A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Advertisements

Navštivte hlavní město České republiky
Beckiland Firemní párty.
Chceš se taky jednou ú č astnit mnoha republikových závod ů, jezdit na sout ě že do zahrani č í a možná se jednou ú č astnit i Olympiády? K tomu t ě m.
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Dá mi a pánové. byla tu nuda a proto nastalo Již po druhé…
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu.
 Stát je institucí, která má moc vládnout, soudit a vytvá ř et zákony spole č nosti. Stát je vymezen Státní moc (výkonnou, zákonodárnou a soudní Stálým.
Interní seminář VÚV TGM, v.v.i. Praha Pracovní skupina GM – Monitoring Mezinárodní Komise na ochranu řeky Odry před znečištěním (MKOOpZ) Charakteristika.
VYVOZENÍ SLABIK s PÍSMENEM a HLÁSKOU m, M
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy.
KAREL IV. ( ).
„Tarzan v pralese“ Zábavný den s kajmanem, hady pavouky a s bílým sumcem.
Vyhodnocení činnosti psychologického pracoviště HZS Jihočeského kraje za rok 2008 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, Pražská 52b, České.
Každé ráno začíná život....
Název: Co nám hrozí na internetu
Památky Spišská Nová ves
TABULKOVÝ PROCESOR Tadeáš Řezníček 4.A
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registra č ní č íslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_75.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Historie naší školy Vypracovala: Monika Landerová.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_752_7TR_CJ Autor: Mgr. Květuše Zmrzlíková.
Správa místních poplatků v prostředí daňového řádu – první zkušenosti
Tělovýchovná jednota Černěves Podívejte se na historii akcí roku 2008 Fotky ukazují akce, na kterých se podíleli členové TJ. Příjemnou zábavu!
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Německo 23. listopadu 2005.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
 Evropa jako celek má příznivé přírodní podmínky vhodné pro zemědělství a sídla  zdroje nerostných surovin jsou ale již částečně vyčerpány  přes určité.
Zelenina.
Je závislost na práci Workholismus je choroba typická p ř edevším pro yuppis.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
Základní údaje Zajímavosti
„Matka měst“ „Zlatá Praha“ „Stověžatá Praha“
Střední průmyslová škola v Písku
František Weiss Zabývá se modelingovou a výtvarnou fotografií, fotografováním společenských akcí, fotografováním svateb a životních událostí. „Doufám,

Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Prezentace určená k propagaci MGV
Anotace: ČR – Pardubický kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
HOPY AHOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! VÍTÁM TĚ!!!! HOPY JE SMAJLÍK KTERÝ POZNÁVÁ SVĚT. MŮŽEŠ SI VYBRAT ZE 4 MĚST: PRAHA, PAŘÍŽ, LONDÝN A NEW YORK.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
OBCE A KRAJE VE FINANČNÍ SPRÁVĚ. DECENTRALIZACE VEŘEJNÉ SPRÁVY 1990 – obnovení ve ř ejné samosprávy; obecní z ř ízení 1990 – obnovení ve ř ejné samosprávy;
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Seminář k nové výzvě na místní komunikace 85A - Ing. Václav Chytil
VY__III/2__INOVACE__06 Český jazyk PŘÍDAVNÁ JMÉNA.
BRNO Matěj Pilát
Název materiálu: Internetová adresa
Zemědělská fakulta JU Vás srdečně zve do školního minipivovaru
VY_52_INOVACE_23_02_Královéhradecký kraj 2
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Také trochu snění v odpočinku
Transkript prezentace:

A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost v České republice na ČESKÝ PIVNÍ FESTIVAL který se koná v Praze a začíná již v pátek na výstavišti Praha Holešovice

Určitě mnoho z vás nepohrdne TUPLÁKEM skvělého českého moku které bude moci si vybrat dle své chuti na této jedinečné události.

Zástupce prozatímního vedení Modré Ústřice se zúčastní místního pražského semináře pod vedením ne méně známého učitele Zdenka Reguliho a potom se odebere na již zmiňovanou proslulou doufám že nezapomenutelnou akci.

Více informací na nebo na ové adrese A proto po náročném cvičení rád uvidím mnoho známých tváří a to ať Ústřičáckých tak i Hlemýždích jen ať se dobře BAVÍM sídlo : Valašské kopce datum: vydalo: Prozatimní vedení Modré Ústřice