Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

UHC super 9x swat Sniper rifle.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "UHC super 9x swat Sniper rifle."— Transkript prezentace:

1 UHC super 9x swat Sniper rifle

2 Taková malá recenze na moji odstřelovací pušku
Jedná se o dlouhou (sniper) "manuální" air soft zbraň inspirovanou americkou vojenskou sniperskou puškou M40 (Remington 700) v jedné z mnoha jejích výrobních verzí. UHC SUPER 9 X SWAT vychází z modelové řady Super 9, která je velmi spolehlivou a oblíbenou sniperskou zbraní. SUPER 9 X SWAT má velké množství vnitřních kovových dílů, regulovatelný hop-up, se zbraní dodáván puškohled 4x32 a dvojnožka pro R.I.S. Zbraň se dodává již sestavená. Zajímavostí je i možnost použití dvou zásobníků odlišného principu (rotační s patronami, stranový). Při střelbě s rotačním zásobníkem pak dochází k unikátní imitaci vyhazování již vystřelených patron při napínání závěru zbraně (patrony lze opakovaně používat).

3 Základní vlastnosti - airsoft zbraň v měřítku 1:1 - dlouhá přesná hlaveň - mechanismus s převahou kovových dílů - kovové ovládací prvky - vysoký výkon - natahování napínací pákou shodně s originálem - realistická pojistka - zásobník (rotační) reálného vzhledu a nabíjení s imitací vyhazování patron - praktický trubičkový zásobník pro venkovní a "bojovou" střelbu - realistický povrch rámu zbraně, pouzdra závěru a kovový válec - vložná mířidla v R.I.S. liště - R.I.S. lišta pro montáž puškohledů, R.I.S. lišta na pažbě (např. pro připojení dvojnožky) - bohaté příslušenství (puškohled, kroužky, dvojnožka)

4 Technická data Technická data: princip: manuál ráže: BB 6 mm hop-up: ano regulovatelný váha: g (3.560g s příslušenstvím) délka zbraně: 1070 mm délka hlavně: 448 mm kapacita zásobníku: 25 ran (trubičkový) / 5 ran (rotační)

5 Moje hodnocení Takže tato zbran je velmi realisticka.
Ma vyborne dostrel a vykon. Optika je velmi postacujici ale mam tam svoji. Do zbrane sem si dal místo regulovatelneho neregulovatelny hop up a nestezuju si. V na daslich strankach uvidite neake domaci videa.

6 Domaci foto

7 A další foto

8 A dalsi

9 Toto je konec me recenze doufam ze vas to presvedcilo


Stáhnout ppt "UHC super 9x swat Sniper rifle."

Podobné prezentace


Reklamy Google