Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

a zručnosti vědět, jak ji správně použít.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "a zručnosti vědět, jak ji správně použít."— Transkript prezentace:

1 a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Velkým uměním člověka je mít a využít schopnost chtít a umět dobře poradit druhému člověku ... A s t r o z n a m e n í Ještě větším uměním člověka je však disponovat schopností vždy rozeznat dobrou radu, v odvaze přijmout ji a zručnosti vědět, jak ji správně použít.

2 Je pravda, že jen horoskop sestavený podle přesné hodiny narození je skutečně spolehlivý.
Mnoho astrologů se shoduje v názoru, že základní charakteristika povah osob narozených v tom kterém znamení má přibližně 80%-ní přesnost.

3 Vodnář – vizionář (21.1 – 19.2.) Životní heslo: Vím, že nic nevím. Dobrá rada pro Vodnáře: Neříkejte tak často, že je vám to úplně jedno. Není! Dobrá rada pro ostatní: Nechejte ho (ji) tak, on(ona) se určitě vrátí.

4 Ryba – fantasta (20.2. – 20.3.) Životní heslo: Tuším a miluji. Dobrá rada pro Ryby: Nebuďte mučedníkem ! Svět nemá rád mučedníky, proto je přesouvá do nebe. Spoléhejte se raději na silnou pracovní morálku, sebedisciplínu a zdravý rozum. Dobrá rada pro ostatní: Pamatujte, Ryby potřebují nejméně jednu dobrou zprávu denně.

5 Beran – bojovník (21.3. – 20.4.) Životní heslo: Já chci! Dobrá rada pro Barana: Buďte tvrdohlavý, jen tak to má význam! Dobrá rada pro ostatní: Barana musíte uštvat nebo dojmout, jinak s ním nevydržíte !

6 Býk – požitkář (21.4. – 20.5.) Životní heslo: Já si počkám. Dobrá rada pro Býka: Přiznejte alespoň jednou za rok svoji chybu. Dobrá rada pro ostatní: Pamatujte na to, že jakákoliv novinka, změna či riziko je pro Býka úplně nestravitelná záležitost.

7 Blíženci – zvědavec (21.5. – 21.6.)
Životní heslo: Povím všechno, co vím! Dobrá rada pro Blížence: Poslouchejte i druhé. Dobrá rada pro ostatní: Blížence nekritizujte, nepoučujte a nevychovávajte, je to úplně zbytečné.

8 Rak – romantik (22.6. – 22.7.) Životní heslo: Miluji, tedy jsem! Dobrá rada pro Raka: Více odvahy. Dobrá rada pro ostatní: Vyhýbejte se Rakům špatně naladěným, v té době jsou nesnesitelní.

9 Lev – suverén (23.7. – 23.8.) Životní heslo: Všechno zvládnu. Dobrá rada pro Lva: Stará a okřídlená pravda: pýcha předchází pád. Dobrá rada pro ostatní: Chvalte, chvalte, chvalte.

10 Panna – dokonalý (24.8. – 23.9.) Životní heslo: Já ti to spočítám. Dobrá rada pro Panny: Buďte k jiným shovívavý alespoň jednou za rok, potěšíte je. Dobrá rada pro ostatní: Neberte Panny smrtelně vážně, i ony se někdy mýlí.

11 Váhy – umělec (24.9. – ) Životní heslo: Uvažuji. Dobrá rada pro Váhy: Nepřejídejte se. Máte sklony k obezitě. Dobrá rada pro ostatní: Nechejte si od Váhy poradit – nebudete litovat.

12 Štír –čaroděj ( – ) Životní heslo: Vše zjistím. Dobrá rada pro Štíry: Nebuďte tak urputní a žárliví, ten, kdo bude chtít, vám i tak uteče. Dobrá rada pro ostatní: Nikdy Štíra nepodceňujte. Umí překvapit.

13 Střelec – misionář ( – ) Životní heslo: Ja věřím. Dobrá rada pr Střelce: Neříkejte, co si skutečně myslíte. Lidé vaši úpřímnost neocení. Uvědomte si jednou pro vždy, že takt a diplomacie jsou vám cizí. Dobrá rada pro ostatní: Neposlouchejte je.

14 Kozoroh – vševěd ( – 20.1.) Životní heslo: Já vím. Dobrá rada pro Kozoroha: Nepodléhejte depresím, život je krásný. Dobrá rada pro ostatní: Jsou nesnesitelní, ale mají okamžiky, pro které se vyplatí s nimi žít.

15 Jestli chceš pošli tuto zprávu
svým přátelům, aby věděli, že jsou pro Tebe důležití tak, jako Ty víš, jak důležité je pro Tebe v životě mít přátele, milovat život a cítit lásku. Jo-hnyBal-ga-


Stáhnout ppt "a zručnosti vědět, jak ji správně použít."

Podobné prezentace


Reklamy Google