Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,"— Transkript prezentace:

1 Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté, teplé Jónské moře. Kalábrie je vyhledávaná také proto, že nabízí nejvíce slunečních dní v roce, ideální počasí zde vládne od dubna do října. Luxusní mobilní domy - jsou ideální pro ty, kteří milují dovolenou v těsném kontaktu s přírodou, aniž by se vzdali komfortu. Používání klimatizace je již zahrnuto v ceně. Jsou zde 2 ložnice – 1 s manž. Lůžkem, 2. ložnice se 2 samost. lůžky. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Obytná místnost s možností přistýlky a TV. Plně vybavený kuchyňský kout (lednice, plynový sporák s troubou). Venku je krytá veranda se stolem a židlemi. Pláž je vzdálena cca 50 metrů.

2 Corigliano Calabro

3 Prázdninový areál Village DUE ELLE ***

4 Vjezd do areálu

5 Recepce

6 Mobilhome

7

8 Interiér mobilhomu

9

10 Pohled z pláže

11 Jídelna

12 Hřiště

13 Fotbalové hřiště

14 Bazén s hydromasáží

15 Bazén

16

17 Zastřešený parket

18 Zahradní gril

19 Stánek s ovocem

20 Aquapark u Rossana ( 20 km od areálu)

21 Národní park Pollino (30 km od areálu)

22 Písečná pláž

23

24

25 Cvičení na pláži

26 Kolektivní hry

27 Pohoda na pláži


Stáhnout ppt "Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,"

Podobné prezentace


Reklamy Google