Http://deadcenterband.webs.com http://deadcenterband.webs.com/apps/photos/photo?photoid=58133524 Guns N´Roses.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Green day Green Day je americká punkrocková skupina, kterou tvoří Billie Joe Armstrong (kytara a zpěv), Tré Cool (bubny) a Mike Dirnt (basa + pomocné vokály)
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
Mgr. Helena Kremsová, ZŠ Masarykova Ostrov
GENESIS.
*18.července bojovník proti apartheidu (ofic. státní pol. JAR 48-90) -Apolitický politik.
obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
-historie skupiny -diskografie -fotogalerie
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Unikátní metalová skupina
Linkin Park.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Nyní má kapela čtyři členy.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
The Rolling Stones.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
JAZZ-ROCK Jan Procházka (24, H).
Rolling Stones Rocková legenda.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal.
TŘI SESTRY.
Pavel Adam.  Free Jazz  Přístup k Jazzové hudbě, který vznikl kolem 50. až 60. let, i když se free jazz značně liší.  Společným rysem byla nespokojenost.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Martin Dvořáček kvarta 2014/2015
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Rhythm and Blues Vendula Zimová.
Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
Blues Richard Malý.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
© Roman Martiš.
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
Mikuláš Francán.
Pink Floyd je anglická hudební skupina založená v roce 1964, která se dostala do povědomí díky svému psychedelickému rocku. Postupem času se kapela žánrově.
Materiál pro výukovou oporu zpracovaný v rámci projektu Informační a komunikační technologie proti bariérám Výuková opora č. 5 – výukový materiál Název:
 kanadský rockový zpěvák, skladatel, fotograf s britskými kořeny  od 15 let se věnuje hudbě  pracoval jako dřevorubec  charakteristický nakřáplým.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Vytvořil: Jiří Burda The Shadows.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

http://deadcenterband.webs.com http://deadcenterband.webs.com/apps/photos/photo?photoid=58133524 Guns N´Roses

Základní informace Americká hard rocková skupina založená v Kalifornii v Los Angeles v roce 1985 Založil ji Axl Rose jako zpěvák, kytaristé Tracii Guns a Izzy Stradlin, baskytarista Ole Bleich a bubeník Rob Gardener Občas nazýváni jako nejnebezpečnejší skupina na světě Zatím vydala 6 studiových alb Appetite for destruction – 1987, 18 platinových desek Use your illusion I – 1990, spole4n2 s Use your illusion II debutovala na prvních dvou místech na americkém žebříčku Use your illusion II GN´R lies – 1998, hanlivá slova v písni One in a million proti menšinám The spaghetti incident? – 1993, cover verze písní punkových skupin Chinese democracy – 2008, před vydáním nejdražší nevydané album a po vydání nejdražší album všech dob

Sestava Bývalí členové Současní členové Axl Rose - zpěv, piano (1985-současnost) Dizzy Reed - klávesy (1990-současnost) Tommy Stinson - baskytara (1998-současnost) Chris Pitman - klávesy, programování (1998-současnost) Richard Fortus - kytara (2002-současnost) Bumblefoot - kytara (2006-současnost) Frank Ferrer - bicí (2006-současnost) Dj Ashba - kytara (2008-současnost) Bývalí členové Ole Beich - baskytara (1985) Rob Gardener - bicí (1985) Tracii Guns - kytara (1985) Steven Adler - bicí (1985-1990) Izzy Stradlin - kytara (1985-1991) Gilby Clarke - kytara (1991-1994) Slash - kytara (1985-1996) Matt Sorum - bicí (1990-1997) Duff McKagan - baskytara (1985-1998) Josh Freese - bicí (1997-2000) Paul Tobias - kytara (1994-2002) Buckethead- kytara (2000-2004) Bryan Mantia - bicí (2000-2006) Robin Finck - kytara (1997-2008) http://www.bloody-disgusting.com http://www.telegraph.co.uk

Historie Vznikla v roce 1985 v Los Ageles založená Axlem Rosem, Tracii Gunsem, Izzy Stradlinem, Ole Bleichem a Robem Gardenerem. Název vznikl spojením jmen skupin L.A. Guns a Hollywood Rose. Guns a Gardener se, ale nechteli zúčastnit prvního vystoupení a tak je Rose nahradil kytaristou Slashem a bubeníkem Stevenem Adlerem. Společně nahráli Appetite for Destruction a Use your illusion I. Při nahrávání Use your illusion II musel být Adler kvůli svým problémům s drogami nahrazen Mattem Sorumem. Po Use your illusion II odešel z kapely Izzy Stradlin a místo něj přišel Gilby Clarke. Následovalo album GN´R lies a The spaghetti incident a Gilby Clark byl kvůli nedostatečným kvalitám vyhozen a nahrazen Paulem Tobiasem. http://sceper.eu http://roomtobreathem.webs.com

Noví Guns N´Roses http://www.nmnl.cz V roce 1996 a 1997 opustili Slash, Duff McKagan a Sorum. V roce 1998 dal Axl Rose Guns N´Roses znovu dohromady v sestavě kytarista Robin Finck, baskytarista Tommy Stinson a bubeník Josh Freese. Robin Finck opustil kapelu v roce 1999 a jako náhrada za něj přišel Buckethead a Freese byl nahrazen Bryanem Mantiou. Robin Finck se do GN´R vrátil v roce 2000. Paul Tobias opustil kapelu v roce 2002 kvůli životu na cestách a nahradil ho Richard Fortus. Dlouho odkládané album Chinese Democracy bylo konečně vydáno v roce 2008. http://www.nmnl.cz

Nejslavnější sestava http://www.rocksbackpages.com http://popsecret.wordpress.com http://www.studentsoftheworld.info http://metallikris.blogspot.com http://www.nashvillescene.com http://idolator.com

Současná sestava http://vampirama.blog.cz http://www.gnrlies.com http://www.bringbackglam.com http://www.gnrbrasil.com http://www.gnrbrasil.com http://www.gnrbrasil.com

Studiová alba http://roomtobreathem.webs.com http://www.officialbritney.com http://www.metalmusicarchives.com http://www.amazon.com http://www.nmnl.cz http://www.metalmusicarchives.com

Zdroje Wikipedie.cz last.fm