1. Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kauza domény nespaltese.cz Časový sled. 1. fáze Na doméně byla zahájena lživá negativní kampaň osočující R. Johna.
Advertisements

Jak čelit korupci Principy a cíle Mgr. Jiří Dienstbier.
1 Celostátní konference k základním cílům programu strany LEV 21 v Evropském parlamentu Ing. Jiří Paroubek předseda strany LEV 21 a lídr strany LEV 21.
KDU-ČSL 1 Financování politických stran a regulace politických kampaní Pavel Bělobrádek předseda KDU-ČSL.
Občanská výchova 9. ročník
NS-LEV 21 proti korupci JUDr. Mgr. Karel Horák http://
Boj proti korupci a lichvě
Moc výkonná ii VY_32_INOVACE_ 08 - Moc výkonná II.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
Samospráva venkovských obcí v komplexu veřejné správy.
1 FINANCOVÁNÍ KAMPANĚ tisková konference, 23. března 2010.
S bojem proti korupci to myslím vážně! Ing. Martin Pecina, MBA ministr vnitra.
Rozšíření kompetencí NKÚ jako nástroj boje proti korupci CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE SMO ČR Dopady reforem na hospodaření obcí a měst Stanislav.
Veřejnost proti korupci
Ideologie strany Lenka Brotánková, předsedkyně klubu Praha 20.
Nástroje územního plánování Přípravné Územně plánovací podklady územně analytické podklady územní studie Plánovací Politika územního rozvoje Územně plánovací.
Veřejná správa – úvod.
1 Památkový zákon a nový občanský zákoník Památková inspekce MK ČR říjen 2013.
Hospodářská úprava lesa Legislativa Bezpečnost osob a majetku.
 Příspěvek ze státního rozpočtu ČR (na úhradu volební kampaně a na činnost strany)  Členské příspěvky  Dary a dědictví  Příjmy z pronájmů a prodeje.
STÁTNÍ SPRÁVA A SAMOSPRÁVA
TÉMA: SPRAVEDLIVÁ REFORMA HOSPODÁŘSKÉ POLITIKY AUTOŘI: JAN MLÁDEK, JIŘÍ HAVEL HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA.
Volební výsledky roku 2010 a rezignace na volebního manažera Vít Bárta Ministr dopravy.
Financování politických stran a regulace politických kampaní 6. října 2011 Mgr. Karolína Peake místopředsedkyně vlády 1. místopředsedkyně strany Věci veřejné.
III/2 9.A XVI Dějepis Únor 1948, komunistický převrat, Klement Gottwald IX. ročník Mgr. Ladislav Hrdina Únor 1948.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Boj proti fotbalovému násilí filosofie, právní rámec a role jednotlivých subjektů Ivan Langer ministr vnitra.
Kontrola veřejné správy
JUDr. Marek Starý, Ph.D. Praha, 2011
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Moc soudní Pavel Šuranský.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Aneb Jak (ne)prodat městský pozemek uvádějí Lidl Tábor &
Politika Pavel Šuranský.
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE (NNO)
Právní řád Pavel Šuranský.
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Obce jako oběť reforem? Obce jako oběť reforem? XIV. celostátní finanční konference 10. – 11. listopadu 2011 Ing. Dan Jiránek Předseda SMO ČR Primátor.
Petr Machala. Proč je důležitá volební kampaň? Napište argumenty pro a proti. Volební kampaň KLADYZÁPORY Volební kampaň = organizované úsilí stran či.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Uplatnění správního řádu (zákon č. 500/2004 Sb.) v režimu stavebního zákona (zákon č. 183/2006 Sb.) Petr Průcha listopad 2009.
Účast veřejnosti ve veřejné správě 12. května 2009.
Ústavní základy ochrany životního prostředí JUDr. Veronika Tomoszková, Ph.D.
Zajišťování majetku v trestním řízení v roce 2012 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ ÚSTECKÉHO KRAJE.
Veřejné finance a podnikání Ing. Erik Geuss ČVUT v Praze Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Ekonomika podnikání.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Jana Kadlecová Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_CLOVEK_A_PRAVO_05.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR, o.s. Ing. Jaromír Zajíček, MPA Ing. Jaromír Zajíček, MPA vedoucí úřadu Magistrátu města Děčín a předseda.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
R EKLAMA A JEJÍ DRUHY PaedDr. Milan Báča. Hlavní úkoly reklamy Hlavní úkoly reklamy K hlavním úkolům reklamy patří:  zvýšit tržby z prodeje produktu.
Struktura soudů v ČR.
Je to horší než si myslíme? Adriana Krnáčová Několik poznámek k míře korupce v ČR.
STABILIZACE A REFORMA ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Priority ministra zdravotnictví Tomáše Julínka pro funkční období Praha,
. KEY INVESTMENTS neboli SMLOUVA O OBHOSPODAŘOVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ MČ PRAHA 10 A DIVERZIFIKACI RIZIK
OCHRANA PŘED POVODNĚMI § 63 ZÁKONA 254/2001 Sb.. Ochrana před povodněmi jsou opatření k předcházení a zamezení škod při povodních na životech a majetku.
Diskusní příspěvek k tématu Kdo zastaví propad českého stavebnictví?
ZÁKONODÁRNÁ MOC Jana Karásková.
Zákon o Generální inspekci bezpečnostních sborů
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Novela zákona o střetu zájmů 09/2016
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
PRIORITY A NOVÁ STRUKTURA MINISTERSTVA VNITRA
ZÁKON 83/1990 Sb. ze dne 27. března 1990 o sdružování občanů
Moje práce na Broumovsku
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výsledky Společného regionálního
Konference Dopravní Infrastruktura Litomyšl 2019
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

1

Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov

Před rokem jsem se začal zajímat o novou politickou stranu Věci veřejné. Zaujala mne především svým programem, odhodláním bojovat s korupcí a skoncovat se zadlužováním našeho státu To, že do svých řad nepřijímá bývalé členy komunistické strany, bylo pro mne milým překvapením Předvolební kampaň do parlamentních voleb potvrdila, že strana Věci veřejné jde důsledně za svým cílem V červnu jsem se stal členem a v červenci jsme založili Vyškovský klub

Pak jsem se rozhodl podat trestní oznámení na neznámého pachatele z důvodu nesprávného hospodaření při správě státního majetku ve společnosti Jihomoravské pivovary a.s. Vyškov, který je majetkem ministerstva zemědělství. K záchraně pivovaru byla sepsána petice a podepsalo ji 4500 občanů

Podal jsem také trestní oznámení na Radu města Vyškova z důvodu nesprávného hospodaření při správě majetku. Důvodem pro trestní oznámení bylo odsouhlasení stavby veřejného parkoviště za 4 mil. Kč, které bylo koncepčně postaveno pro soukromý subjekt polikliniky, jehož vlastníkem je jeden z radních. Parkoviště bylo postaveno na pozemku města na základě stavebního povolení soukromého subjektu a bez výběrového řízení. Stavbu prováděla táž stavební firma, která byla zhotovitelem nového zdravotnického zařízení Výsledek? Zákon prý porušen nebyl. Celá kauza byla odložena. Po této zkušenosti se obávám, že trestní oznámení na Pivovar Vyškov bude odloženo také.

Není to naše vina, ale jak dokázat našim voličům, že to s bojem s korupcí a „kmotry“ myslíme vážně? Při naší předvolební kontaktní kampani v komunálních volbách, kterou jsme se snažili dle času a finančních prostředků provést co nejzodpovědněji, se nám to ve Vyškově nepovedlo.

Co dál ? Zbývá nám jen jediné! A to tvrdě a nekompromisně se držet svého programu, s kterým šla naše strana do volební kampaně. Myslím tím ukázat voličům, že nejsme ochotni tolerovat jakékoliv „koketování“ vládních koaličních stran s dinosaury, ať už s malými či velkými! Je to jediná šance, jak může naše strana přežít, i když to případně bude konec současné vládní koalice. Pokud se tak nestane, skončí naše strana (i s krásnými ideály) na smetišti dějin.

Žádám Vás všechny přítomné, abychom si při dnešní ideové konferenci jasně řekli, jak se budeme zasazovat o stát, v němž se dá dovolat práva. Přihlížet tomu, jak se tuneluje majetek státu, přihlížet nesmíme.

Děkuji za pozornost