Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buď sám sebou a nikomu se nepodřizuj!
Advertisements

Naučil jsem se....
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
Etická hlediska péče o staré občany
Jak na to, aniž bychom se zničili
Peníze.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
POTŘEBY, HODNOTY, ZÁJMY Mgr. Michal Oblouk.
Slova Květiny.
Největší moudrost je v laskavosti Vůbec nezáleží na tom, Kolikrát jsi byl na dně….. Důležité je jen to, Kolikrát jsi se zvednul..
PRAKTICKÁ A SOCIÁLNÍ ETIKA
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
Česká legislativa sociálních služeb – hodnoty a etická dilemata
Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu.
Abraham Maslow (1908 – 1970). Abraham Maslow Americký psycholog, psychiatr a filozof Zakladatel humanistické psychologie.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Abrah á m – praotec víry Jak žít víru dnes? Několik postřehů z životní cesty Abraháma Bůh se mu dal poznat a změnil mu jméno On se rozhodl změnit život.
Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
P ř íšerky Engendros Zpracovala: Tereza Št ě pánková Lod ě nice 45 okres Opava
...přijď království Tvé... Ef : Odložte dřívější způsob života, staré lidství, které hyne klamnými vášněmi, obnovte se duchovním smýšlením, oblecte.
Náročné životní situace
R O Z H O D O V Á N Í Patří ke klíčovým manažerským dovednostem (ve všech oborech a oblastech života): - výroba, finance, informatika, doprava, služby,
P RÁVO A BEZPRÁVÍ Uč. str Ve společnosti, kde platí právo, se musí dodržovat pravidla. Pod hrozbou postihu ze strany státní moci. Náš právní systém.
Duše aj.úvahy, aneb téma nejméně na seminární práci
Každý den jsme trochu starší…
Hledání ztracené pravdy 1.Pravda Boží – zjevená v Písmu...já jsem cesta, PRAVDA i život. 2.Pravda jako skutečný stav věcí (pozemských)
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
DUCHOVNÍ ŽIVOT. MŮŽEŠ UDĚLAT COKOLIV, ALE MUSÍŠ VĚDĚT PROČ… …do světa vedou tisíce cest.
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Metody sociálního výzkumu 2. Ročník, LS 2010 VOŠ Jabok ETF UK.
Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání -
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
POVOLÁNÍ K MODLITBĚ Centrum pro katechezi Olomouc, 2013.
2. DUŠEVNÍ VÝVOJ OSOBNOSTI, PORUCHY VÝVOJE OSOBNOSTI
„Ježíšova blahoslavenství dnes?“ O spirituální dimenzi sociálně pastoračního pracovníka.
Malá násobilka - procvičování
1 Změna – naše příležitost k úspěchu Obsah: 1.Úvod 2.Srdce změny – změna chování lidí 3.Osm kroků procesu změny podle Kottera 4.Závěr 5.Otázky k zamyšlení.
INTERVENČNÍ TÉMA – KVALITA ŽIVOTA Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Principy Systému řízení Baťa inspirace pro současnost
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
OB21-VVP-HUM-OBN-MIK-U O s o b n o s t Mgr. Marie Mikulcová.
Motto: Nesobecká snaha potěšit druhé je začátkem našeho šťastného života.
1 Základní škola Ostrava, Kounicova 2, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – III/2 – CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu - Moderní.
Úsměv je levnější než elektřina
Člověk a zdraví Vysvětlení pojmu ASERTIVITA
Slova Květiny.
Umění ptát se Jitka Navrátilová, Ph.D
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2012 ztratit,
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Hospodaření podniku.
MOTIVACE.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Temperament, charakter, motivace
Kognitivní a postojové předpoklady pro práci s lidskou sexualitou
Osobnosti zážitkové pedagogiky
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
BLÁZNIVÁ FAKTA !.
Každý den jsme trochu starší…
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Transkript prezentace:

Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.

Flopo Flopo je jako každý umělec citlivý a vzpurný, spojenec poezie a intuice, neoddělitelný bratr duchovna. Flopo věří více svému srdci než rozumu. Doufá, že když překročí hranice nudného všedního života a bude dělat alespoň jednu bláznivou věc denně, tak si udrží zdravou mysl.

Tolo je ze všech Engendros nejvíce pečlivý, praktický a oddaný. V každodenních činnostech si cení pohodlí a bezpečí. Dokáže změnit nejjednodušší rozhodnutí v nejtěžší. Tolo

Luka Nejproduktivnější, úspěšný a sebejistý člen Engendros Luka se domnívá, že peníze jsou jedním z největších lidských vynálezů, a že jejich vydělávání je skutečné umění.

Tuli Tuli je přátelský, velkorysý a nadšený Engendro, který nikdy nejedná ve svém vlastním zájmu, raději se dělí o své pozitivní vibrace s ostatními. Je tu jen jeden malý problém, nikdo nevěří, že má Tuli dobré úmysly, protože je nápadně podobný ďáblíkovi.

Upy Zásadový, kritický a silně moralizující. Upy je Engendro, který se většinu času snaží dělat jen dobro a po zbývající dobu chce změnit špatné postoje a zbrklé jednání ostatních. Upy hodně přemýšlí o svém životním stylu a snaží se, aby jeho aktivity byly skvělým příkladem pro každého a téměř vždy má pocit, že má pravdu.

Mitri je to nejmilejší a nejtolerantnější stvoření z party Engendros. Jeho životním cílem je dosáhnout "Míru na Zemi", který pro něj představují poněkud kuriozní aktivity, jako jsou : 12 hodin spánku a 8 hodin před televizí denně. Mitri

Odo je poháněn touhou znát a rozumět všemu. Odkud pocházíme? Kdo jsme? Kam směřujeme?, a především tomu, jak souvisí psychická energie vesmíru s odšťavňovačem u něj doma? Odo

Kuco Díky své intenzivní vášnivé a silné osobnosti získal Kuco hodnost Velitele skupinky Engendros. Jeho hlavním cílem je chránit spravedlnost ve všech případech, což je důvodem, proč Kuco téměř nikdy nemlčí.

A toto je konec mojí prezentace.