Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rekreační zařízení Jazovice

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rekreační zařízení Jazovice"— Transkript prezentace:

1 Rekreační zařízení Jazovice

2

3

4 Lokalita: Rekreační zařízení se nachází v Jazovicích u Vranovské přehrady v k. ú. Jazovice, obec Starý Petřín, a je situováno cca 150 metrů od břehu. V okolí jsou výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku a houbaření. Výhodné podmínky tu jsou i pro rybáře – rybařit je možno přímo v Jazovické zátoce. Pro venkovní aktivity jsou k dispozici houpačky, kuželky a dále pak ohniště s příjemným posezením. V blízkosti ohniště je také udírna, kterou ocení hlavně rybáři. Co se týče vnitřního vybavení, je možno využít kulečník, který se nachází v suterénu hlavní budovy.

5 Region: Znojmo a Znojemsko: Kdo jednou navštívil Znojemsko, rád se vrací zpět. Není divu, tento kraj při samé hranici s Rakouskem dokáže oslovit každého. Můžete navštívit např. Národní park Podyjí a jeho rakouský protějšek Thayatal s hraniční řekou Dyjí, která se zařezává do hlubokého údolí a vytváří neopakovatelné scenérie. Lákají vás historické památky? Zámky Vranov, Jevišovice, Uherčice, hrad Bítov, zříceniny Nového Hrádku, Cornštejna a dalších hradů, návštěva historického Znojma se slavnou rotundou sv. Kateřiny, radniční věží a Mikulášským chrámem nemohou nikoho zklamat. A to je jen krátký výčet toho, co tato zajímavá oblast nabízí. Popis rekreačního zařízení: Budova rekreačního zařízení je dvoupodlažní objekt s pěti samostatnými pokoji pro ubytování s dále uvedeným vybavením:

6 1. podlaží: - společenská místnost
- kuchyň - sprchový kout - 2 x WC Kuchyň je vybavena dvěma elektrickými sporáky, dvěma ledničkami, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, kuchyňským dřezem a nádobím. Sociální zařízení je zvlášť pro muže a ženy. 2. podlaží: pokoj č x válenda + 1x patrová postel - pokoj č. 2 – 2 x válenda + 1x patrová postel - pokoj č. 3 – 2 x válenda + 1x patrová postel - pokoj č. 4 – 2 x válenda + 1x patrová postel - pokoj č. 5 – 2 x válenda + 1x rozkládací dvojkřeslo Každý pokoj je vybaven stolečkem, 2 křesílky a skříní. Sociální zařízení zvlášť pro muže a ženy se rovněž nachází na druhém podlaží. Pro všechny ubytované uživatele slouží společenská místnost (a zároveň také jídelna), která se nachází v hlavní budově rekreačního zařízení a je vybavena stoly se židlemi a křesílky. V celém rekreačním zařízení je zavedena studená i teplá užitková voda a elektrický proud. Uživatelé si musí dovézt vlastní povlečení a při ukončení pobytu předat pokoje řádně uklizené. Příjezd autem je umožněn až k rekreačnímu zařízení.

7 Chata č.1 kapacita ubytování pro 4 – 6 osob
pokoj 1 – manželská postel, sedačka (nerozkládací) pokoj 2 – 2 x válenda + patrová postel Chata č kapacita ubytování pro 3 – 7 osob pokoj 1 – 1 x válenda + patrová postel Každá chata disponuje kuchyní, která je vybavena ledničkou, elektrickým 2 plotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, kuchyňským dřezem, nádobím, židlemi a jídelním stolem. Na chodbě jsou umístěny skříně. Hned při vstupu je místnost, kterou je možno využít jako „ společenskou“ se stolem a lavicemi k posezení.

8

9

10


Stáhnout ppt "Rekreační zařízení Jazovice"

Podobné prezentace


Reklamy Google