Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační."— Transkript prezentace:

1 Projekt 8.B

2 Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační a na celém světě uznávaná zařízení a řešení jsou vyvíjena za přispění našich zákazníků a budována s odborností a odkazem předního celosvětového výrobce.

3 Č ty ř i výrobní oblasti Přídavné svařovací materiály Svařovací zařízení Svařovací automaty Pálicí a řezací systémy

4 Historie  Příběh společnosti ESAB je příběhem svařování. Když zakladatel Oscar Kjellberg vynalezl v roce 1904 jako první na světě svařovací elektrodu, založil společnost, jejíž inovativní a nekompromisní standardy pomohly vytvářet historii samotného svařování.  Již více než 100 let je společnost ESAB poháněna snahou o neustálé hledání nových a lepších způsobů v poskytování služeb zákazníkům. Tím se ze společnosti ESAB stal přední světový dodavatel svařovacích produktů a moderních řezacích systémů.  V roce 2012 byla společnost ESAB začleněna pod Colfax Corporation, jednu ze světově největších společností v oblasti průmyslové výroby.

5  Společnost ESAB je k dispozici téměř ve všech zemích na světě, má přes 8 700 zaměstnanců a výrobní závody na 4 kontinentech. Jsou součástí celosvětového trhu. Široká globální působnost je kriticky důležitá pro náš růst a k pochopení a reagování na potřeby našich zákazníků, stejně tak jako k vývoji silných vztahů nezbytných k dlouhodobému úspěchu. Jejich regionální kanceláře poskytují technickou pomoc a lokální podporu na hlavních trzích: Severní Amerika Jižní Amerika Evropa Blízký východ a Afrika Asie/Pacifik

6 Ochrana zdraví  Společnost ESAB se cítí být silně zavázána k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci svých zaměstnanců, a prostředí, ve kterém pracují. Také usilují o neustálé zvyšování environmentální, sociální a ekonomické výkonnosti.

7 Víte že?  Před 50 lety ESAB společně s německou společností EBERLE začal spolupracovat na vývoji a výrobě plazmových řezacích Strojů  80.let ESAB vyrábí korozivzdorné svařovací materiály

8 KONEC!!!!


Stáhnout ppt "Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační."

Podobné prezentace


Reklamy Google