Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený."— Transkript prezentace:

1 Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.

2 Současný stav Na vybavení naší kanceláře jsme penězmi nešetřili. Kancelář máme vybavenou co možná nejmoderněji. Naleznete tu i nejnovější počítače u kterých máme i přístup k Internetu. Cukroví jsou sezařeny podle názvu.Kdykoliv si bude zákazník chtít něco objednat stačí zavolat nějakého našeho pracovníka.

3 A také samozřejmě nezapomínáme ani na naše malé děti
A také samozřejmě nezapomínáme ani na naše malé děti. Pro ně bychom chtěli v nasleducích letech vybudovat tvz „Dětský koutek“ ve kterém si budou moci jíst své dortíky. V případě že budou děti tak malé,budou připraveny omalovánky i další různé hračky.

4 Jestliže máte zájem o práci , navštivte nás v Mešovicích v naší cukrárně s vypracovaným životopisem. Více informací se dozvíte až u nás. V cukrárně jsme každé úterý a sobotu od 13:00 do 20:00 hodin.

5 Budeme velmi rádi, když naši cukrárnu navštívíte.
Cukroví si můžete objednat a zakoupit na našich internetových stránkách: Budeme velmi rádi, když naši cukrárnu navštívíte. Těšíme se na Vás!


Stáhnout ppt "Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený."

Podobné prezentace


Reklamy Google