Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector
Advertisements

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Nesené pluhy JUPITER II
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Chemické ošetřování sadů a vinic
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Výroba a prodej zemědělských strojů a ND
Accado dodává obvodové okenní kování od roku 2009.
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Univerzální secí stroj TERRASEM C
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Kombinovaný kypřič SATURN a NEPTUN
Tato prezentace byla vytvořena
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
JUMBO L combiline.
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Tato prezentace byla vytvořena
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
Univerzální secí stroj TERRASEM R 7 pracovních orgánů a maximální přítlak na botku 120 kg pro kvalitní přípravu a setí dle podmínek a zvolené technologie!
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _20
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
PRINCIP, ÚČEL, ROZDĚLENÍ A POUŽITÍ
TLOUŠŤKOVAČKA.
Tato prezentace byla vytvořena
Tato prezentace byla vytvořena
KOTOUČOVÉ PILY II..
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
STRNIŠŤOVÝ MANAGEMENT OPTIMALIZUJE PRACOVNÍ POSTUPY A TÍM SNIŽUJE NÁKLADY A ZLEPŠUJE CELKOVOU EKONOMIKU PODNIKU!
Dvourotorové stranové shrnovače
Fyzikální teorie a konstrukce motocyklů
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Řezání na kotoučových pilách
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 3. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí Pöttinger koncept, který se vyznačuje hospodárností, výkonností a kvalitou práce! Systémovým řešením z jedné ruky.
Ozubené převody Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová
Ročn í k: 2. ročník strojírenských učebních oborů Typ š ablonyIII/2 Inovace a zkvalitněn í výuky prostřednictv í m ICT Vzděl á vac í obor: Strojnictví.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
FM18LI 011- bezSÁČKOVÝ vysavač FREEmotion 2IN1
FM216LI bezSÁČKOVÝ vysavač FREEmotion 2IN1
FE216ALI 011 – bezSÁČKOVÝ AKUMULÁTOROVÝ vysavač freejet EVO
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Polonesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
Transkript prezentace:

Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!

NOVACAT Pracovní záběr – m3,884,30 Počet disků910 Počet nožů1820 Hmotnost – kg Min. příkon traktoru – k90110 Výkonnost - ha/hod.4,04,5 NOVACAT 402 / 442 H

NOVACAT 402 / 442 H – pohon, doprava, …  Stabilní 3-bodový závěs kat. III, šířka 3.  Kloubový hřídel s třecí spojkou s jistícím momentem 1500 Nm.  Kloubový hřídel s volnoběžkou.  2 pozice při odstavení.  Vodorovná poloha v ose traktoru při dopravě.  Světlost 50 cm.  Osvětlení a tabulky v základní výbavě.

NOVACAT 402 / 442 H 2 polohy rámu PP ro agregaci s čelně neseným strojem se záběrem 3,0 nebo 3,5 m. Středové uložení žací lišty OO ptimální kopírování nerovností. RR ovnoměrné zatížení žací lišty s „plovoucím řezem“. Hydraulické odlehčení RR ovnoměrný přítlak na půdu po celé šířce lišty. PP řítlak lišty (+/- 70 kg) pro kvalitní kopírování. Odlehčení je nastavitelné dle podmínkek. MM inimální přítlak pro ochranu stroje i porostu. MM enší opotřebení plazů i nožů. Nájezdová pojistka PP ři najetí na překážku se žací lišta vykývne dozadu. VV ypínací síla je nastavitelná. Hydraulické nastavení ramene SS nadná agregovatelnost. SS právná poloha žací lišty.

 Sklopitelná ochranná čelní plachta v přední části  lepší přístup k žací liště, jednoduchá údržba a čištění.  Sklopitelný boční kryt.  Rychloupínání nožů pro snadnou výměnu v základní výbavě. NOVACAT 402 / 442 – ž ací lišta

NOVACAT H - ž ací lišta MM odulová konstrukce disků pro snadnou opravitelnost. PP lochý tvar lišty a plazů s optimalizovaným oválným tvarem disků garantují kvalitní řez i v těžkých podmínkách. LL išta je svařovaná a vyrobená z kvalitní oceli o šířce 4 mm. ŠŠ roubovaný unašeč s vyměnitelným čepem. DD vouřadé kuličkové ložisko. PP lazy pro vyšší strniště ve volitelné výbavě.

OO zubená kola s počtem 35 a 44 zubů pro rovnoměrné zatížení a klidný chod. VV ždy 2 zuby v záběru.

 Eliminace přejíždění pokosu.  Shazovací disky nebo disky s bubínky ve volitelné výbavě. NOVACAT 402 / 442 H – odkládání pokosu

NOVACAT 402 / 442 H

NOVACAT 442 H – u ž ivatelé „Výkonnost žací lišty je velmi solidní, za hodinu s ní poseču 3 až 4 ha jetele na senáž a tu samou plochu i na loukách na seno. V prvních sečích zvládla kolem 100 ha. Pracuje spolehlivě a patrná je dobrá kvalita materiálu, protože zatím jsme ještě nemuseli měnit ani nože. Takový záběr už vyžaduje rovnější pole, s tím jsme počítali a techniku na to máme, takže pracovní rychlost může být vyšší, pole je rovnoměrně posečené i na svahu a pokos je čistý. Samozřejmě problém je na polehlých plochách, ale ty nevezme pořádně žádný žací stroj a vzhledem k vysoké plošné výkonnosti jí tento ‚nedostatek‘ rád odpustím,“ říká s úsměvem farmář. František Drs z obce Bošilec na Českobudějovicku

Mittwoch, 17. Dezember 2014 „ K d o s e r o z h o d n e p r o P Ö T T I N G E R, z í s k á v í c e n e ž s t r o j … “ D ě k u j e m e z a p o z o r n o s t !