KontaktKdeFotogalerie jsme UbytováníCo nabízímeExtraCeny a další info.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
Táborová základna Sedlo.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
DM Lovosická a Dittrichova
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
ZÁKLADY ARCHITEKTONICKÉHO NAVRHOVÁNÍ KATEDRA ARCHITEKTURY VŠB -TUO
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Úspora elektrické energie
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
Teplice Připravila:Veronika Kozáková Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Pár slov.
ZVU VÁS DO TEPLIC informace výletyzajímavostiubytovánízávěr.
Školicí a ubytovací středisko IAT
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec Anotace ICT 2 _ 1/59 Prezentace seznamuje žáka s principy zdravého bydlení a vlivem.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
WELLNESS. Wellness je…. = CENTRUM ROZŠÍŘENÉ O MOŽNOST PSYCHICKÉ RELAXACE A REGENERACE.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
NBU2A LS2015 / RODINNÉ DOMY Petr LÉDL / Petr ŠIKOLA KATEDRA ARCHITEKTURY KONCEPT A DISPOZICE RODINNÉHO DOMU.
Terénní základnu - Rohanov
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVNÍHO CENTRA
Studie: Podnikové domy
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_076 Jméno autora: Blanka Zbožínková Název práce:
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
VY_32_INOVACE_Luk_I_07 Rodina – domov, bydlení Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
BRNO – VILA TUGENDHAT vila se nachází v městské části Brno-sever
Ostružno - Prachovské skály
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Ústav vs. Komunitní služba
Agroturistika a venkovská turistika
Rekreační zařízení Jazovice
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
KLUB ČESKÝCH TURISTŮ odbor 1.brněnská Klikej
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Ústav vs. Komunitní služba
Náš domov.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

KontaktKdeFotogalerie jsme UbytováníCo nabízímeExtraCeny a další info

Co nabízíme Privátní penzion s přátelskou domácí atmosférou jihočeské vesnice ve wellness stylu Náš penzion se nachází v atraktivní lokalitě, kde kouzelnou jihočeskou přírodu máte na dosah ruky. Rybníky, bohaté lesy a pamětihodnosti v blízkém i vzdálenějším okolí vám pobyt zde zpříjemní. Místo je ideální pro cykloturistiku i pěší túry. Samozřejmě dovolená se dá prožít i dokonalou relaxací a věnovat se duševnímu odpočinku a příjemným tělesným aktivitám. Pro tuto kombinace je náš penzion naprosto ideálním místem, kde nebudete ničím a nikým rušeni, pokud si to budete přát, můžete provozovat naturismus. Náš penzion je příjemná wellness zóna, kde jeho atraktivitu doplňuje parní finská sauna s aromaterapií se třemi pohodlnými saunovými lůžky a odpočinkovou saunovací místností. Velký vnitřní bazén s bezchlorově upravovanou vodou na principu ultrafialového záření a masážními tryskami jako příjemný doplněk vlastní relaxace. Vyhřívaný bazén je po celý rok k dispozici a vstup do bazénu je atraktivně propojen s vaší obývací zónou. Hloubka bazénu je 1.60 m a jeho velikost 8 x 4 m zaručuje příjemný plavecký požitek. V létě je příjemná možnost využít plavecký bazén venkovní 8 x 4 m s protiproudem, který je propojen s velkým whirlpoolem o průměru 3m. Bazén i whirlpool jsou vybaveny solárním ohřevem. Na opalovací terase u bazénu jsou k dispozici pohodlná opalovací lehátka a slunečníky. Před sluncem se máte možnost schovat pod prostornou pergolou. Bazén je umístěn ve vnitřní okrasné zahradě domu a objekt disponuje příjemným soukromím uzavřeného dvoru. Termín WELLNESS vychází z anglického spojení well-being, tzn. cítit se dobře, být v souladu sám se sebou, pěstovat kulturu těla, ducha a mysli. Cílem wellness je pomoci lidem, aby v dnešním moderním světě našli cestu ke kvalitnímu a plnohodnotnému životu. V první řadě tak, aby se cítili dobře a dále tak, aby co nejvíce zabránili procesu stárnutí. Nikdo z nás se mu nevyhne, ale co je důležité, nemusíme jej na sobě pociťovat a nemusí být na nás vidět. Sport a pohyb, regenerace, relaxace, odpovědnost za své zdraví, rovnováha mezi prací a životem, zájem uchopit život do vlastních rukou a vědět, co je pro mne nejlepší - to vše je součástí wellness.

Ubytování v našem wellness penzionu Ubytování Pro ubytované hosty je k dispozici samostatné křídlo domu s vlastním vchodem a pohodlnými a moderními apartmenty s koupelnami a sociálním zařízením. Apartment č. 1 má sprchu řešenu jako masážní studio a apartment č. 2 má prostornou vanu, která je vkusně začleněna do interiéru pokoje. Každý apartment sestává ze vstupní chodby a jedné místnosti s dvojlůžkem, moderním funkčním nábytkem a příjemný ráz místnosti dodává obložení stropů světlým dřevem a vytápění řešené podlahou. Velká společenská hala (cca 50 m2, otevřená do štítu domu) s prostorově otevřeným interiérovým krbem, jídelním koutem a moderně vybavenou kuchyní umožňuje dokonalý vlastní servis, pokud se hosté rozhodnou stravovat se sami. Zabudovaná chladnička, mrazák, myčka na nádobí, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, stolní gril, opékač topinek k dispozici. Po dohodě je možnost stravování domluvit s majiteli penzionu. Před vstupem do bazénu ze společenské místnosti je prostor pro odpočinková lůžka, která je možno využít též pro pohodlné spaní. Menší jednolůžkový pokoj je k dispozici v přízemí vedle sauny, s protilehlým sociálním zařízením. Hosté mají k dispozici vlastní prádelnu s automatickou pračkou. Interiér je architektonickým pojetím velmi variabilní a je schopen vyhovět požadavkům na míru vašim přáním a poskytuje dostatek komfortu pro pohodlnou dovolenou i té nejnáročnější klientele.

Fotogalerie

Penzion Dolce Vita Vám nabízí příjemnou relaxaci a domácí pohodu Ceny a další informace Grilování pod pergolou v letní kuchyni a posezení u venkovního otevřeného krbu. Samozřejmostí je parkování v uzavřeném dvoře. Venkovní pingpongový stůl, petanque, jízdní kola či jiné sportovní vyžití k dispozici. Je toho víc, než se vejde do jedné malé prezentace a zbývá ještě mnoho, co vás může překvapit. Zbývá jen dodat, že bez ohledu na počasí si Vás jižní Čechy dokáží získat a my vám pod střechou našeho domu k tomu vytvoříme příjemné podmínky. Přijměte naše pozvání Toužíte po vůni přírody, domácí kuchyni a relaxace na čerstvém vzduchu v příjemném prostředí venkova? Vezměte u nás za kliku. Dům má kapacitu 5 až 7 lidí. Cena za objekt / den = Kč po celý rok. Vše, co náš penzion nabízí je k použití neomezeně a samozřejmě bez poplatku. Snídaně či polopenzi je možno domluvit s majitelkou Ať se vám u nás líbí! Neslibujeme modré z nebe, ale pokud vyjde počasí, budete ho mít s příjemnou zábavou nad hlavou. K tomu zdravé čerstvé povětří a budete-li si přát i opravdovou nefalšovanou domácí kuchyni s bylinkami z naší zahrady, plody z ovocného sadu, čerstvá vejce ze dvorku, nebudete mít pocit, že vaše přání jsou nesplnitelná. Romantika navíc, která rozhodně stojí za zkoušku. Na shledání se těší Ti, kteří vám vykouzlí slíbenou pohodu, tj. majitelé Ing. Eduard Erb & Šárka Škachová.

Kde jsme Penzion Dolce Vita Záhoří č Kardašova Řečice Záhoří

Kontakty Penzion Dolce Vita Záhoří č Kardašova Řečice wellness naturist

Extra Autorský blog Dolce Vitazde Sem napiš pár slov o tvém blogu a o tom, že je jeden z nejčtenějších v ČR atd.