Nyní má kapela čtyři členy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Vývoj populární hudby v letech
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Kytarový post-punk / experimental rock. Historie  První hoře vzniklo roku 1998 v Jičíně na troskách místních punkových kapel. Průměrný věk skupiny byl.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
Mgr. Helena Kremsová, ZŠ Masarykova Ostrov
GENESIS.
Markéta Jelínková PC_ák 2013
obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Unikátní metalová skupina
Linkin Park.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Rolling Stones Rocková legenda.
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Americká hudba Petra Kloudová.
Populární hudba ve světě v letech
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Skupina Kabát byla založena v roce 1983 v Teplicích
Pavel Adam.  Free Jazz  Přístup k Jazzové hudbě, který vznikl kolem 50. až 60. let, i když se free jazz značně liší.  Společným rysem byla nespokojenost.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Rhythm and Blues Vendula Zimová.
Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Blues Richard Malý.
Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Bo ř ek Králík.  50. léta 20. století v USA  vytvo ř ili ho Afroameri č ané  objevil „ č ernou“ muziku pro bílé Ameri č any a Evropany.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
Daniel Landa v Praze.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Ročník: 5. Předmět: Hudební výchova.
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
Jazz.
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
NESPORÝ MAT Ě J. N Ě CO MÁLO O M Ě Je mi 13 let Narodil jsem se roku 2002 Mámv dva bratri Ondru a Vaška Bydlím ve vesnici újezd u uni č ova v malém dom.
 kanadský rockový zpěvák, skladatel, fotograf s britskými kořeny  od 15 let se věnuje hudbě  pracoval jako dřevorubec  charakteristický nakřáplým.
ANOTACE: Motivace k nácviku písně. Určeno žákům 1. stupně ZŠ. Prvotní seznámení se vznikem rocku, se jménem E. Presley, se skupinami Beatles, Olympic.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Prezentace od Mervina Flandery
Rockabilly-psychobilly krnovská kapela
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Vytvořil: Jiří Burda The Shadows.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/13
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Transkript prezentace:

Nyní má kapela čtyři členy. Skillet je křesťanská rocková kapela, která vznikla roku 1996 v Tennessee (USA). Hrají různé žánry. Kapela od svého vzniku nahrála 8 desek, 2 DVD a mnoho z jejich písní se hrálo i v rádiích. Jejich muzika je energická s aktuálními, trefnými texty. Hlas zpěváka Johna Coopera je pro kapelu typický nejen naléhavostí, živostí, ale i surovostí - zase hlavně u poslední desky Comatose. Nyní má kapela čtyři členy.

Alba DVD 1996: Skillet 1998: Hey You, I Love Your Soul' 2000: Invincible 2000: Ardent Worship 2001: Alien Youth 2003: Collide - nominace Best Rock Gospel Album Grammy 2006: Comatose 2009: Awake DVD 2002: Alien Youth 2008: Comatose Comes Alive (CD/DVD)

Členové skupiny John Cooper - zpěv, basová kytara Korey Cooper - kytara, keyboard, druhé hlasy Jennifer Ledger - bicí Ben Kasica - kytara John Cooper Korey Cooper Jennifer Ledger Ben Kasica