybářství.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
Jak získat peníze na zahájení podnikání na venkově ?
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Program rozvoje venkova
Seminář pro žadatele Výzva č. 1 PRV
Problematika potravinových odpadů v ČR
Věková struktura pedagogů středních škol V Jihočeském kraji
Operační program Rybářství 2014 – 2020
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Operační program RYBÁŘSTVÍ projekty realizované společností Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. v období 2009 – 2010 Ing. Ladislav Štercl Kardašova Řečice, 1. 12. 2010

Představení společnosti Společnost Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. byla zapsána do Obchodního rejstříku u KS v Českých Budějovicích dne 11. 1. 1994.   Od svého vzniku až do dnešního dne se téměř výlučně zabývá chovem ryb na jihočeských rybnících, které se nacházejí v oblasti Jindřichohradecka. K dnešnímu dni provádí společnost chov ryb na více než 430ti rybnících o rozloze převyšující 2700 ha.

Představení společnosti Společnost je v regionu významným zaměstnavatelem. Míra nezaměstnanosti k 31. 10. 2010 je v oblasti Jindřichohradecka 5,93 %. Společnost zaměstnává 52 stálých zaměstnanců (47 mužů a 5 žen).

Představení společnosti Společnost Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. je svou velikostí středním podnikem. Z hlediska rozlohy vodní plochy obhospodařovaných rybníků patří mezi přední společnosti v rámci celé EU.

Představení společnosti Společnost se orientuje na chov běžných sladkovodních ryb, v jejichž čele dominují veškeré věkové a hmotnostní kategorie kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Od roku 2004 se roční produkce veškerých sladkovodních ryb stabilizovala a pohybuje se v rozmezí 1300 – 1400 tun. Toto množství představuje cca 7% produkce z celé České republiky.

Po vstupu ČR do EU Od vstupu České republiky do Evropské unie se společnost aktivně zajímá o získávání podpor a dotací za účelem zajištění modernizací a investic. Získané prostředky směřují do činností spojených s chovem ryb.

Po vstupu ČR do EU Před současným Operačním programem Rybářství 2007-2013 se jednalo především o Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství 2004 - 2006. Zde z osy 2, opatření 2.3 Rybářství, podopatření 2.3.2, záměru a), společnost zrealizovala celkem 18 projektů převážně investičního charakteru.

Po vstupu ČR do EU U prvního projektu z roku 2005 nyní došlo k uplynutí doby udržitelnosti projektu. Projekt byl podroben před uplynutím této doby kontrole orgány SZIF, s výsledkem bez závad. Do dvou let uplyne lhůta vázanosti na účel u zbývajících 17ti projektů realizovaných v rámci OP RVMZ.

OP Rybářství 2007 - 2013 U OP Rybářství 2007-2013 patří Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. v rámci Osy 2 – Akvakultura - k nejaktivnějším žadatelům.

OP Rybářství 2007 - 2013 K dnešnímu dni podala společnost celkem 43 Žádostí o dotaci z OP Rybářství, což představuje 4,95% ze všech podaných žádostí. Za období 2008 – 2010 bylo naší společnosti vydáno 35 Rozhodnutí o dotaci, což představuje 7,40% ze všech rozhodnutí vydaných Řídícím orgánem OP Rybářství.

Přehled žádostí

Vybrané realizované projekty Nákup traktoru s vybavením Nákup traktorbagru

Vybrané realizované projekty Přípojný pracovní stroj… Elektropřípojka pro rybník Shouralý

Vybrané realizované projekty Malotraktor 2010 Dvounápravový vlek

Vybrané realizované projekty Velký sklápěč 2010 Pořízení sítí

OP Rybářství 2007 - 2013 Děkuji za pozornost Ing. Ladislav Štercl   Ing. Ladislav Štercl výrobní ředitel společnosti kontakt: e-mail: stercl@e-ryby.cz