I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Renata Schejbalová Konference AŘG , Přerov.
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Hodnocení e-learninkových opor Inovace kombinované formy studia bakalářského a magisterského studijního programu „Tělesná výchova a sport“ a jeho učitelských.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
Definice pojmů Co jsou moduly? Co jsou moduly? Moduly představují relativně samostatné, obsahem i cílem uzavřené okruhy učiva, které je možné po jejich.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
PŘIHLÁŠKY NA VYSOKÉ ŠKOLY
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
Na začátek malý test: Poznáte poněkud „zašifrovaná“ česká rčení
Jak lze studovat psychologii Ψ?
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
STANDARD STUDIA k výkonu specializovaných činností Koordinace v oblasti informačních a komunikačních technologií.
Aktuální problémy v přípravě učitelů (Komise pro přípravu učitelů Rady VŠ) Materiál pro 17. zasedání předsednictva Rady VŠ dne
Zákonné podmínky pro výkon povolání nelékařů
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Příprava na výkon povolání
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
dotazníkové šetření na vysokých školách
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Alena Králová.
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Fakulta zdravotnických studií
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Studijní obory – bakalářské prezenční
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Rozvoj inovace a integrace studijních programů a oborů pro učitele a pracovníky ve školství Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2016/2017. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
Podmínky získávání a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání Základní legislativa: Zákon č. 96/2004 Sb. Vyhláška č. 394/2004 Sb. o podmínkách.
Asociace ředitelů gymnázií ČR
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ
Fakulta zdravotnických studií
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Fakulta zdravotnických studií
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
Studijní program Ošetřovatelství
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Studijní obor Fyzioterapie
Studijní obory Speciální edukace bezpečnostních složek Aplikovaná sportovní edukace bezpečnostních složek.
Kreditní systém studia
Studijní obor Management sportu
Organizace přijímacího řízení
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ KULTURY U NIVERZITY P ALACKÉHO V O LOMOUCI CZ.1.07/2.2.00/ METODIKA PRO ÚPRAVU PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ VČETNĚ JEDNOTNÉHO DOPORUČENÍ PRO OBSAH STUDIA

PODMÍNKY PRO PŘIJETÍ DO NAVAZUJÍCÍHO MAGISTERSKÉHO PROGRAMU TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT SE ZAMĚŘENÍM NA VYUČOVÁNÍ TĚLESNÉ VÝCHOVY

A – ABSOLVENTI MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ

A BSOLVENTI MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT NEUČITELSKÉHO ZAMĚŘENÍ S MINIMÁLNÍM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU.

Absolventi bez dlouhodobé praxe (minimálně tři roky) ve školství nebo sportovním tréninku Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti včetně závěrečných zkoušek, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

Absolventi s dlouhodobou praxí učitele tělesné výchovy (minimálně tři roky) Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti, podmínky pro přijetí – bez přijímacích zkoušek.

Absolventi s dlouhodobou trenérskou praxí odpovídající B a A licencí dle jednotné klasifikace ČSTV (minimálně tři roky s touto licencí) Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

A BSOLVENTI MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT NEUČITELSKÉHO ZAMĚŘENÍ S DOSTATEČNÝM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU

Absolventi bez ohledu na dosavadní praxi Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují modul učitelská způsobilost, podmínky pro přijetí – bez přijímacích zkoušek.

A BSOLVENTI MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ UČITELSKÉHO ZAMĚŘENÍ MIMO STUDIJNÍ PROGRAM T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT.

Absolventi bez dlouhodobé praxe (minimálně tři roky) ve školství nebo sportovním tréninku Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

Absolventi s dlouhodobou praxí učitele tělesné výchovy nebo trenéra licence A nebo B Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – bez přijímací zkoušky.

A BSOLVENTI OSTATNÍCH MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ MIMO STUDIJNÍ PROGRAM T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT

V ŠICHNI ABSOLVENTI BEZ OHLEDU NA DOSAVADNÍ PRAXI Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti včetně závěrečných zkoušek, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy a přijímací zkouška z biomedicinských oborů.

PODMÍNKY PRO PŘIJETÍ DO BAKALÁŘSKÉHO PROGRAMU TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT SE ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU PRO VZDĚLÁVÁNÍ

B – ABSOLVENTI BAKALÁŘSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ

A BSOLVENTI BAKALÁŘSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT S MINIMÁLNÍM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU.

B EZ DLOUHODOBÉ PRAXE ( MINIMÁLNĚ TŘI ROKY ) VE ŠKOLSTVÍ NEBO SPORTOVNÍM TRÉNINKU Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní(dále NMgr.) program v oboru Tělesná výchova a sport, povinně absolvovat vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

S dlouhodobou praxí učitele tělesné výchovy (minimálně tři roky) nebo dlouhodobou praxí trenéra Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní program v oboru Tělesná výchova a sport, bez povinnosti doplňovat předměty z Bc. studia, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

A BSOLVENTI BAKALÁŘSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT S DOSTATEČNÝM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU

Bez ohledu na dosavadní praxi Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní program v oboru Tělesná výchova a sport, bez povinnosti doplňovat předměty z Bc. studia, podmínky pro přijetí – bez přijímací zkoušky.

A BSOLVENTI BAKALÁŘSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ MIMO STUDIJNÍ PROGRAM TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT

B EZ OHLEDU NA DOSAVADNÍ PRAXI Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní program v oboru Tělesná výchova a sport, povinně absolvovat vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy a přijímací zkouška z biomedicinských oborů.

C. A BSOLVENTI ÚPLNÉ STŘEDNÍ ŠKOLY S MATURITOU

A BSOLVENTI STŘEDNÍ ŠKOLY S MATURITOU, KTEŘÍ NEABSOLVOVALI ZKOUŠKU Z TĚLESNÉ VÝCHOVY, JAKO SOUČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY Bez ohledu na dosavadní praxi Povinnost vystudovat kompletní dvoustupňové studium v oboru Tělesná výchova a sport – tj. Bc. i NMgr., povinně absolvovat všechny předměty Bc. studia tělesné výchovy, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy, přijímací zkouška z biologie člověka a ústní pohovor

A BSOLVENTI STŘEDNÍ ŠKOLY S MATURITOU, KTEŘÍ ABSOLVOVALI ZKOUŠKU Z TĚLESNÉ VÝCHOVY, JAKO SOUČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY. Povinnost vystudovat kompletní dvoustupňové studium v oboru Tělesná výchova a sport – tj. Bc. i NMgr. povinně absolvovat všechny předměty Bc. studia tělesné výchovy podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy a ústní pohovor

A BSOLVENTI STŘEDNÍ PEDAGOGICKÉ ŠKOLY S MATURITOU Povinnost vystudovat kompletní dvoustupňové studium v oboru Tělesná výchova a sport – tj. Bc. i NMgr. povinně absolvovat všechny předměty Bc. studia tělesné výchovy podmínky pro přijetí – ústní pohovor

DĚKUJI ZA POZORNOST