Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku 2006. Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku 2006. Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si."— Transkript prezentace:

1

2 Prezentace Klubových výletů

3 Jsme sdružení pořádající výlety od roku 2006. Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si přijdou na své. Jednodenní nebo dvoudenní výlety plné zábavy, zajímavostí a poznání. Do výletů jsou zahrnuté exkurze v provozovnách dopravních podniků, návštěvy Dnů otevřených dveří, muzeí, focení po městě návštěvy výstav a jiných zajímavostí. Navštívili jsme již například města jako hlavní město České republiky Prahu, Brno, Olomouc, Liberec, Opavu, Hradec nad Moravicí a další města. A v roce 2014 jsme se poprvé vydali také do zahraničí. Každoročně pořádáme jeden hlavní výlet na jeden až dva dny (většinou o víkendu) a několik menších výletů na půl dne až den. Naších výletů se může zúčastnit naprosto kdokoliv. Prezentace pokračuje po kliknutí levého tlačítka na myši.

4 O Klubovou kartu může zažádat každý pravidelný účastník výletů. Stojí pouhých 30kč a na každý 3. výlet získá účastník slevu až 10% z celkové ceny výletu. V případě že jste majiteli IN karty, Smile Karty (LE) nebo studentské karty ISIC slevy se u nás sčítají. Klubová karta

5 Výroční zprávy Kromě toho že vám podáváme informace pomoci běžných zpráv na internetu, vám také nabízíme náhled do zákulisí celoroční dřiny pomoci výročních zpráv, které najdete na maších internetových stránkách.

6 Návštěvnost To že návštěvnost internetových stránek stoupá, o tom svědčí grafy, které si pečlivě od začátku založení internetových stránek vedeme. Návštěvy Zhlédnutí Návštěvy 2012

7 Naší asi největší chloubou jsou videa vytvářené přesně na míru ve virtuálním studiu pomoci zeleného pozadí. O tom, že naše videa zaujaly diváky svědčí sledovanost za prvního půl roku přes dva a půl tisíce shlédnutí.

8 V roce 2012 jsme se sloučili se sdružením pořádající dopravní akce. Od ledna 2014 vám podáváme pomoci internetových stránek informace o všech dopravních akcích v České republice. Najdete zde i seznam muzeí s tématikou MHD a železnice včetně pravidelných nostalgických linek.

9

10 První výlet Brno je město, které jsme navštívili jako první. Byl to přesně čtvrtek 28. září 2006 kam jsme se vydali na den otevřených dveří v depozitáři v Lišni.

11

12 Olomouc Po dvou letech jsme se vypravili také do Olomouce, kde jsme se svezli po právě zrekonstruované ulici Denisove a měli jsme jednu z posledních možností se svézt tehdy ještě rozsáhlým typem vozů T3 v klasickém provedení.

13 Liberec Téhož roku jsme navštívili ještě jedno ryze tramvajové město a to Liberec s meziměstskou tratí do Jablonce nad Nisou, která je jedinečná svým rozchodem 1000mm a tím, že z větší části se jedná o jednokolejnou trať.

14 Praha O rok později nemohla chybět také návštěva hlavního města, kde jsme se podívali jak do muzea pražské MHD, tak na novou trať do Barrandova.

15

16 Registrace na výlet Na naše výlety se můžete registrovat na e-mailovou adresu klubove-vylety@email.cz Pro správnou registraci přes e-mail napište své jméno a příjmení, telefonní číslo a případně další informace, které jsou vypsány buďto na stránce konkrétního výletu, nebo na jeho plakátu. Účastníci ve věku 10 – 14 let jsou povinni před odjezdem na výlet donést vyplněný formulář se souhlasem rodičů nebo zákonného zástupce, který najdete na naších internetových stránkách.

17

18 DĚKUJEME ZA POZORNOST Těšíme se, že se někdy na jednom z naších výletů potkáme. Klubové výlety © 2014 www.klubovevylety.cz Přidej se a pojď s námi na výlet…


Stáhnout ppt "Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku 2006. Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si."

Podobné prezentace


Reklamy Google