Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy."— Transkript prezentace:

1 Chybí Ti něco super? Něco super?;-)

2 Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy

3 Pár vysvětlujících slov na úvod: Vyděsili jsme Vás? Žádné obavy;-) Jedná se pouze o netradiční pojetí skautské zábavy… Doufáte v tradiční ples, tradiční tombolu, tradiční oblečení a nedejbože v tradiční program?! tradiční oblečení a nedejbože v tradiční program?! V to rozhodně nedoufejte! Čeká Vás úplně zvrhlý večer plný překvapivých okamžiků. Máte se rozhodně na co těšit a nezúčastnit se by byl doživotní hřích!!

4 Motto:Motto:Motto:Motto: Stejně jako roverské myšlenky je i zvrhlý tým jedinečnou inspirací pro mnoho roverských kmenů. Proto je Večer Zvrhlé Zábavy večer výjimečný- nejen svou kvalitou. Hrdě přispívá k nezapomenutelným zážitkům veřejnosti a roverů, večera se účastnících.

5 Takže.. …kdy? 23. února 2008 …v kolik? 19:52 (zahájení) - 1:52 (konec) …kde? Kralupy nad Vltavou Hotel Sport*** …kdo? Široká roverská i neroverská veřejnost …v čem? v čemkoliv- ukažte všem co je podlé Vás zvrhlé odění;-) …za kolik? bude nám stačit osmdesát korun českých ( 80,- Kč)

6 Těšit se můžete hlavně na: Moderátora Ondru a jeho sličnou asistentku Plínu

7 Nakonec pár informací pro přespolní účastníky: Pro přespolní účastníky z řad roverských můžeme zajistit ubytování v našem skautském domě. Kapacity máme, ale jsou omezené. Proto se registrujte na emailové adrese zvrhly-vecer@seznam.cz kde vám odpovíme i na případné dotazy.

8 A jedno varování nakonec: Posledních 30 přihlášených získá pexeso se Saurikem!!! Takže radši neváhejte a buďte mezi prvními Takže radši neváhejte a buďte mezi prvními


Stáhnout ppt "Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy."

Podobné prezentace


Reklamy Google