Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce 2004 - mlýn s expozicí, restaurace,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Advertisements

Německo září – 4. října.
Navštivte hlavní město České republiky
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Exkurze do ČOV Vypracoval: Vojtěch Hnilica, 7.C Datum: Organizátor: Mgr. Jitka Režňáková Doprovod: Mgr. Pavlína Hebnarová, Mgr. Vladimír Balajka.
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
GASTRO VEČERY VE VARNĚ Galerie Obrazů z cest Salon restaurace Varna.
SEDLIŠTĚ.
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
ALBEROBELLO Město s typickými domy zvanými „Trulli“ leží necelých 40 km severně od Tarentu a 50 km jihovýchodně od Bari. Název Alberobello znamená v.
Den Země Dvaadvacátého dubna lidé na celém světě opět oslaví Den Země - svátek naší modré planety. Svátek to není příliš starý, daly mu vzniknout studentské.
NÁVŠTĚVA JIŽNÍ MORAVY 7. BŘEZNA 2012 ÚVOD Návštěvu JIŽNÍ MORAVY- obcí kde se pěstuje a vyrábí víno jsme provedli Navštívili jsme obce Vrbice.
Prostřední Bečva Stručný průvodce jednou z nejhezčích obcí Valašska.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
CENTRUM BABYLON je zábavní a společenský komplex
Francova Lhota Obec Francova Lhota leží v jižní části vsetínského okresu, v údolí říčky Senice.
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
Příroda a okolí Spišské Nové Vsi
P – Amsterdam a Viena – Fonte Old English tam
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Zámek Sychrov Klára Panušková.
Jak vidíme možnost rozvoje našeho regionu? Mikulášková, Vaculová ZŠ Kostelec u Holešova.
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, žák po zhlédnutí.
KLÍČE K PRAŽSKÝM VĚŽÍM poznávací etapová aktivita pro celou rodinu.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Handicapovaní lidé na trhu práce Michal Pavel, švec Zpracoval Lukáš Duben.
ZAJÍMAVÉ BUDOVY a OBJEKTY v Brně
Praha.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
Jihomoravský kraj rozlohou a počtem obyvatel patří k rozlohou a počtem obyvatel patří k největším krajům ČR největším krajům ČR nejdůležitější zemědělská.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
ÚPICE Centrum Jestřebích hor Partnerská města a osobnosti Naše město začalo spolupracovat s městy: Naše město začalo spolupracovat s městy: Piechowice.
VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE
Romantická architektura v Čechách
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
30.8. – Nepomucká červená klubová trička byla také přitom.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Strážovské vrchy Ubytování Nitrianské Rudno kempink, chatky. Chatky byly starší, nebylo tam moc útulno. Ale bylo krásné teplé počasí, tak.
projekty podporující cestovní ruch v obci Modrá
malebný kraj na jihovýchodě Moravy
EFEKTIVITA DOTACÍ STÁTU DO OBNOVY PAMÁTEK PŘÍKLAD – MĚSTEČKO SPÁLENÉ POŘÍČÍ OBYVATEL.
Komise knihovníků muzeí a galerií AMG ČR Jihomoravský kraj Judita Matějová, Moravská galerie v Brně.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_02.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Větrné mlýny na Slovácku Vypracovala Veronika Domanská 9.A
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.
Jihomoravský kraj rozlohou a počtem obyvatel patří k
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
JOSEFOV (PRAHA) - městská čtvrť obklopená Starým Městem, pojmenovaná
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
Jeseníky.
Romantická architektura v Čechách
Czš Veselí nad Moravou Nikola Gajdoštíková 9.B
RESORT LUHAČOVICE.
Větrné mlýny na Slovácku
Větrné mlýny na Slovácku
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Kulturní památky Autor Mgr. Zdeňka Prchalová Cílová skupina
VY_32_INOVACE_109_Fyzika_elektrárny_II
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Zimní sportovní areály
Transkript prezentace:

Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce mlýn s expozicí, restaurace, vinný sklep, domky pro hosty, petang, minigolf, koně, kozy, bazén, staré zemědělské stroje. Moc se nám to líbilo. Posílám pár fotek. Karel

Bukovanský mlýn je rozhledna v podobě větrného mlýna. Lopatky mlýna však nejsou poháněny větrem, nýbrž je pohání motor. Kromě funkce rozhledny slouží stavba jako muzeum a galerie, v dolní části mlýna je možné pořádat společenské akce. Rozhledna se nachází v obci Bukovany, vzdálené přibližně pět kilometrů od městečka Kyjov.

Hotel Bukovanský mlýn*** je postaven na vrcholu kopce mezi obcemi Bukovany a Ostrovánky u Kyjova. Větrný mlýn postavený v roce 2004 byl v roce 2007 doplněn o stylový hotelový areál s atraktivní nabídkou pro firmy, zájezdy i individuální turisty. Zájemci z širokého regionu mohou využít Bukovanského mlýna během některé z akcí v rámci kalendáře akcí, stejně jako pro rodinné události (narozeniny, svatby apod.). Celý areál je vystavěný v tradičním stylu moravského Slovácka se stylovými rustikálními interiéry navozujícími neopakovatelnou atmosféru. Toto kouzelné místo přitahuje každoročně tisíce návštěvníků, kteří se rádi vracejí zpět. Navštivte Bukovanský mlýn i Vy!