Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Morfologie savců a ptáků
Beseda s myslivci. 5. ledna 2013 Vytvořila: Mgr. Jana Šopejstalová.
Technika,tak jak ji vidím já…
Zajímavé Zde takové malé matematické cvičení, které přivádí spoustu lidí k zácpám ….
JÁ A MOJE ŽENA.
Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Vypracovala: Markéta Fialová. Praktická část se konala v Univerzitním kampusu Bohunice. Před ní jsme se však připravovali v teoretické části,
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Věděli jste, ....
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Vlak Ž I V O T v jedné zajímavé knize byl život přirovnán k cestě vlakem, bylo to vyjímečně poučné čtení … Ruční posun.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Pro správné zobrazení stiskněte „F5“ Potom klikejte myší...
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Na výrobě našeho „Koše snů“ jsme pracovali 2 týdny. Je vyroben z vlnitého papíru, polepen novinami a sešitý lýkem.Slouží ke tříděníodpadu: papír,plasty,baterie.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Tahle pohádka není pro děti 2
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Kdo je animátor seniorů? Doc. Ing. Aleš Opatrný,Th.D. Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
Moje třída.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Autorka : Eliška Šťastná
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
Den bez úsměvu je den ztracený. Fešáci, čekají na nás, kdy přisedneme.
Jaký je naše tělo Kontrola
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Leden 2015 PF 2015.
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.
Slečna katechetka Petra vstupuje do kláštera klarisek Je sobota a několik mladých lidí z různých míst Moravy se sjíždí do Brna –Soběšic. A ptáte.
Slovo života Slovo života Prosinec 2011 Prosinec 2011.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Letní tábor Pumprnákl I. turnus. Naše tábořiště ve Vratěníně.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Kaštanová mise 4.A ZŠ Rokycany Ul.Míru 64 Rokycany, (Mgr.Lucie Popovičová)
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Čím chci být ,až vyrostu.
Žákovský parlament – I. stupeň
90.
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Den Země 3.A – 25. dubna.
Větný ekvivalent VY_32_INOVACE_54_Vetny ekvivalent
František Saleský Modlitba ve stáří z roku 1567.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Mimořádné události u nás a ve světě
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
Transkript prezentace:

Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově pod vedením našeho Honzíka Mareše a opět jsme měli možnost,( teda někteří,)se zúčastnit výroční schůze Modré Ústřice.

Šneci přijali nového člena a jejich radost neznala mezí.

I přesto že jich přibývá jejich kuchařské schopností jsou stále mizerné.Ne ní nad pořádně propečená stehýnka

No ani my jsme nezaháleli a také jsme hned přijali nové členy.Podařil se nám opravdu úcty hodný kousek,máme totiž první ženskou.

Někteří naší členové měli i narozeniny a tak jsme plnili vše co jsme jim na očích viděli

No a my jsme to samozřejmě museli pořádně všechno zapít I předseda a místopředseda Růžového šneka přišli popřát