REPLAC E THE IMAGE: Right click > Backgro und layout… Select Filling with image or texture Insert from… File button Select your picture Close window On.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociální služby SOZ.
Advertisements

Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Dita Pelantová Šárka Lukešová 3.VSRR
Sektorové dohody. 2 Co to je Sektorová dohoda? Sektorové dohody = unikátní nástroj sektorových rad umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů.
Představení společnosti
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Reporting udržitelného rozvoje - nový pohled na těžební činnost.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Principy sociálního podnikání
Seminář ředitelů ZZ února III. pracovní seminář ředitelů nemocnic a zdravotnických zařízení Martin Zeman Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem,
Facility management ČSN EN
Jak podporovat malé a střední podniky při exportu Ing. Pavel Bartoš, viceprezident HK ČR Ostrava Export, jako významný pilíř ekonomického růstu.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
Pobytové středisko Zastávka
Outsourcing a Facility Management
Sociální podnik sociální ekonomika. Pojetí sociální firmy Sociální firma je konkurenceschopný podnikatelský subjekt působící na běžném trhu jehož účelem.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Podniková ekonomika Personální činnost.
Školní výchova ke zdravým stravovacím návykům dětí
Implementace systému flexibilních benefitů
Představení klubu manažerů
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Společenská odpovědnost organizací
Politika zaměstnanosti Programové návrhy ČSSD „Nezaměstnanost je sociální zlo“ Lord Beveridge , Kulturní dům Krakov.
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
MARKETING.
Optimální zdravotní péče „HEALTH POLICY “ Jan Hůlek Kardia s.r.o.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
MARKETINGOVÝ MIX.
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
VEOLIA Voda Česká Republika, a.s.
PÉČE O PRACOVNÍKY.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Společenská odpovědnost firem Ing. Silvia Aguilar Bobadilla VŠE-Kostelecké horky
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Výzkumné komunity / Privátní panely / Výzkum trhu Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
N ÁSTROJE ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ŘÍZENÍ ÚŘADU Společenská odpovědnost úřadu.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
OBCHOD JAKO VÝZNAMNÝ ZAMĚSTNAVATEL Seminář Udržitelnost pro výrobu a obchod Marta Nováková prezidentka SOCR ČR.
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společenská odpovědnost a školy
Subjekty a objekty veřejných politik
Společensky odpovědné podnikání
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Benefity.
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Transkript prezentace:

REPLAC E THE IMAGE: Right click > Backgro und layout… Select Filling with image or texture Insert from… File button Select your picture Close window On a dark backgro und remove the STOP Hunger color logo REPLAC E THE IMAGE: Right click > Backgro und layout… Select Filling with image or texture Insert from… File button Select your picture Close window On a dark backgro und remove the STOP Hunger color logo Představení Sodexo

Služby pro kvalitní život Společnost Sodexo založil Pierre Bellon v roce 1966 v Marseille jako malý rodinný podnik, který se svou filozofií neustálé inovace a individuálního přístupu zaměřeného na potřeby konkrétního zákazníka stal světovým lídrem v kvalitě poskytovaných služeb Pierre Bellon zakládá Sodexo (původně SODEXHO - Société d'Exploitation Hôtelière”) Sodexo expanduje do zahraničí Dochází k rozdělení na část stravování a stravovacích poukázek Sodexo poskytuje vedle stravování poprvé také technické služby Sodexo vstupuje na český trh Založena sekce poskytování služeb pro jednotlivce Sodexo přichází jako první s nabídkou komplexního facility managementu Historie

SOCIÁLNÍ A ENVIRONMENTÁLNÍ ODPOVĚDNOST Sociální a environmentální odpovědnost má v Sodexo konkrétní podobu projektu „Sodexo pro lepší budoucnost“, do kterého jsou zapojeny všechny země, ve kterých Sodexo působí a počítá s aktivní účastí všech provozů a každého zaměstnance. ■ JSME Zásady tvořící základ odpovědné společnosti ■ DĚLÁME 4 klíčové priority a 18 závazků k akci:  Jako zaměstnavatel  aktivně se věnovat Výživě a zdraví  podporovat Místní komunity  ochrana Životního prostředí ■ ZAPOJUJEME Navazujeme dialog a iniciujeme společné akce se všemi zainteresovanými stranami PROJEKT PRO LEPŠÍ BUDOUCNOST Aktivně se podílíme na rozvoji projektu „Sodexo pro lepší budoucnost“ a v oblasti společenské odpovědnosti vyvíjíme řadu aktivit, mezi které například patří: PLNÍME PŘÁNÍ SENIORŮM V prosinci 2012 jsme spustili program, jehož cílem je splnit přání alespoň 15 seniorům a 15 zařízením pro seniory a to v celkové hodnotě až korun. Snažíme se ukázat seniory jako lidi, kteří nerezignovali, mají svá přání a žijí naplno. Zaměstnáváme děti z dětských domovů, aby se naučily rituálům každodenního života pracujícího občana a od jeho zahájení v roce 2009 jsme pomohli devíti dětem. Foto: Přemysl a Ilona (provoz ČSOB, Praha) PROJEKT EMA Projekt je nazván podle jeho historicky první účastnice. Hodnoty

Služby u klienta V nejrozmanitějších pracovních a kulturních prostředích zajišťujeme všechny neklíčové činnosti pro naše klienty, od stravování přes úklidové, bezpečnostní a recepční služby až po údržbu a správu budov. Benefity Nabízíme řadu motivačních řešení od zaměstnaneckých benefitů, stravenek, dárkových poukázek, systému Cafeteria až po řešení pro motivaci externích partnerů, jejichž hlavním úkolem je podpořit a odměnit výkonnost. Služby pro jednotlivce Zvyšují kvalitu života individuál- ních osob v jejich soukromém životě. Péče o děti Concierge služby Péče o seniory 96% Služby u klienta 31% Průmysl a administrativa 21% Vzdělávání 18% Zdravotnictví 10% Odloučená pracoviště 6% Senioři 4% Armáda 4% Sport a volný čas 2% Nápravná zařízení SLOŽENÍ OBRATU 4% Benefity 80 zemí provozů zaměstnanců 75 milionů denně obsloužených strávníků 18 miliard € konsolidovaný obrat Sodexo ve světě

Skupinu Sodexo tvoří společnosti :  SODEXO SLUŽBY U KLIENTA je první společností na českém trhu, která poskytuje služby komplexního facility managementu včetně firemního stravování. SODEXO SLUŽBY U KLIENTA V ČÍSLECH Působíme v segmentech: Výrobní závody Administrativní budovy Státní správa Zdravotnictví Vzdělávání Armáda Senioři  SODEXO BENEFITY je dnes díky neustálým inovacím, kompletnímu portfoliu služeb, kvalitní péči o zákazníky a celorepublikovému pokrytí jedničkou na českém trhu v oblasti zaměstnaneckých výhod. 900 mil. Kč obrat zaměstnanců 1992 rok založení 305 poboček > sqm ploch > jídel za den Česká republika

TECHNICKÁ SPRÁVA BUDOV ADMINISTRATIVNÍ SLUŽBY PODPŮRNÉ ČINNOSTI ÚKLIDOVÉ SLUŽBY STRAVOVÁNÍ Věnujte se naplno své hlavní činnosti a vše ostatní nechte na nás. Neustále přemýšlíme nad tím, jak zvýšit efektivitu vašeho podnikání. Naše služby

Na „Světovém ekonomickém fóru“ (WEF) ve švýcarském Davosu byla společnost Sodexo zařazena do ročenky udržitelného rozvoje „Sustainability Yearbook 2013“, jejímž vydavatelem je organizace RobecoSAM. Tato společnost uděluje skóre a sestavuje žebříček udržitelnosti „Dow Jones Sustainability Index“, přičemž vychází ze 120 sociálních, ekonomických a vládních kritérií. Mezi zákazníky, investory a u veřejnosti jde o nejuznávanější vyznamenání v oblasti udržitelného růstu. V roce 2013 SODEXO dostalo tři ocenění: „Gold Class“ („Zlatá kategorie“) „Sector Leader“ („Jednička v sektoru“) „Sector Mover“ („Největší hybatel sektoru“) Společnost Sodexo vybojovala nejvyšší skóre, pokud jde o hospodářské a sociální ukazatele, a dostalo se jí vysokého ocenění i v kategorii ochrany životního prostředí OBDIVOVANÝCH FIREM ČESKÉ REPUBLIKY Společnost Sodexo se v roce 2013 umístila na 2. místě v kategorii POHOSTNISTVÍ A UBYTOVÁNÍ. Žebříček „100 obdivovaných firem ČR“ vzniká od roku 1999 podle stanovených kritérií, kterými jsou např. dlouhodobá hodnota firmy, kvalita výrobků, schopnost přilákat a udržet talentované zaměstnance, odpovědnost k životnímu prostředí, vztah ke společnosti a podpora obecně prospěšných projektů atd. Hodnocení provádí manažeři významných společností, finanční analytici, zástupci oborových svazů, sdružení a profesních asociací a další ekonomičtí odborníci.. Ocenění