Realizace Vnitřních grantů 2015. Obecné informace k realizaci projektu/harmonogram Realizace začíná podáním návrhu na přiznání stipendia na GO, podávat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

Projekt NTK v programu LR Stav prací k Štěpánka Žižková.
Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
Výzkumné projekty MPO řešené v r na ZČU náležitosti účetních dokladů na ZČU u projektů se samostatným bankovním účtem.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Řešení projektů SGS na EF TUL – problémy a časté chyby doc. Ing
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Materiálové náklady, služby – objednávkový systém Hlásková A.
Schůze koordinátorů programu SOCRATES/ERASMUS
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Podání přihlášky prostřednictvím elektronické aplikace
SVOČ Stručné základní informace o možnostech zapojení studujících do studentských vědeckých odborných činností.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
1 Informační a komunikační technologie pro veřejnost Karlovarského kraje Projekt byl spolufinancován ze strukturálních fondů Evropské Unie Knihovny a strukturální.
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
GAUK 2015 seminář pro příjemce grantu
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Předběžná finanční kontrola Příkazce operace. Úvod S účinností od byl na fakultě upřesněn vnitřní kontrolní systém předběžné finanční kontroly.
Prezentace k řešení projektu FRVŠ 1013/2011/F5/b - "Příprava nového kurzu Technika odborné práce" Řešitel: Doc. R. Chlup, PhD. (ÚFaR FFUK) Spoluřešitelé:
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Česko-norský výzkumný program. Uzávěrka přijímání návrhů projektů: 14:00 hod Uzávěrka přijímání návrhů projektů na UTB: (nutno.
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Seminář pro příjemce grantů MGS.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Řešení projektů SGS na EF TUL – problémy a časté chyby doc. Ing. Klára Antlová, Ph.D. Ing. Jarmila Hawlová
Interní grantová soutěž 2017 (IGS 2017) Základní informace Mgr. Galina Cimová, CSc.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
SH ČMS účetní závěrka 2016 Metodický pokyn č. 4/2016.
Seminář k podávání projektů pro rok 2017
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Schůzka řešitelů, FLD ČZU Praha
Nadace Rotary Distriktní granty
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Realizace Vnitřních grantů 2015
Pracovní stáže
Řešení projektů SGS na EF TUL – problémy a časté chyby doc. Ing
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Institucionální program
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Transkript prezentace:

Realizace Vnitřních grantů 2015

Obecné informace k realizaci projektu/harmonogram Realizace začíná podáním návrhu na přiznání stipendia na GO, podávat na GO od příštího týdne Na základě podaného návrhu začnete čerpat prostředky Všechny návrhy na přiznání stipendia musí být podány do Závěrečné a průběžné zprávy se podávají na konci kalendářního roku, zpravidla je termín vyhlášen ke konci listopadu

Základní informace k čerpání prostředků - Všechny přidělené prostředky budou vyplaceny formou stipendia -Návrhy na přiznání stipendia je nutné podat na GO nejpozději do ! Pokud do této doby nedojde k podání návrhu, grant končí -Řešitel je odpovědný za čerpání prostředků dle zadávací dokumentace vnitřních grantů (kromě odchylek uvedených v této prezentaci) -Přidělené prostředky jsou vaše, tj. čerpání se nijak nevyúčtovává, je ale nutné schovávat si všechny originály účtenek, které pak přiložíte k průběžné/závěrečné zprávě -Změny v čerpání prostředků není nutné hlásit

Návrhy na přiznání stipendia Odměna dle čl. 7c Mgr. a PhD. Studenti (bc. dle čl. 8a - vyjímky) Vše ostatní (cestovné a další drobné náklady) dle 8a -Formuláře na stránkách GO Vyplníte je a zašlete je na ovou adresu: -Pro skupinové projekty je potřeba, aby návrh byl zaslán za každého ze spoluřešitelů -Doporučujeme – posílejte všechny návrhy zároveň (7c + 8a) -Po zpracování vašich návrhů, budete vyzváni, abyste přišli podepsat rozhodnutí o přidělení stipendia, zároveň zde podepíšete rozhodnutí o přidělení grantu -Bez vašeho podpisu není rozhodnutí platné a stipendium vám nemůže být vyplaceno

Knihy nakoupené v rámci VG Řešitel grantu předá knihy pořízené z VG do SVI, knihu přinese spolu s účtenkou Řešiteli zde bude vystaveno potvrzení, že knihy předal Toto povržení bude pracovníky SVI předáno rovnou na GO (bude následně připojeno k průběžné/závěrečné zprávě), řešitel se tudíž o přední potvrzení nemusí starat Řešitel před realizací projektu vyplní krátký dotazník, který s sebou přinese na GO při příležitosti podepsání rozhodnutí (popř. odevzdá rovnou na semináři)

Ediční náklady Ediční náklady hradíte nakladateli opět z přiděleného stipendia, tj. „ze svého“ Případná faktura musí tedy znít na vaše jméno, nikoliv na fakultu V pochybnostech se obraťte na GO

Dedikace V publikačních výstupech musíte uvést dedikaci, kterou máte uvedenou v rozhodnutí o přidělení finanční podpory: Mgr. a PhD. Studenti - Tento výstup vznikl v rámci projektu »Název projektu« podprojektu »Název podprojektu« řešeného na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze z prostředků Specifického vysokoškolského výzkumu na rok AJ verze: This output was created within the project »project name«, subproject »subproject name« solved at Charles University in Prague from the Specific university research in Pro název projektu se prosím obraťte na GO, jedná se o název zastřešujícího projektu vašich jednotlivých vnitřních grantů

Odevzdání průběžné a závěrečné zprávy Zprávu budete odevzdávat elektronicky na prostřednictvím aplikace verso.cz (formulář a instrukce k podání zprávy jsou zpravidla zveřejňovány ke konci listopadu daného roku, zpráva se odevzdává na počátku nového roku) Přílohy zprávy: 1. Účetní doklady mapující nákup drobného majetku, knih a cestovného 2. Výstupy

Grantové oddělení V případě nejasností se obraťte na GO: dekanatu/grantove-oddeleni/ Ozvěte se zejména: Pokud nastanou problémy s řešením projektu Nedojde k výplatě stipendia Prosím berte v potaz, že vyplacená stipendia předem jsou projevem důvěry fakulty vůči vám, pokud svým závazkům nedostojíte, fakulta vám již další prostředky neudělí!

Za grantové oddělení vám přejeme úspěch při řešení projektu a děkujeme za pozornost!