Zábavná a adrenalinová hra

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Advertisements

Ochrany Ochrany Ing. Jaroslav Bernkopf Elektrotechnika.
Přetlak, podtlak, vakuum
Klimatizační zařízení
TEPELNÁ ELEKTRÁRNA.
Elektřina.
Základní škola Zlín, Nová cesta 268, příspěvková organizace
Akumulator.
PROCVIČOVÁNÍ spustíte klávesou F5
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Rozvázání kontaktu s nepřítelem
Counter Strike - Source
ZÁKLADY ZACHÁZENÍ SE ZBRANÍ airsoftové zbraně spadají do kategorie D dle zákona o zbraních č. 119/2002 Sb.
Ultrazvuk, infrazvuk Autor: Mgr. Eliška Vokáčová
Změní „černobylské“ děti postavení k třídění odpadu?
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Název materiálu: ELEKTRICKÉ POLE – výklad učiva.
PYRAMIDA Práce a energie
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.

CHEMICKÁ VAZBA.
UHC super 9x swat Sniper rifle.
Zplyňování odpadů v cementárně Prachovice
AIRSOFT.
Ngo Anh Tuan, 4.C.  Za obvyklých podmínek jsou plyny nevodivé  Obsahují jen malý počet elektricky nabitých částic – iontů.  Množství iontů lze určitými.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování Rostlin
Airsoft hra na válku.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
Vedení elektrického proudu v látkách
Airsoft Hovězí uvádí SJEDNOCENÍ VÝSTROJE BEZPEČNOST NOVÝ LIDI
* Pohyb volných elektricky nabitých částic nebo těles. * Vodič – látka obsahující volné elektricky nabité částice. * Izolant – látka, která má zanedbatelný.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Strojírenství Stavba a provoz strojů Tekutinové mechanizmy (ST42)
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví
Základní pojmy Absolutní a komparativní výhoda
Řešení otázek na železo
Škola:Chomutovské soukromé gymnázium Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Moderní škola Název materiálu:VY_32_INOVACE_FYZIKA1_03 Tematická.
HTML editory HTML editory se dělí na dva základní typy:
Šíření tepla Milena Gruberová Jan Hofmeister Lukáš Baťha Tomáš Brdek
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
Lunick Destin Ondongo 1ITb
Referát Lukáš Sukop VIII.C
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
Šíření tepla Dominik Pech Olina Křivánková Sabina Mrázková
Databázové systémy Normalizace dat.
Palivová soustava vznětového motoru OB21-OP-STROJ-SMV-JEŘ-U
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Energetické přeměny Zbožíznalství 1. ročník Energetické přeměny - energii z přírodních zdrojů je nutné přeměnit na formy vhodnější pro dopravu i k použití.
NÁZEV SŠ:SŠ-COPT Uherský Brod AUTOR:Radek Beníček NÁZEV PREZENTACE:3. Vývoj a význam střelných zbraní NÁZEV SADY:Odborné vyučování pro 3. ročník oboru.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
Přetlak, podtlak, vakuum
16. Konstrukce nejdůležitějších částí A
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Sada : Člověk a jeho společnost
8. Výroba jednoduché zámkové desky
1. Základní ustanovení nošení zbraní a BOZP
Stavba Země Anotace: Materiál je určen k výuce zeměpisu v 6. ročníku základní školy. Seznamuje žáky s pojmem krajinná sféra a se stavbou zemského tělesa.
5 tipů pro zjednodušení práce
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Tepelné motory - proudové a raketové motory
Bc. Martin Šindelář SPŠ Na Třebešíně 2299
Transkript prezentace:

Zábavná a adrenalinová hra Airsoft Zábavná a adrenalinová hra

Používají se zbraně : Zbraně Manuální Zbraně Automatické (elektrické) Zbraně Plynové Střílejí po jedné kuličce Střílejí po jedné nebo více kuličkách najednou Nestřílejí v nízkých teplotách (10°C) Nejlevnější cenová relace Průměrná cenová relace Střední a vyšší cenová relace

Jak fungují základní typy airsoftových zbraní : Manuální Elektrické Plynové Fungují na jednoduchém principu. Při natažení (nabití) zbraně se nabije kulička do hlavně a stlačí se zároveň pružina. Při vystřelení se pružina uvolní díky stisknutí spouště a vymrští kuličku (tento typ zbraní se musí po každém výstřelu nabít-ručně) Fungují díky baterii, jenž je skryta ve zbrani (většinou v pažbě). Uvnitř zbraně je umístěn motorek (mikroprocessor), který reaguje na přepnutí režimu střelby a řídí tak celkovou střelbu. Tyto zbraně se vyznačují efektivním dostřelem, přesností a dalšími kladnými faktory. Svou silou a přesností, atd.. Se podobají zbraním elektrickým ale v tom rozdílu že jsou poháněny plynem (CO2 , GreenGas, atd..) Při nízkých teplotách ,9°C a méně, přestávají být střelbyschopné, protože plyn při nižších teplotách začíná tzv. oxidovat, (mění se jeho konzistence).

!!! POZOR !!! Zbraně nejsou hračky a je důležité znát pravidla zacházení. Nesmíte mířit zbraní na civilisty. Musíte mít vždy silné ochranné brýle. Musíte si dávat pozor kam střílíte. Vždy pokud jste dostříleli, musíte zajistit zbraň a vystřelit několikrát, aby nezůstala v hlavni kulička. Pokud vaše replika zbraně vypadá jako opravdová, musíte mít nějaký kryt či obal. Při čištění zbraně musíte zajistit zbraň a dávat pozor. Neměli byste rozdělávat nebo upravovat svou zbraň. Doporučuji vám občas zbraň pročistit nebo naolejovat kapkou silikonového oleje.

Příklady zbraní:

V airsoftu se používá plastové střelivo BB 6 0.15g 0.20g 0.25g 0.30g V airsoftu se dá také střílet ekologickým střelivem, které je šetrné k přírodě a po krátké době se samo rozloží.

Výstroj Na Airsoft také potřebujete výstroj: * Blůzu (maskáčovou) * Vestu (taktickou) * Helmu (taktickou) * Boty (Pevné, terénní) * Kalhoty (maskáčové)

Množství airsoftových týmů v Ostravě stoupá

Typy airsoftových zbraní Rotační kulomet Těžký kulomet M-16 Revolver Brokovnice SVD Dragunov Pistole (s tlumičem)

Airsoft je hra pro férové lidi, tak proč to nezkusit ? Pojď a přidej se k nám a hraj airsoft ! (Pokud máš více otázek tak se podívej na web kde je perfektně popsané o co se jedná www.airsoft.martinjeu.com/view.php?cisloclanku=2005110201 )

Vytvořeno Nikolajem Abdulem Kalašnikovem, ve spolupráci s airsoftovými týmy v moravskoslezském kraji.