Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
Jak na to, aniž bychom se zničili
JÁ A MOJE ŽENA.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Týdení věštec 8.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Týdenní věštec 10.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Srdce z lásky darované.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou 3.I
Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Týdenní věštec 7.číslo Redaktor: Vitus Brzakus Napsal: Vitus Brzakus S pomocí Lilly Jane Blackové.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
Týdenní věštec 5.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. KRÁDEŽ NA MINISTERSTVU  Dnes ráno došlo na ministerstvu ke krádeži! Neznámý lupič si přišel prý něco zařídit,
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Týdenní věštec 11.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
9 let na základní škole:.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
PROJEKTOVÝ DEN AFRIKA.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
PŘÍMÁ ŘEČ.
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Pohár mléka Endless love. way H.P..
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Transkript prezentace:

Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse

Vlastně neutekl nikdo  Vlastně neutekl nikdo, říkají někteří bystrozorové. Došlo totiž k přešetření celého případu a zjistilo se, že Kiro Lend je neviný. Otázkou ale zůstává, kdo je tedy opravdový vrah.,,Na případu pracujeme, nyní se k tomu nebudeme vyjadřovat ” řekl nejmenovaný bystrozor. A co říká samotný uprchlík ?,,Teď je pro mně nejpřednější aby si ten co mě poslal do Azkabanu uvědomil, jak ublížil mé rodině.”  Identitu opravdového vraha se zatím nepodařilo vypátrat.

Kouzelná zvířata V této rubrice se dozvíte něco o kouzelných zvířatech Akromantule (Acromantula)  nestvůrný pavouk  schopný lidské řeči.  původ z neprostupné džungle Bornea.  znaky – husté černé chlupy po celém těle, velké rozpětí nohou (až 15 stop - cca 4,5 metru), klepeta, která zřetelně a hlasitě cvakají, jedovatý sekret.  masožravá - dává přednost větší kořisti  samice - větší než samec - klade až 100 vajec najednou o velikosti nafukovacího míče - neobchodovatelné zboží

ZPRÁVY Z BRADAVICKÉ ŠKOLY ČAR A KOUZEL  VÝUKA ZAČALA v pátek 16. ledna, se začalo vyučovat, přejeme studentům hodně štěstí a úspěchů.  PANÍ ZÁSTUPKYNĚ ODCHÁZÍ „ Vážení studenti,paní ředitelko,zaměstnanci školy.S politováním vám musím oznámit,že dnešním dnem odcházím z místa zástupkyně ředitelky a také hlavního admin školy.Co mě k tomuto kroku vede?málo času.V mudlovském životě mám spoustu problému a těm musím dít přednost.Bylo tady dobře.Pamatuju na můj život tady......na bývalích stránkách jsem byla jako učitelka,tehdejší paní ředitelka bylo moc příjmná.Profesorkou jsem se stala v květnu 2007.Se školou jsem strávila tak asi 1 měsíc,když pak se paní ředitelka nehlásila a zástupkyně potřebovala sehnat náhradu,nábidla jsem se na to místo.A tal v červenci jsem se stala ředitelko bývalé školy.Měli jsme otevřenou regidtraci a zároveň jsem potkala nynější paní ředitelku.Také nám pomáhal jeden chlapec,kterého teď můžu nzvat jedním slovem-zrádce.Chvíli nám velice pomáhla,ale nějak v srpnu se to "zvrtlo" já s paní ředitelkou jsme mu dali přístup od administrace a on školu kompletně dostal pod dvou moc..teď na stránky nechodí a škola je v hrozném stavu..Tehdejší škoa byla dobrá...a tak já jsem vyvtořila tyto stránky a zbytek snad již znáte sdami.Strávila jsem tady krásný 3/4 roku a je mi velice líto,že musím odejít.Občas se sem přídu podívat..Kdo ví...Možná se někdy vrátím...Ale jelikož v to mnechci nechat paní ředitelku samotnou,snažím se komunikovat s bývalou zástupkyní..Kdo ví...Možná z toho něco bude...Kdybyste něco potřebovali,najdete mě na mailu ne bo na ICQ- Toto napsala paní zástupkyně do novinek, a takto se se všemi studenty rozloučila…

VTIPY Hlásí se žák: „Paní učitelko, tatínek říkal, že pocházíme z opice." „Milý žáku, dnes chci přednášet novou látku, takže nemám čas řešit váš rodinný problém....."

HLÁŠKY  „Budeme muset udělat zpětnou smyčku, abychom si byli jistí, že nás nikdo nesleduje,“ vypadl z Moodyho další skvělý nápad a Tonksová zaječela: „Ty jsi pošuk, Pošuku! Už jsme tu všichni přimrzlí ke košťatům! Jestli budeme pořád někam uhýbat, nedoletíme tam ani za týden! Krom toho, už jsme skoro na místě!“  "Oni ršíkají, se tady ten chlapeček má také ssoutěšit!" Otupělým pocitem čehosi neuvěřitelného, který jej neopouštěl, proskočila rázem jiskřička vzteku. O jakém chlapečkovi to mluví?

LEKTVARY  Krikotus  Přísady – roh jednorožce, med voda, mouka a lékořice  Nadrcený roh jednorožce dáme do vody a zhruba čtvrt hodiny vaříme, potom přidáme tři polévkové lžíce mouky, jednu pol. lžíci medu a lékořici.  Efekt : po vypití uvidíte mnohem lépe než obvykle.