Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…. SrnaNEWS Co a o.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…. SrnaNEWS Co a o."— Transkript prezentace:

1 SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…

2 SrnaNEWS Co a o

3 Seznam sekcí Časopis sám Podčasopisy Web a komunita Historie SN Team Závěr

4 Sekce 1.1 – Časopis sám Časopis SrnaNEWS se věnuje především zábavě,protože té není ve třídě nikdy dost! Články jsou psány v humorném nádechu a časopis je také plný vtipů!

5 Sekce 1.2 – Cena a organizace Časopis sám o sobě stojí 2Kč Vychází vždy šestý den v měsíci ve třídě 2.C Gymnázia dr.Emila Holuba v obci Holice,kde máme také sídliště. Nabízíme také roznášku po okolí

6 Secke 1.2 – Humorný nádech Ten rozhodně nechybí ani v celé organizaci časopisu. Rozhodně nejsme žádní úředníci,kteří celý den jen rozmlouvají. Máme rádi humor a zábavu tak,jako všichni naši spolužáci – a to vlastně vedlo k vytvoření SrnaNEWS (Více v sekci 4)

7 Sekce 1.3 – I vy máte podíl! Snažíme se také o to,abyste měli v časopise slovo i VY,čtenáři. Většinou pomocí Interwiev,soutěží a také na webu v anketách a diskuzních (i v diskuzním fóru) Můžete nám také říkat své názory v sekcích v časopise SrnaNEWS,které mají název M-í-s-t-o pro vás.

8 Sekce 1.4 – Sekce SrnaNEWS Naši čtenářiOstatníCelebritySoutěže Časopis SrnaNEWS má celkem tři Sekce,které se dělí na články – Viz. 1.5

9 Sekce 1.5 – Články – Naši čtenáři Naši čtenáři K názvu čísla Naši čtenáři - úvod SN Team

10 Sekce 1.6 – Články - Ostatní Ostatní KomunitaMaxi vtipy Vedlejší články

11 Sekce 1.7 - Celebrity Celebrity Co dělal Papa? Drby,drby,drbičky

12 Sekce 1.8 - Soutěže Soutěže Z minula Aktuální soutěž Nestálé články

13 Sekce 1.9 – Nestálé články SrnaNEWS obsahuje také spoustu nestálých článků,které se neustále mění jak ve velikosti,tak v tematice. Také máme svůj vlastní způsob rozdělení práce na textech.Každý vždy dostane buď Hlavní článek,nebo vedlejší článek.Ten,kdo odvedl práci navíc má při psaní příštího čísla „dovolenou“.

14 Sekce 2.1 - Podčasopisy Ty máme celkem DVA : SrnaPLUS – vydáváme ho vždy,když se něco nevejde,nebo když je číslo nazváno titulem *speciál*. T.A.B.U.L.E. – Vydáváme jako informační článek na tabuli ve třídě.Zdarma.Píše se v něm o nových akcích,upoutávkách,webu a tak dále.

15 Sekce 2.2 – S-style Jde o náš třetí podčasopis.Píše o módě a tom,co je zrovna teď IN.Také se zajímá o hudbu a drby o celebritách.Založila jej naše nová spoluredaktorka N.Křičenská

16 Sekce 3.1 – Web a komunita Nejsme jen na papíře!Jsme také na webu a dokonce i na facebooku!Tato sekce se tedy pochpopitelně bude věnovat právě tomuhle.

17 Sekce 3.2 – Komunita na FCB Zde můžete najít : Diskuze Novinky Profily členů Odkazy Videoupoutávky

18 Sekce 3.3 – Web SrnaNEWS Zde najdete nejvíce informací.O všech našich plánech,časopisech,konkurenci,a spoustu dalšího!Také naši přesnou adresu,či projekty srn.

19 Sekce 3.4 – Komunita v časopise O komunitě také píšeme ve stejnojmené sekci v časopise v sekci Ostatní.(viz. 1.6)

20 Sekce 4.1 – Historie SN Začalo to asi takovým čmáráním a psaním na tabuli u nás ve třídě.Později,postupem času jsme nepravidelně psali na tabuli různé vtipné články a tak.Přes prázdniny a na konci roku jsme se rozhodli sepsat tyto naše nápady a články do sešitu a nakonec jsme se rozhodli i pro časopis.Jelikož jsme měli k dispozisi tiskárnu s levnými barvami a papíry zdarma,mohli jsme jej nabízet za velice malou cenu.

21 Sekce 4.2 – Děkujeme za věrnost! Tento graf jasně ukazuje,že jste si nás za tu dobu,co jsme s vámi oblíbili.

22 Sekce 5.1 – SN team Zde vám poskytneme výpis všech našich členů SranNEWS Teamu.

23 Jan Kroupa Zakladatel a redaktor

24 Pavla Hemelíková Hlavní redaktorka

25 Jitka Vrbická Redaktorka

26 Pavlína Novotná Redaktorka

27 Timea Dolanová Redaktorka

28 Martin Svatoň Hlavní spolupráce

29 Natálie Křičenská Redaktorka S-style

30 Sára Michalcová Spolupráce

31 Závěr Děkujeme za sledování naší videoprezentace! Více informací v Komunitě,nebo na Webu http://srnanews.webnode.cz

32 Odkaz na komunitu http://www.facebook.com/group.php?gid=1 44559022228230 http://www.facebook.com/group.php?gid=1 44559022228230 Potřebujete být přijmuti do skupiny.


Stáhnout ppt "SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…. SrnaNEWS Co a o."

Podobné prezentace


Reklamy Google