Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc. 2 7. RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc. 2 7. RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,"— Transkript prezentace:

1 1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc

2 2 7. RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe, praxe do práva – partnerství pro užší sepětí výzkumu a praxe“, reg. č. CZ.1.07/2.4.00/31.0146. –Projektu 7. RP „DIMENSIONS OF EVIDENCE IN EUROPEAN CIVIL PROCEDURE“, No. JUST/2011- 2012/JCIV/AG/3434.

3 3 7. RP – chystané výzvy Projekty 7. RP (Rámcový program pro výzkum, technologický rozvoj a demonstrace) –Aktuálně probíhá období 2007 - 2013. (https://inet.muni.cz/app/vav/Vyzvy) –Připravuje se Horizont 2020. –Podmínky účasti v 7. RP min. podmínka 3 institucí ze 3 různých členských států EU nebo asociovaných států; podporována je účast partnerů ze třetích zemí klasifikované jako země s nízkými příjmy; ostatní „vyspělé“ země bez nároku na příspěvek ES.

4 4 7. RP – chystané výzvy Projekty 7. RP (Rámcový program pro výzkum, technologický rozvoj a demonstrace –Výzvy v 7. RP Projekty se podávají elektronicky do výzev pro předkládání návrhů, které jsou vyhlašovány EK v rámci jednotlivých tematických priorit. Výzva je oznámena v Úředním věstníku EU a současně je zveřejněna spolu se souborem aktuálních informací v el. formě na serveru CORDIS (http://cordis.europa.eu/fp7/dc/index.cfm). Soubor informací obsahuje: Text výzvy, pracovní program a soubor průvodců.

5 5 7. RP – chystané výzvy Projekty 7. RP (Rámcový program pro výzkum, technologický rozvoj a demonstrace –Typy projektů v 7. RP Projekty založené na spolupráci –výzkumné projekty realizované řešitelským týmem, jasně definované vědecké a technologické cíle a konkrétní cíle (např. rozvoj nových znalostí nebo technologie) Koordinační a podpůrné akce –projekty zaměřené především na koordinaci a podporu výzkumných aktivit, spolupráce mezi různými skupinami a podporu politik Sítě excelence –Projekty u kterých je financována zejména koordinace výzkumných aktivit členů, vlastní výzkum doplňující odborné portfolio sítě, školící aktivity apod. Výzkum ve prospěch specifických skupin –výzkum ve prospěch malých a středních podniků a jejich asociací a organizací občanské společnosti

6 6 Děkuji za pozornost Tento studijní materiál byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/15.0198 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc. 2 7. RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,"

Podobné prezentace


Reklamy Google