Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Advertisements

Kroužek informatiky.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Přechody a animace Tomáš Prejzek
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
Dajbych Václav Pole Další stránku vyvoláte levým kliknutím na Vaší myš, nebo popřípadě rolovacím kolečkem.
Slovníky cizích slov Teď pustila mě pasivita a ty jsi moje priorita jsem hnedle vedle z cizích slov no jak ta jedle nebo the Fir. Až naučím se cizí řeči.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Jmenuji se Michaela Petrová
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
 Přečtěte si hesla a zapište na papír, co si myslíte, že znamenají.  Při plnění úkolu se můžete volně pohybovat po třídě.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Hromadná korespondence, makro
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Konverzace: Z čeho máte radost?. Kolja 3 Otázky a film.
Relační propojování tabulek. Úvod Tato prezentace má sloužit běžným uživatelům, jak začátníkům, tak i zkušeným uživatelům. Když budete postupovat podle.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Moje třída.
Poplašné zprávy a otravná pošta Poplašné zprávy  Hoax: Poplašná zpráva, která varuje před neexistujícím nebezpečím Falešná zpráva žádající o pomoc.
Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!. K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
. úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015 úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý,
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ALFTPv4.1beta1 aneb Přístup na FTP z počítače Stručný průvodce.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Clovek se nekdy pta proc...???
SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…. SrnaNEWS Co a o.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
9 let na základní škole:.
„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Jak na PR (absolutní základ)
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Transkript prezentace:

Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně nedá nic dělat, protože už je to tak :-) Přinesl jsem pár novinek,takže se určitě podívejte, a ničím nerušené surfování přeje REDAKCE OKA! Tímto tlačítkem přejděte dál! PřipravujemePřipravujeme Aktuálně BONUS Novinky Aktuálně BONUS Novinky

Naše stránky jsou poněkud v jiném kabátě, ale i s jinými funkcemi.Jak se po nich pohybovat, Vám napoví tento průvodce. Pokud jste na Home Page, tak se za pomocí funkčních tlačítek můžete dostat na další stránku.Tlačítka tohoto typu: slouží k pohybu po stránkách vzad a vpřed.Tlačítko s „domečkem“ Vás přesune na Home Page a tlačítko s malým i Vás zase dostane sem, k nápovědě. Pokud nám chcete mailnout, stačí kliknout na stránce Připravujeme či Aktuálně na naši adresu, a už se spouští MS Outlook a vy píšete zprávu. Prezentací můžete buď procházet sami anebo ji nechat automaticky běžet, je tak nastavena.Brouzdáním Vás navíc provází efekty a hudba.

Co se novinek týče, bude se toho dít hodně. Jistě Vám v čísle 02 neunikla naše specialita - Rozhovor s profesorem. V dalším čísle najdete pochopitelně další rozhovor, více v sekci Připravujeme! Právě při tvorbě těchto stránek jsem se telefonicky dozvěděl, že máme chybu v OKU!Jedná se o chybu v osmisměrce - takže je nepoužitelná (jednoduše řečeno).Náhradu pochopitelně přineseme, ovšem zatím nevíme, v jakém formátu. Naše redakce má nyní neměnný počet členů - Marek Svoboda,šéfredaktor;Marek Oršulík,redaktor;Jakub Marušák,redaktor a webmaster;Libor Strakoš,redaktor a Filip Stodůlka, redaktor a „komiksář“ :-) Když už jsme u toho „komiksáře“, jistě jste si všimli další velké novinky, a to komiksu Garfield, který vyšel dokonce na dvou stranách.Tento komiks pro Vás připravuje již zmíněný Filip Stodůlka, kterému tímto děkujeme za ochotu. To je z novinek docela (úplně) vše…

V aktuálním čísle najdete následující: Komiks Garfield od Filipa Stodůlky, Rozhovor s profesorem od Jakuba Marušáka, Stránku o automobilech od Marka Oršulíka Sekci drby od Marka Svobody a další,stálé, rubriky… Můžete mailovat na:

Tady Vás asi zklamu, do čísla 03 našeho časopisu toho moc nového nechystáme,ostatně posuďte sami: Opět přineseme komiks Garfield a rozhovor s učitelem -minule s námi mluvila paní profesorka PhDr. Marcela Černotíková, v čísle 03 bychom velice ocenili ochotu paní profesorky RNDr. Evy Pomykalové, jakožto přísné matematikářky. A jak říkám, moc toho není, takže tady taky nic víc nenapíšu. Můžete mailovat na:

Nápověda k videu

Tak tady už není vůbec nic, ale časem sem určitě něco přidám - nějaký download…