DADIVADLO Havlíčkův Brod Souhrn  Parta mladých lidí, kteří hrají divadlo  Každý pátek v mateřském centru Zvoneček (H.Brod)  Každý rok se účastníme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Německo září – 4. října.
Advertisements

TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Prezentace literárního díla a jeho autor Jan Zeman I4.B.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Jen tak….
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
Pěkně vyčertěné Vánoce na skanzenu 2009 přímo v nepřímém přenosu.
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
JÁ A MOJE ŽENA.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
ČTYŘČATA. Strom v popředí se jmenuje Dřezovec trojtrnný (Gleditsia Triacanthos). Pochází ze Severní Ameriky, první výsadby u nás jsou datovány rokem 1835.
Moje vlast, moje bydliště Pověst o Golemovi VY_32_INOVACE_16 Sada 9
William Shakespeare Sen noci svatojánské.
Císař Rudolf II. Habsburský
Všem lidem na celém světě přeji…
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY Ohlas války a osvobození v české poezii Mgr. Ludmila.
Bolševická revoluce Revoluce v Rusku.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Jak šel čas s TeenZone v Litvínově Městská knihovna Litvínov Bc. Hana Knolová Mladí v hledí knihovny II Praha 26. –
…Vystupte na horu, přivezte dříví a budujte dům… Pachtíte se za mnoha věcmi a máte z toho málo… Ageus
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
Charlie Chaplin klik.
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
VY_III/2_INOVACE_81_Jan Werich
VY_III/2_INOVACE_89_Eduard Petiška
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Jan Žižka Z Trocnova.
Zuby, zoubky, zoubečky. Pro 2. třídu ZŠ
V životě zažijeme tolik kamarádů.
NOC PÁŤAKU Nikola Byrtusová.
Vánoční příběh.
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM02 Předmět: Český jazyk Ročník: 3. Klíčová.
William Shakespeare.
Anglická renesanční literatura Mgr. Ludmila Růžičková
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
CESTA KOLEM SVĚTA MARTIN KRYSTYNÍK. NIZOZEMSKO (Amsterdam) Nizozemsko jsem si vybral, kvůli tomu, že jsem se tam chtěl vždycky podívat. Letěl jsem z Prahy.
Malá loutková pohádka O zajíčkovi. Kulisy i loutky nakreslily a divadlo si zahrály šikovné děti: Jeník, Markétka, Josef, Anička, Kristýnka, David, Marienka,
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_6.3.6 Karel Poláček Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_12_INOVACE_3104_divadlo Téma: Divadlo Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
Popisuje: Vojtěch Zedek
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Aleš 2016 pro soutěž bajtik Klubal
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_16
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

DADIVADLO Havlíčkův Brod

Souhrn  Parta mladých lidí, kteří hrají divadlo  Každý pátek v mateřském centru Zvoneček (H.Brod)  Každý rok se účastníme soutěže Pohádkový strom, kde jsem jednou postoupili do krajského kola  Naše hlavní členky jsou Anička a Martička, které nás vedou a vše kontrolují  Máme odehrané 3 představení  Naše webové stránky jsou ddhb.webgarden.cz

O Golemovi  Naše 1. představení  Délka asi 10 minut  Příběh o tom, jak Rabi Löw uhnětl z hlíny Golema aby všem a se vším pomáhal  Všechno ale ničil  Nakonec mu tedy vzali šém a zbavili ho života

Císař a písař 22. představení DDélka přibližně 15 minut CCísařovi vyhlásili válku PPísař ale špatně slyšel, tak nechal vytroubit úplně něco jiného MMísto vojáků přišli šašci, kteří ale bitvu vyhráli a císař s nimi chtěl dobít svět PPodle písaře však měli zasadit krásný květ, tak učinili a pohádka velmi dobře skončila

Sen noci  Naše 3. představení  Trvá asi 25 minut  Podle komedie W. Shakespeara – Sen noci svatojánské  Hermie chtěla Lysandra, to jí však otec zakázal  Helena chtěla Demetria, ten jí však pohrdal  Čáry a kouzla, a vše je tak, jak má být

Pár fotek

Závěrem…  Čerpáno z webové stránky Dadivadla  Přijďte se podívat a přidejte se k nám  Připravujeme další představení O nepoctivém pekaři Koudelovi...A TO UŽ JE OPRAVDU VŠE…!! Vypracovala: Lucie Hermannová, I.V 2008/2009