Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Advertisements

Přednáška č. 3 Normalizace dat, Datová a funkční analýza
Jdeme do hloubky: týdenní report
ČTYŘČATA. Strom v popředí se jmenuje Dřezovec trojtrnný (Gleditsia Triacanthos). Pochází ze Severní Ameriky, první výsadby u nás jsou datovány rokem 1835.
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní.
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Moje kniha.
Sčítálek.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Prezentace pravidel Pilotáž, říjen/listopad 2011.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
TAXONOMIE POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. 2 ROZDĚLENÍ POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ Pokud nás bude zajímat dosah sítí, rozdělí se na sítě lokální (LAN, Local Area Network), na.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
Christopher Paolini Spisovatel
dobrodružný román s prvky fantazie amerického spisovatele Dana Browna skupina Epsilon 2.B.
WWW – hypertextový informační systém
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…
South park: the stick of truth
Counter - Strike Global Offensive
Egypt a Egyptské pyramidy.
1 Malý testík. Není to nic těžkého. Je to jen jednoduchá logika.
Kolaborativní hra MAREK DOKSANSKÝ, JAN TEPLÝ NUR - ČVUT
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
P ROGRAMOVÁNÍ V JSA David Rozlílek. P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Co to je zkratka JSA - ………….? Je tvořen z jednotlivých - s……. i…….? a k……… ? Jaký program používáme.
 Kapitál je proti jiným výrobním faktorům považován za faktor již vyrobený. Kapitál se skládá z takových vyrobených statků dlouhodobé spotřeby, které.
VOLEJBAL 1.
Skautská stezka Stezka je určena pro věk 11-15let. Skládá se ze čtyř stupňů.
INFORMATIKA 8 Windows do r III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
On-line Hry Hana Smolanová.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Základy hudební abecedy
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Vytvoření dokumentu bylo financováno ze zdrojů Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.32/ Počítačová.
ZOBRAZOVÁNÍ A KÓTOVÁNÍ STROJNÍCH SOUČÁSTÍ (VZORY)
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Brennball.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita.
Literatura = písemnictví Jeden z druhů umění, písemné záznamy. Rozdělení: a) odborná literatura b) krásná literatura = BELETRIE c) jednací písemnosti (př.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Kateřina Polívková MAPA PŘÍBĚHU KDO ? KDE ? JAK ? KDY ? PROČ ? S KÝM ? CO ? KAM ?
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Opakování Délka not, pomlky, takty.
Prezentace od Mervina Flandery
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
Raubíř Ralf.
Zlomky Sčítání zlomků..
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Rovnost, rozšiřování a krácení.
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Hry pro nevidomé.
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
PRŮBĚH DOKUMENTACE UNIVERZITNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU MZLU V BRNĚ
I. Výzkum sociálních struktur a genderová diferenciace
Základy součinnosti v útoku s využitím herních činností jednotlivce
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
* Zlomky Matematika – 7. ročník *.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
Rovnost, rozšiřování a krácení.
Transkript prezentace:

Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk Lord of Destruction. Třetí díl se odehrává v dobrodružném světě s vlastním příběhem a se spoustou nepřátel včetně bossů. Hráč získává zkušenosti, rozvíjí dovednosti své herní postavy a sbírá předměty různého druhu a kvality. Diablo 3 navazuje na jeho předchozí díl Diablo 2 v jednoduchosti uživatelského rozhraní, ale také nabízí několik zcela nových možností, které posouvají Diablo III na další úroveň. Diablo III je produktem společnosti Blizzard Entertain- ment, zkráceně také označována jako „Blizzard“ či „Blizz“. Jde o herní společnost, která vyvíjela také předchozí díly série Diablo (tehdejší Blizzard North). Oficiální datum vydání Diabla 3 však ještě nebylo oznámeno. Jediné, co zatím bylo potvrzeno, je, že Diablo III vyjde nejdříve v roce 2011.

Diablo 3 ze skládá ze čtyř postav, jednu z postav si na začátku vyberete a budete sni hrát po celou dobu hry. A tak to se jmenuji všechny postavy : 1. Barbarian(Barbar), 2. Monk(Mnich), 3. Witch Doctor(Šaman), 4. Wizard(Čaroděj) Witch Doctor B a r b a r i a n W i z a r d M o n k

Skill Tree Barbarovy dovednosti (skilly) jsou rozděleny do tří kategorií (Skill Trees). Celkový počet barbarových dovedností má být 35. Známé jsou však jen některé z nich. Většina barbarových skillů vyžaduje tzv. Fury, což v překladu znamená zuřivost či vztek. U každé dovednosti je tedy uvedeno, kolik Fury vyžaduje. V běžné hře se Fury doplňuje zabíjením nepřátel. Pokud barbar neútočí, nemá Fury. A to znamená, že Barbarian je vlastně neschopen používat svoje nejlepší dovednosti hned na začátku boje, ale až po získání určitého množství Fury. To, kolik Fury zrovna barbar má se zobrazuje na místě, kde u ostatních herních postav bývá zobrazena Mana, tedy po pravé straně. Samotný zásobník Fury je složen ze tří částí ve tvaru semaforu. Jde o tři runy, které se postupně zespoda rozsvěcují podle toho, kolik Fury Barbarian získá. Juggernaut Battlemaster Berserker Barbarian

Skill Tree Ve zkratce – jde o bojovníka se zaměřením na Martial Skills a Holy Magic. Ačkoli vypadá jako svatý muž, dokáže si poradit a zlikvidovat prakticky každé monstrum. Spousta dovedností však ještě není dokončená. Nejinak tomu je i u samotných odvětví. Monk

Skill Tree O dovdnostech Witch Doctora toho zatím není moc známo, proto tu žádné podrobnější popisy skillů ještě nejsou. Je zde jen přehled všech tří kategorií Skill Tree, které Witch Doctor má. A jsou to: Sprit Voodoo Zombie Witch Doctor

Skill Tree Wizardovy dovednosti (skilly) jsou rozděleny do tří kategorií (Skill Trees). Každá z nich obsahuje 18 skillů. Je však téměř jisté, že ne všechny dovednosti ve finální hře opravdu budou. Arcane Conjuring Storm Wizard