Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji."— Transkript prezentace:

1 Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.

2 ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu ze zakázkového listu. ●Terminály systému PRACANT data zasílají do hlavní stanice sytému pro další zpracování. Automatický sběr dat na dílně

3 Informace o aktuální práci zaměstnanců Na základě toho, že zaměstnanec právě prováděné úkony zapisuje do terminálu, můžete v reálném čase sledovat co zaměstnanci dělají, jak dlouho a s jakým materiálem.

4 Evidence zakázek ● Jednoduše si vyjedete výkaz zakázky s detailním přehledem kdo na zakázce pracoval, jak dlouho, s jakým materiálem atd. Jedním kliknutím se tedy dozvíte, kolik Vás zakázka přesně stála. ●Evidence zakázek Vám umožní sledovat detailní informace o stavu zakázky. Kolik již bylo na zakázce odvedeno práce, v jakém stavu se zakázka nachází (plánovaná, ve výrobě, v lakovně), kdo na ni pracoval a mnoho další užitečných informací

5 Sledování dat o zakázkách a zaměstnancích Chcete-lit zpětně zjistit, co vaši zaměstnanci v průběhu dne dělali, stačí se podívat do načtených dat. Nastavením filtrů dosáhnete všech informací ohledně chodu firmy – např. poslední úkon na zakázce, spotřebovaný materiál na zakázce, práce daného zaměstnance na dané zakázce atd.. V obrázku vidíte, co dělal zaměstnanec Kamelínek Dušan 25.10.2007.

6 Sledování a tisk docházky zaměstnanců Dalším modulem systému PRACANT je docházka. Na základě práce vašich zaměstnanců Vám systém umožní editovat, zapisovat a tisknout docházku.

7 Skladový systém Díky skladovému systému máte možnost sledovat co přesné váš sklad obsahuje. Za samozřejmost pokládáme možnost tisku pohybu materiálu, sledování vydaného (přijatého) materiálu na zakázky,možnost zobrazení podlimitního stavu materiálu a možná objednávka atd.

8 Grafy vytíženosti strojů Líbilo by se Vám sledovat graficky vytíženost strojů? S našim systémem je to hračka. Můžete vybrat měsíční zobrazení s informacemi jaký zaměstnanec na stroji pracoval, či roční přehled a nebo seznam nejvytíženějších strojů.

9 Koncepce systému PRACANT Zde si můžete prohlédnout podrobné schéma systému PRACANT.

10 Systém PRACANT 2008 Tohle a ještě mnohem víc dokáže systém PRACANT během několika kliknutí. V případě zájmu o náš produkt prosím kontaktujte naše obchodní oddělení, nebo volejte na 547 230 500.obchodní oddělení Pro více informací navštivte naši webovou stránku www.evidencnisystem.czwww.evidencnisystem.cz


Stáhnout ppt "Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji."

Podobné prezentace


Reklamy Google