CZ.1.07/2.3.00/20.0005 Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Advertisements

Metodika Full Cost Metodika Full Cost byla vytvořena v rámci projektu Metodika Full Cost na Mendelově univerzitě v Brně, registrační č.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Institut pro integraci České republiky do Evropské unie Jak na projekt spolufinancovaný ze SF EU Mgr. Marek Havrda, MA.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Právo na informace o životním prostředí.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
Krajský úřad Libereckého kraje SEMINÁŘ Možnosti spolufinancování projektů ze strukturálních fondů Evropské unie prostřednictvím operačních programů.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Příjmy rozpočtu UP  příspěvek ze státního rozpočtu na vzdělávací a vědeckou, výzkumnou, vývojovou, uměleckou nebo další tvůrčí činnost,  dotace ze státního.
Cíle výzev Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI)
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Výzkum, vývoj a inovace v ČR Výzkum, vývoj a inovace v ČR Seminář Ochrana průmyslového vlastnictví Praha, 6. června 2007.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Základní informace k aktuálnímu stavu finančních prostředků Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
HODNOCENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A JEJICH VÝSLEDKŮ V ROCE → Hodnocení VaV.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
patentový a známkový zástupce
1 Ověřování environmentálních technologií (ETV), cesta na zahraniční trhy , Hustopeče ČESKÉ EKOLOGICKÉ MANAŽERSKÉ CENTRUM
Základní struktura projektu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní investice.
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Technologická agentura ČR
Praktické souvislosti projektového managementu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Česko-Norský výzkumný program výzva vyhlášení – zajištění podpisů – uzávěrka – :00 vyhlášení výsledků – 15.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Dotační možnosti pro výzkumníky aktuální i plánované Miloslava Náplavová Lektor projektu Mendelova univerzita v Brně Projektové centrum.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
Zpracování žádosti na podporu sociálního podnikání do OPZ - příklad dobré praxe Vznik sociálního podniku Hustířanka služby s.r.o. Hradec Králové, 7.
Výroční konference OP PIK
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
PROJEKTOVÝ LIST Pro zjišťování informací o projektových záměrech pro účely zvýšení absorpční kapacity v prioritních osách VaVpI.
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Transkript prezentace:

CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa: 7.2. Oblast podpory: Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky

2. Veřejná soutěž programu Centra kompetence Technologické agentury ČR Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Brno

Konsorcium Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Bez právní subjektivity (model A1, A2) S právní subjektivitou (model B1, B2) Vždy minimálně 3 podniky + 1 výzk. organizace (doporučení - 8) Nezávislost členů konsorcia Zahraniční členové (EU, EHP, Švýcarsko)

Požadavky na konsorcium Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Konkurenceschopnost v ČR a EU Udržitelnost centra i po skončení projektu Vždy minimálně 3 podniky + 1 výzk. organizace Nezávislost členů konsorcia Zahraniční členové (EU, EHP, Švýcarsko)

Požadavky na projektovou žádost Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Zdůvodnění řešení projektu Pochopitelná a logická struktura projektu Organizační struktura projektu Úloha a zajištění řídícího výboru Úloha projektového manažera Komunikace s poskytovatelem dotace

Zdůvodnění řešení projektu Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Význam národohospodářský Celospolečenský požadavek Novost a originalita řešení projektu Dostatečné ambice s konkrétními a měřitelnými cíly ke zvýšení konkurenceschopnosti Personální zabezpečení – záruka plnění

Hodnocení projektové žádosti Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Srategická výzkumná agenda Reflexe stavu výzkumu - konkurenceschopnost Socioekonomické potřeby Cíle projektu Pracovní balíčky Aplikace výsledků

Dílčí cíl Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Kvalitativní nebo kvantitativní zlepšení vlastností zkoumaného předmětu nový koncept výrobku, či technologie pro zajištění pro zajištění funkčnosti, zlepšení kvantifikovatelné vlastnosti např. o x %

Milník Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Rozhodovací bod na cestě k výstupu, umožňující rozhodnutí o dalším postupu jinak by to byl pouze výstup

Výstup Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Prostředek umožňující ověření splnění dílčího cíle Konstrukce, výroba a měření parametrů výrobku Zajištění výrobních zařízení Ověření technologie

Indikátor plnění Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Patent Poloprovoz, ověřená technologie Výsledky s právní ochranou Prototyp, funkční vzorek Certifikované metodiky a postupy Software Implementační plán – vize, postup a rozsah zavádění výsledků – marketing

Ekonomická kritéria Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Opodstatněnost nákladů max. podpora 70 % - celý projekt min. 30 % podpora z neveřejných zdrojů

Ekonomická kritéria Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Výzkumné organizace – doporučená spoluúčast alespoň 10 % Podnik bezdlužnost hodnocení ekonomického zdraví hodnocení podílu finančních prostředků pro projekt ze zisku

Režie projektu Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Max. 20 % Full cost

Řešitelský tým Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Kompetentnost řešitelů Věková struktura řešitelů Zkušenosti s řešením projektů Spolupráce se zahraničními pracovišti

Děkuji za pozornost