JUMBO 10 010 L combiline.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector
Advertisements

Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Sklízecí řezačky.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Optimalizace provozu vašeho čerpadla
Vysokorychlostní vlaková jednotka Velaro E
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Univerzální secí stroj TERRASEM C
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Tato prezentace byla vytvořena
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Velkoobjemové vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
U n i v e r z á l n í v o z y p r o s k l i z e ň s e n á ž e, s e n a, s l á m y a o d v o z k u k u ř i c e EUROPROFI 4000 / 4500 / 5000.
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Univerzální secí stroj TERRASEM R 7 pracovních orgánů a maximální přítlak na botku 120 kg pro kvalitní přípravu a setí dle podmínek a zvolené technologie!
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Zařízení na zpracování šrotu
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
TLOUŠŤKOVAČKA.
Tato prezentace byla vytvořena
Rozvodovky.
VÝKON.
Tato prezentace byla vytvořena
KOTOUČOVÉ PILY II..
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
STRNIŠŤOVÝ MANAGEMENT OPTIMALIZUJE PRACOVNÍ POSTUPY A TÍM SNIŽUJE NÁKLADY A ZLEPŠUJE CELKOVOU EKONOMIKU PODNIKU!
Dvourotorové stranové shrnovače
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Tato prezentace byla vytvořena
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Tramvajová vozidla.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_C_06.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
INTEGROVANÝ SYSTÉM MĚŘENÍ A OBRÁBĚNÍ DVOJKOLÍ KOLEJOVÝCH VOZIDEL.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
JUMBO L combiline.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
JUMBO Design NEU Alois Pöttinger Maschinfabrik GmbH
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Polonesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
Třída 3.B 8. hodina.
Transkript prezentace:

JUMBO 10 010 L combiline

JUMBO 10 010 L combiline – univerzálnost

JUMBO 10010 L combiline Objem DIN [m³] 47,3 Celková délka [mm] 11990 Celková šířka 26.5“ [mm] 2880 Celková výška 26.5“ [mm] 3980 Pneumatiky 710/50 R 26.5 Rozchod 26.5” [mm] 2100 Počet nožů 45 Rozvor náprav 26.5” [mm] 1550 Počet řetězů pod. dopravníku 6 Oj [t] 4 Celková hmotnost [t] 31 Hmotnost [kg] 11780

JUMBO 10 010 L combiline – sběrač + válec Vysoce dimenzovaný pohon s oboustranným širokoúhlým hřídelem s jistícím momentem 2500 Nm pro traktory s výkonem až 330 kW Řízený sběrač s šířkou 2 m s vodící dráhou na obou stranách s volnoběžkou Příčný i podélný výkyv sběrače s hydraulickým odlehčením pro kvalitní kopírování nerovností Sběrač s 8-mi řadami prstů, vkládacím válečkem a výkyvnými opěrnými koly Malá vzdálenost mezi prsty sběrače a válce pro eliminaci zacpání válce Pohon válce bezúdržbovou rozvodovkou s čelním ozubeným soukolím Válec o průměru 800 mm s 8 řadami hvězdic s šířkou 12 mm uspořádanými do spirály

JUMBO 10 010 L combiline – řezání 45 nožů s roztečí 35 mm uspořádaných v jedné řadě Nůž z nástrojové oceli s vlnkovým obloukovým profilem Patentované nonstop jištění každého nože na 2 místech Centrální uvolnění nožů Stranově vykývnutelný nosník nožů EASY MOVE pro usnadnění údržby Čistící kryt

JUMBO 10 010 L combiline – AUTOCUT Broušení přímo na vozu i několikrát denně pro kvalitní řezanku (broušení trvá 4 minuty) Redukce nákladů spojená s broušením nožů na stacionární brusce Prodloužení životnosti nožů Úspora nafty při procesu řezání i na žlabu (až o 20%)

JUMBO 10 010 L combiline – TRIDEM Celková hmotnost 31 tun Aktivně řízená první a třetí náprava pro dobrou manévrovatelnost Hydropneumatické odpružení Výborné jízdní vlastnosti a maximální svahová dostupnost Radiální pneumatiky 710/50 R 26.5 pro minimální přítlak na půdu, malý valivý odpor a velkou průchodnost

JUMBO 10 010 L combiline – TRIDEM Hydraulicky zvednutelná první náprava Snížení opotřebení pneumatik Automatické spuštění nápravy při plnění vozu 

JUMBO 10 010 L combiline – nástavba Vysoce dimenzovaný rám pro dlouhodobé zatížení profilu C 300x100x50x6 mm Šroubovaný rám pro eliminaci zatížení na krut a ohyb s jemnými závity Hustě uspořádané sloupky Otevřená nástavba s automatikou plnění Sklopitelný kryt pro uzavření dopravního kanálu v ložném prostoru Snadná manipulace s krytem

JUMBO 10 010 L combiline – klapka Multifunkčí klapka nastavitelná ve 3 polohách 1. poloha s automatikou plnění při sklizni senáže – široký plech pro spolehlivou funkci automatiky plnění a maximální využití ložného prostoru vozu 2. poloha - uzavřená nástavba pro boční plnění řezačkou 3. poloha – pro čelní plnění řezačkou a výhled řidiče do ložného prostoru vozu

JUMBO 10 010 L combiline – dopravník Spolehlivé a rychlé vyprázdnění vozu 3 páry řetězů podlahového dopravníku 2 dvourychlostní hydromotory (rovnoměrné zatížení ložisek i hřídelí) s maximální rychlostí dopravníku až 18,8 m/min

UŠETŘÍTE !!! Senážní vůz = řešení pro moderní podniky - vysoká denní výkonnost pro kvalitní senáž - malé náklady na provoz - spolehlivost celé linky - řezanka s pozitivním vlivem na zdravotní stav a užitkovost skotu UŠETŘÍTE !!!

JUMBO 10 010 L combiline – uživatelé Ing. Josef Blažek, VOD Jetřichovec „Samostatnou kapitolou je velkokapacitní vůz JUMBO 10010 L Combiline, který měli v družstvu možnost vyzkoušet ještě před jeho pořízením. Po celou dobu jezdil s traktorem 330 koní, což bylo předimenzované, ale jeho pracovní a jízdní vlastnosti se naplno projevily. Výborná je řízená náprava Tridem, široké pneumatiky jsou šetrné k půdě, nedělají koleje a na svazích je vůz velmi stabilní. Dobrá je jeho manévrovatelnost i na menších pozemcích. Je to zkrátka univerzální stroj a jsem přesvědčený, že vnitropodniková doprava bude v budoucnu záviset na těchto velkokapacitních vozech. Bude to jedna z cest, až přijde doba kdy nebudeme potřebovat staré nákladní automobily, ale nahradí je tyto vozy. Je to budoucnost vnitropodnikové dopravy,“ uvedl předseda družstva.

JUMBO 10 010 L combiline – uživatelé Ing. Martin Novák, Obora ,,Prvním strojem od firmy Pöttinger byl vůz EUROPROFI 3 L v roce 1999. Sloužil řadu let a byl jsem s ním spokojený, protože senáž z vozu mi přijde jako nejkvalitnější. S vybudováním bioplynové stanice vyvstala potřeba svážet nejen travní senáž, seno a slámu, ale také silážní kukuřici. Pro tento účel se nejlépe hodí velkoobjemový vůz JUMBO 10010 L Combiline. V senážích se loni osvědčil, kromě jedné seče do balíků zvládnul posbírat po žací kombinaci všechno a udělal i pár fůr slámy. Seno posbíral přibližně z 300 ha. Pracuje v agregaci s traktorem o výkonu 270 až 300 koní. V kukuřici by měl každoročně odvézt až jednu třetinu hmoty, tam si od něho slibuji největší přínos. S vozem jezdím sám. Podvozek Tridem je výborný, vůz na pozemcích pěkně sedí, neboří se a zachovává si dobré jízdní vlastnosti. Příjemné je zařízení AUTOCUT, které za pár minut nabrousí nože automaticky přímo na návěsu a lze je tak udržovat stále ostré,“ oceňuje Ing. Novák.