Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady 11 864 868 Kč (13 600 000) Dotace < cca. 10 000 000 Kč Spoluúčast města.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Dohled nad zadáváním veřejných zakázek v České republice
Dobrý den Ing. Kateřina Nousková
Sächsisches Staatsministerium der Finanzen Referat 17 – Kontrolle EU-Fonds Kontrola operací v rámci finanční kontroly EU Informační akce pro projektové.
Bytové družstvo U Arény
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. listopad 2013 – červen stručné shrnutí období Lada Nevečeřalová
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Technické zhodnocení domu
FINANCOVÁNÍ DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY: Jaký je aktuální stav a perspektiva dalších let? , Praha Pavel ŠVAGR.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NÁRODNÍ ORGÁN PRO KOORDINACI Jan Král Výroční konference Regionálního operačního programu Severozápad ROP.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Správa a distribuce dotací z fondů EU a státního rozpočtu ČR Tisková konference HVB Bank a České pojišťovny 3. října 2006.
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Zadávání veřejných zakázek.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
1 NOVÝ ZÁKON O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách účinnost: prováděcí vyhlášky: 239/2004 Sb. - zadávací dok. stavby 240/2004.
6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka OPŽP – výroční konference Akcelerační.
MŽP Likvidace škod po živelních pohromách – podprogram „MŽP Povodně 2013“ Mgr. Sabina Hamanová oddělení ochrany před povodněmi OOV MŽP
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Schválením žádosti projekt nekončí
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Schválením žádosti projekt nekončí ……
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Schválením žádosti projekt nekončí ……
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Transkript prezentace:

Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města < Kč (vlastní zdroje) Poliklinika a MěÚ – plášť, okna, střecha Celkové náklady předpoklad Kč Dotace předpoklad Kč Spoluúčast města Kč (vlastní zdroje + úvěr) Kulturní dům - plášť, část. okna Celkové náklady Kč Dotace předpoklad Kč (10 mil.) Spoluúčast města Kč ( 5 mil.) ( VZ + úvěr)

SFŽP – schéma projektového cyklu Výzva k předložení žádosti Akceptace žádosti na SFŽP Řídící výbor Rozhodnutí řídícího výboru Registrace akce – RoPP Schválení zadávací dokumentace Smlouva o dílo Rozhodnutí o poskytnutí dotace Zahájení financování akce Příjemce podpory ZŠ KD MěÚ

Základní škola Projektová technická dokumentace + energetický audit Kč Žádost o dotaci SFŽP 5% ( Kč) 1. VZ nebyl vybrán dodavatel Kč 2. VZ – BREX, spol. s. r. o Kč ČECHÁK a spol. s. r. o Dotační management (řízení a administrace projektu) Kč Max SOD Podklady do RoPD + smlouva Riziko: Kontrolou před vydáním RoPD mohou být zjištěny nedostatky v ZD, VZ a SOD = sankce, zastavení financování

Poliklinika + MěÚ Projektová technická dokumentace + energetický audit Kč Žádost o dotaci SFŽP 5% ( Kč) ČECHÁK a spol. s. r. o Dotační management (řízení a administrace projektu) Kč Max SOD Podklady do RoPD + smlouva Riziko: Kontrolou mohou být zjištěny nedostatky v ZD, VZ a SOD = sankce, zastavení financování VZ na dodavatele do Kč Kč/ hod TOMÍČEK Legal, s. r. o ČECHÁK a spol. s.r. o

Kulturní dům Projektová technická dokumentace + energetický audit Kč Žádost o dotaci SFŽP 5% ( Kč) ČECHÁK a spol. s. r. o Dotační management (Řízení a administrace projektu) Kč Max SOD Podklady do RoPD + smlouva Riziko: Kontrolou mohou být zjištěny nedostatky v ZD, VZ a SOD = sankce, zastavení financování VZ na dodavatele do Kč Kč/ hod TOMÍČEK Legal, s. r. o ČECHÁK a spol. s.r. o

SOUHRN:  září 2013 – RMě na základě výjimky schválila uzavření smlouvy na zpracování žádostí o dotace s fi. ČECHÁK spol. s. r. o.  květen - srpen 2014 – ZMě odsouhlasilo přijetí dotace na základě registračních listů a Rozhodnutí o přidělení podpory ze SFŽP (5% prostředků ze státního rozpočtu)  červen 2014 – RMě doporučila uzavřít smlouvu na zajištění konsolidace podkladů a činnosti k získání RoPD (ZŠ) firmě ČECHÁK a spol. s. r. o. (uhrazeno + 5% vyplaceno – RoPD ještě není vydáno, podklady nezajištěny!)  září 2014 – RMě doporučila uzavřít smlouvu na zajištění konsolidace podkladů a činnosti k získání RoPD (Poliklinika + MěÚ, KD) vč. realizace výběrového řízení firmě ČECHÁK a spol. s. r. o. (uhrazeno + 5% splatnost – RoPD ještě není vydáno, podklady nezajištěny!)  říjen 2014 – RMě revokovala usnesení ve věci zadání VZ. Firmu ČECHÁK spol. s r. o. nahradila fa. Tomíček Legal, s.r.o  listopad 2014 – podepsány smlouvy s fi. Tomíček Legal, s. r. o. – zajištění VŘ (P+MěÚ, KD) a s fi. ČECHÁK spol. s. r. o. – administrace a řízení projektů.

AKTUÁLNĚ  Na základě VŘ vybrán dodavatel na realizaci zateplení ZŠ. BREX, s. r. o Kč Nabídky podaly: 1. Ještědská stavební společnost Kč 2. GALLOS Kč 3. STAV AGENCY Kč 4. EVOSA Kč 5. CL – EVANS Kč 6. BREX Kč 7. STAVOKOMBINÁT INVEST Kč 8. VAN CL Kč  Do běží lhůta pro podávání nabídek na dodavatele zakázky zateplení Polikliniky + MěÚ a KD.